Ben çok mutsuzum

O sevginizi anlattığınız paragrafa kalbimi bıraktım. Tıpkı sizin gibi sevdiğim biri var ne kadar yaralayıcı olmuştur sizin için düşünmek bile istemiyorum ama geride birakabilmenin en iyi yolu beklentiyi kesmek. Hala pişman ve mutsuz olmasını bekliyorsun bu bir hata. Çok yıpranırsın.

Bir hobi edinebilirsin. Biraz araştır zevklerine göre bir hobi. Çocuklarınla gün yapabilirsin mesela haftada bir gün hamburger gününüz olsun. Gelenek gibi seni de mutlu eder bebeklerini de.

Takdir ettim çabanı. Her şey gönlünce olur umarım. Bebeklerini de öpüyorum

Haksizliga ugrama hisse cok zor bende yasadim. Insan bir kuru ozur bekliyor, o bile yok.
Oncelikle hislerinizi kabullenin. Su an kendinizi kotu hissetmeniz normal.
Kendi kendimi telkin ederek buyuk yol ilerledim. Şöyle düşünüyorum : kimse gule oynaya bosanmiyor, bir taraf mutlaka haksizliga ugruyor, kendi kendimin yaralarini sarmak zorundayim.
Sizin durumunuz icin ekstra bir tavsiyem var. Gecici olarak fiziksel yardima gelebilecek kardesiniz, anneniz, kuzeniniz var mi? Biraz dinlenip kendinize alan oluşturabilirseniz rahatlarsiniz

İnş ya hepimiz mutlu olalım 3 günlük dünya tadını alsak ne güzel olur Çocuğumun birini 24 yaşında diğerini 32 de doğurdum.30 dan sonra annelik daha keyifli diyebilirim. Su gibi büyüttüm bu zorluklara rağmen. Çok şükür.
35 ten sonra daha da güzel neden olmasın ki hayırlısıyla istediğin zaman olsun

Canım çok üzüldüm öncelikle mutsuzum demekle mutsuzluğu çağırıyorsun, mutluyum de. Geç aynanın karşısına ben mutluyum ben mutluyum ben mutluyum de.

Maşallah borçlarını ödemişsin, araban var, evin var, çalışıyorsun, çocukların yanında, ailen arkanda bunların hepsi şükür sebebi.

Tabikide bir ömür böyle geçmeyecek. Sen o adamı unutacaksın, çocukların büyüyecek çok mutlu olacaksın inan bana.

Şimdi o gezsin tozsun bakalım, kimsenin ahı kimsede kalmaz. Emin ol onun pişman olduğu günleri göreceksin ama iş işten geçecek. Bu gençliğin birde ihtiyarlığı var. Sen çocuklarınla mutlu olurken, o tek başına olacak.

Rabbim seni feraha çıkarsın, çocuklarından gül inşallah.

İnşallah canım benim musmutlu günleriniz olsun inşallah

Sana sımsıkı sarılmak isterdim.Sadece her şeyin zamanla geçeceğini çocuklarının bir kaç yıla en iyi arkadaşın olacagini düşün.En azından ev kirası vs derdin yok .Evet her şey maddi demek değil ama inannn bir de maddi problem olsa daha zor olurdu.Onun ne yaptığıyla ilgilenme .Artık sokaktaki herhangi insandan biri .Erkekler ne zaman pişman olur onları kimse istemeyince parası bitince kuyruğunu kistirip gelir.Sen çok güçlüsün.Yasadijlarin hiç kolay şeyler değil.He babayihidin harcı değil 2 bebeyle hayata tutunmak.Sana sadece çok dua et Her şey geçecek diyebiliriim Gerçekten geciyor

Sizi kıran üzen birisinin bunu size söylemesine ihtiyacınız var mı ? Bence hayır. Siz kendi hayatınıza bakacaksınız enerjinizi o insandan çekeceksiniz. Pişman olup sizden af dilese ne değişecek ? Sonuç olarak yapmıs etmis bosanmıssınız. O sizin gibi farkındalıgı olan biri olsa zaten bunu yapmazdı.

İnsan ilişkilerinde bir şeyi idrak edip anladığınızda her şey mükemmel oluyor. Bunu öylesine yazmak için yazmıyorum. Kişi bunu anladığı zaman bazı şeyleri atlatması ve kabul edip yoluna bakması daha kolay oluyor diye yazıyorum; HERKES HER ŞEYİ YAPABİLİR. Bu ailen olsun, arkadaşın olsun, sevgilin olsun, eşin olsun, o olsun bu olsun. Sen düzgün bir insanken (senin hatan yoksa) seni sürekli sabote edebilirler, suistimal etmeye kalkabilirler, terkedebilirler, aldatabilirler, saygısızlık yapabilirler vs vs. Bu tamamen o kişinin problemi. Onun yaptığı herhangi olumsuz bir davranış seninle ilgili değil, kendiyle ilgili. “Bana bunu nasıl yapar” deyip bunda bir anlam aramak tamamen sizi bir girdapa sokup içine çektikçe çeker ve çıkamazsınız. Ne yapıldıysa yapıldı. Hesap sorup “neden” bile demeyin. Çirkinleşmeyin, kin gütmeyin, zorluk çıkarmayın. Sadece mesafenizi koyun, uzaklaşın, hayatınızdan çıkarın ve hayatınıza bakın. Bu kadar. Bunu başta yapmak çok zor oluyor ama bunu artık içselleştirdiğinizde gerçekten hayat çok daha kolay oluyor sizin için. Sonra hayatınıza nasıl daha kaliteli, düzgün, keyifli ilişkiler girdiğini görüyorsunuz. Siz değişmediğiniz müddetçe hiçbir şey değişmeyecek. Sadece figüranlar değişecek ama senaryo hep aynı kalacak.

