- 30 Mayıs 2015
- 14.272
- 13.935
- 298
Canım sizde de dişler erken başlamış erken bitecek demektir, sanırım erkek. Yürüme eylemi dışonda çoğu şeyi ben de yaşadım ve tektim. Camdan onu mu kendimi mi atsam diye düşünürken yakaladığım oldu kendimi. Kimsem de yoktu 3 dakika dahi verip wc ye gidebilecek. Ben sürekli kanguruya taktım ilk 15-16 ay delirip. Isırıp tırmalayıp çimdikliyordu acısından ama yapılcak bişi yoktu. En iyi derman emzirmek, derdinden böyle yapıyor. Bugünlerin hepsi geçiyor Benim oğlanın 14 aylıkken 16 dişi tamdı, bana sor her dişin yeri ayrı bünyemde 22 aya kadar melek oldu inanamadım, 22-25 arası da son 4 diş çıktı. Tüm gün zıyıldayan bi çocuktu inanır mısın ben 2 yaş krizini anlamadan geçti gitti çünkü o kadar mızmızdı ki diş çıkarırken beni bitirmişti.
Önerilerim ;
Kulak tıkacı tak
Kulak tıkacı tak
Kulak tıkacı tak ben yoksa kendimi öldürecektim
Bir de ohmm diye meditasyon yapmayı öğretmiştim, atıyorum bişi yapamayıp sinirlenip ağlıyo mu, ki bu bi taktik sırf ağlayabilmek için. Bunu da keşfettim, o zaman ohmmm diyip yoga yapar gibi bağdaş kurup el hareketi yapıyodum, çok fena olmadığı zamanlar beni taklit ediyodu. Çok ağlayası varsa da bırak ağlasın, burda kulak tıkacı devreye giriyo işte. O dişler bittikten sonra bidaha yanına uğramayacak inan bana Benim çocuğum da çok zordu şuan melek gibi bişi, ağlıyosa bile günde maksimum 1 sefer, istediğini yapmadığımı görünce susuyo. Düşse de kucağıma gelip bana sarılıp ağlasa da hasret giderswk diye bakıyorum 30 aylık şuan . Çok azkalmış dayan sabret, 4-5 ay için hepsi bitecek. Taze yaşadım ordan biliyorum
Evet bizim de 15 dişimiz oldu 16 ıncı yolda :) diğerleri bu kadar zorluyor mu peki? Erkek değil kız benimki :)
Bende bazen balkondan atasım geliyor ya kendimi ya onu allah korusun Allah şaşırtmasın ama gerçekten insan düşünmüyor değil kanguruyu yeni kestik. Ay umut verdiniz yine umutlandım:))