- 10 Kasım 2019
- 35
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi semra mercan
yıllardir tanidiğim bir adam var (33) ama arkadaş hiç yüz yüze görüşmedik aynı şehirde yaşiyorduk o zamanlar. daha sonra kendisinin tayini çıktı başka bir şehire gitti. yıllardir en ufak bir sorunum sıkıntım oldugunda herşeyimle ilgileniyor yeri geliyor uykusuz gidiyor işe ne söylersem yapiyor en ufak bir çıkari yok dediğim gibi farklı şehirlerdeyiz zaten eskiden bir kaç kez benden etkilendiğini konuştukça bana alıştığını söyleyerek bir kaç kez uzaklaşmaya çalişti ama 2 hafta sonra yine ariyordu. ben bir nişan yaşadim bu arada ve ayrildim tabi ayrılınca yine sabahlara kadar beni dinledi uykusuz uykusuz işe gitti ve benim bulundugum şehre geldi buluştuk bir yere gidip çay içip sohbet ettik çok efendi. bana saçlarini boyama hızmani çıkar dövmeni sildir sıgarani birak diyor. bana sormadan kıyafet almiyor bana soruyor giyiniyor foto çekip atiyor benim istediğimi aliyor. ama ben ondan etkilendiğimi söylediğimde ben sana dokunamam falan dedi. bir kaç gün sonrada sen sürekli benim yanımda olursan benden sıkılırsın gibi birşeyler söyledi. ben anlam veremiyorum bu duruma beni kardeşi gibimi görüyor arkadaşi gibimi. ama hangi arkadaşla bu kadar ilgilenilir ilk defa görüyorum... ona hislerimi söyledim ben seni masum bir çocuk gibi seviyorum dedi sen ilgilendikçe alişiyorum dedim bunu bile bile ilgilenmeye devam ediyor.. hatta bugun aradi rüyamda size gelmiştim mutfakta oturup bişeyler yiyorduk diyor ben anlam veremiyorum bunlara ya çözemiyorum bu adami