zor olan kısmı atlatmışsınız bence bundan sonra iyiye doğru gideceksiniz boşanma yeni düzen falan derken iyi olmaya vaktiniz de halinizde kalmamıştır bi de bebek bakımı da zorlayıcı bu süreçte bundan sonra iyiye gidecektir aileniz ile aynı şehirde olup ara sıra çocukları bırakma durumu olsaydı mental sağlığınız için daha iyi olabilirdi

Teşekkürler güzel dileklerin için hepsine amin.
Ben bu motiveyle sabaha daha iyi başlayacağım inş. Bugün onunla muhatap olmak zorunda da kaldım çocukları alacaktı bırakacaktı o konuyla ilgili sadece ama. Ondan da hüznüm arttı sanırım.
Hepimiz feraha çıkalım inş teşekkürler

Canımsın yanımda olsan sana kocaman sarılırdım.

Yavrum onunla daha çok muhatap olmak zorunda kalacaksın çünkü çocuklarınız var ve daha küçükler.

Dualarım seninle, sakın arkana bakma, arkana bakarsan önünü göremezsin

Teşekkürler hissettim gerçekten
Tabi şükredecek birsürü şeyim var hepsine şükür.
İsyan etmek değil de işte olmayana üzülmek gibi birşey. Ya da haketmediğime uğradığım şeye üzülmek. Oğlum en yakın arkadaşım. Kızım da büyürse belki daha da kolaylaşacak işim inş.
Umarım o da tez vakitte bulur cezasını. Artık benden çıktı durum kader.

Teorikte biliyorum bunları ama uygulayamıyorum. Salak mıyım saf mıyım bilmiyorum ama ben hala her yaşanılana her duyduğuma şaşırıyorum. Nasıl ya diyorum? Benden yaşça küçük iş arkadaşım var hiç şaşırmıyor. Sonundaoldu hanım ya ama artık herşeyden herkesten herşeyi bekle diyor. Ben şaşırmıyorum diyor. Kabulleniyor da. Ben o seviyeye gelemedim.
İçimde hep bir şey var. Sanki herkes iyi ve bir şekilde mecbur kalıyor da kötü şeyler yapıyor çok salakça di mi ama daha çıkamadım bu düşünceden

Mis gibi bir düzen kurmuşsunuz ne mutlu..
İhtiyacınız olan biraz daha kendinize nefes alacak alanlar yaratmak.
Aileniz destek olmaz mi?
Hani çocuklara haftada 2 saat bakan güvenilir biri olsa çıkıp hava almak bile iyi gelir.
Kostur kostur dil dışarıda yaşanan anne hayatı insanı bir zaman sonra depresyona sürüklüyor bence.

Eşinizi tamamen umursamayı bırakabilirseniz de süper olacak. Biliyorum çok zor.
Allah kolaylık versin.

Ya kabullendim orda tamamım. Ama sanki bundan sonra hep mutsuz yaşayacakmış gibi hissediyorum hak etmiyordum diye düşünüyorum. Zaten haksızlığa uğrayanım bir de mutsuz olan benim diye düşünüp duruyorum. Kendimi ben de telkin ediyorum ancak o şekilde sakinleşip uyuyorum.
Maalesef çocukları bırakacağım kimsem yok. Sanırım arada bir yıllık izin alacağım kendime zaman ayıracağım yoksa daha da zorlanıyorum.

Yani şöyle dedim. Akrabaları arasında görüşmesini istemediklerim var.
Sonra hakim ona karışamayız dedi.
Bu da saldırdı sözle ben senin ailene karışıyor muyum dedi?
Ben de benim ailemde ahlaki problemler yok siz de var dedim.
Hakim de sessizlik tartışmayın dedi. Babaya da görüş günlerini verdi. O da bana ispat edemezsin zaten bu durumu dedi.
Ben de ya ispata ne gerek var senin de çocukların dedim. Ben korurum çocuklarımı dedi kapattı konuyu işte

İçsel olarak sizin esiniz huzuru yakalayabilmis degil. Dikis tutturamayan bir adam. Borc, harc, meslegi tehlikede,itibari yok. Anlik mutluluklar yasiyor. Kendimi kıyaslama hatasina bende düşmüştüm. Bu insani iyice dibe batiriyor. Onun sorumluluklari ile sizinkiler ayni degil maalesef. Zaten adam sorumlu birisi degil. Yıllık izninizden kullanmak eminim size iyi gelecek

Teşekkür ederim. Kimse yaşamasın tabi durum zor. İçine düşünce insan daha kötü oluyor maalesef.
Yapıyoruz oyun günü dizi günü Mısır günü falan. Bebeğim anlamıyor da oğlumla hallediyoruz. Zamanla geçer inş bugünlerde. Bebeklerde seni öptü o zaman

Ensest ten sonra okumadım.enstet ilişki mi var.nasil gönderiyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…