- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
- Konu Sahibi Princess of Rain
ayhhhh tutorialini yisinlerrrrrr:asigim:
emegine saglik cnm cok güzel olmus opuyorumnanaktan
emegine saglik cnm cok güzel olmus opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay tivitim vallahi senin dediginide yapardim ama cok zor kusum ya hem makyaj hem resim cekmek ay birdaha yapamam yapmamda zoruma gitti vallahi gelemem buleeee eziyetlerekaydirigubbakcemile3canim ben o makyajda birsey yok siyah mat farla bej far,siyah kalem goz ici icin ve eyeliner sekerim.once bej fari gozunun yarisina kadar uygula sonra siyah fari kas altina kadar dagit yumusak fircayla,daha sonra goz icine siyah kalem cek hem usttekine hem altta ve en sonuna eyeliner,rimel uygula bitti...:kedi:
ay yardimci olduysam ne mutlu bana madem gozlerimizin sekli benziii yap bir makyaj ekle bekliyorum he ona gorelmaz:
acemice yaptigim makyaj tutorialim
resimler net cikmadi malesef simdikten ozur dilerim minicigim.opuyorumnanaktan
buda ustteki tutorialin makyaji daha net sanirim.
hayatim denen waterproof rimel kullanma ne illet birsey o rimeller onceden bende cok kullaniyordum ama tovbe ettim vallahi kullanma bir daha:umursamaz:
ayyy bu kalem güzelmis ama ben bu marke yi hic duymadim niyeyse acaba douglas da v:uhm:armidir
piyasada genelde hep waterproof var canım normal bulamayacakmışım gibi geliyor bundan sonrakini normal alayım madem :)
sakami bu hayatimkaydirigubbakcemile3bourjois avrupanin en buyuk kozmetik markalarindan biri her yerde vardir sekerim arastir bi senkaydirigubbakcemile5
ne bilem gözümden kacti demekkibilmiyorumkismile
aslimda bende makyaj malsemesi meraklisiym ama farketmemisim gerci dolusuyla marke var hepsini tanisaydik makyöz olurduk
princess yaw bende bööle dolu dolu boyamak istiyorum gözelerimi ama gözlerim biraz kücük güzel durmuyo bende göz makyaji aslinda cevremdekiler gözlerimi cok begenio ama ben yakistiramiyorum kendime göz makyajini,, kara kara cokda özeniorum :1rolleyes: