- 27 Mayıs 2008
- 3.749
- 3
- Konu Sahibi Princess of Rain
su ana kadar 4 kere kullandim dahada kullanirim sanirim dedigim gibi iyi kullanildiginda uzun omurlu temiz kullanmak lazim tatligacim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Princeesim tatlım süper eğitici öğretici olmuşopuyorumnanaktan
ellerine sağlık sultanım....oldukça yardımcı oldu.....teşekkürler
prensesim ellerine sağlık ,resimler de oldukça kaliteli ve anlaşılır şekilde birtanem ...
anlatımın da cabasıboshayallersmileşahsen eyelınerde hala zaman zaman zorlandığım bir gerçek..
mutlaka faydalanacağım ...kaydirigubbakcemile5
hepsi senin, güle güle kullan..
farkındaysan tam kokoş işi şeyler seçtim, yaaaaa..sırnaşık şey
bayanssulusmileBant olayı süpermiş, eyeliner çekmek isteyenler için..teşekkürler..
güzel yöntemmiş
aklinialirimsmileOzaman sevgülüyle buluşurken vakitten kazanmak için bat olayına başlıyorum demektir :). Yok şu kuyruk olmadı ikisi birbirine benzemedi diye silip silip yeniden yapıyodum.
of of offffff süper olmuş prensesimmm her zamanki gibi lakin bu çok eğitici öğretici olmuş benim gibi eyelineri yeni sürmeye başlayanlar için harikaaaaaaaaaa bende kuyruk yapamıyordum bir de böyle deneyim :)))
ellerine sağlık :)bayanssulusmile
haklisin magrenta bende onceleri makyaja ilk basladigim zamanlar cok zorlaniyordum bu yontemi uygulayinca eyeliner cekmek artik cok kolay makyaj beliyorum senden ona gore.