- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #37.401
Geyik mi...:26:
Ahh Tanrıçam kankam, neredesin...
Ahh Tanrıçam kankam, neredesin...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
noluyor ya burda çiçekler konuyu zor buldum
harabeye dönmüş paslı tozlu kapıyı gıcırdatarak girdim içeri güneş gibim aydınlatan haberlem
kızlar eylül 1 de bursada düğünüm eylül 3 te de istanbulda nikahım var herkesi bekliyorum kararlaştırdığımız gibi canlarım
islom da bişeyler olmuş ne olmuş kızzz
Allahtan konuya aboneyim yoğsam nasıl bulurdum bilmem:18:
Arzum gülyüzlüm çok güzel bir haber bu
Her şey gönlünce olsun balım gelebilmeyi çok isterdim.
İslo'n nişanlandı albümde fotolar var bakarsın.
14 haziranda stüdyo fotolarını alıciyimm
noluyor ya burda çiçekler konuyu zor buldum
harabeye dönmüş paslı tozlu kapıyı gıcırdatarak girdim içeri güneş gibim aydınlatan haberlem
kızlar eylül 1 de bursada düğünüm eylül 3 te de istanbulda nikahım var herkesi bekliyorum kararlaştırdığımız gibi canlarım
kız epril evlenmedin dimi kimse evlenmedi dimi bak ben evleniyom ha benden önce evlenecek olursa lütfen bana mesaj atsın özelden adresini bilmem neyini duydunuz mu laaaaayynnn
Çiçeemmmm hayırlı olsunnnnoluyor ya burda çiçekler konuyu zor buldum
Ayyyy Erzubalım kankammm Topic iyice öksüz kaldı yaaa
Süppersonik bir haber aşkom maşallah kuzuma!
Eylülde İstanbulda olur muyum bilemiyom bebişim ama haber ederim çiçek gözlüm
Sevdiceğim kankam Temmuzda benim nikah kokteyl İstanbulda düğün başka şehirde meleğimmm
tmyy canım bak bunlar benim kk ya ilk üye olduğum zamanlar eklediğim ürünler.sana bahsettiğim kapatıcı burada
NOT: kızlar bu ürünlerle ilgili soru sormak isterseniz zevkle yanıtlarım,bunları tmyy e örnek vermek için ekliyorum
declare marka nemlendiricili fondoten....elizabeth arden marka yüze ışıltı veren kremli sim.....elizabeth arden marka göz altı kapatıcım....lancome marka göz altı kapatıcım.....declare marka göz altı kapatıcım....
elizabeth arden marka göz farım....elizabeth arden marka kahverengi farlar(altlı üstlü olan..aynı zamanda büyük kısmını yukarıda anlattım yüz simi..(dekolteme ve vücuduma uygulamaktan bitti garibim).....pupa marka toz farım....yves saint laurent marka tekli farım...
bu yazıları ve resimleri makyaj ürünlerimiz topiğinden aldım kendi malım gibi çaldım
şu an bu ürünler elimde yok o yüzden deneme yapamıyorum[/B]