Benim annem bana göre savruktur mesela. Hep size en iyisini yedirdim size en iyisini giydirdim der ama çocukken giydiğimin pek önemi yok benim için. Keşke bi yazlık alsaymış ziyarete gidince kayınvalidemde değil onda kalırdık. Ben ona göre daha tutumluyumdur. Gelirimiz epey yüksek, ilk çocuğum olmasına rağmen bebeğimin yeni doğan giysilerinin çoğunu ikinci el aldım mesela. Bu anneme tuhaf geliyor ama iyi ki öyle yapmışım doğalı 7 hafta oldu, çocuğunu bir iki kere giydi, bazılarının ise içine mıçtı.
Haaa gezmemden tatilden ödün vermem, her yıl tatilim, corona öncesi 2 yılda bi yurtdışı seyahatim vardı. Parfümüm çantam veya genel olarak aldıklarım kalitelidir. Ama promosyon kovalarım. Yaz tatilimi şubatta alırım. Her çıktığımda bi kahve içmem dışarıda, yemeğe giderim sadece. Sezon sonu alışveriş yaparım.
Annem dışarıda bi kafeye veya restorana oturunca su gelir ya, hemen açar içer
benim arabada su vardır veya evden çıkmadan içerim çünkü evde bedava suya dışarıda 5-10 tl vermek saçma gelir (ayrıca gereksiz plastik tüketimi) bizim elektrik belli saatlerde daha ucuz, makineleri o zaman çalıştırırım. Gibi gibi.