- 25 Ocak 2022
- 2.655
- 5.298
- 78
- Konu Sahibi sonundaoldu
2 cocuga bakmak zor, mucadeleniz icin tebrik ediyorum. Ensest aile derken ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Açıkladım aralarda2 cocuga bakmak zor, mucadeleniz icin tebrik ediyorum. Ensest aile derken ?
Okumadım valla ensest görünce gözlerim büyüdü. Sizin için üzüldüm geçmiş olsun.Mecburum kanunen görüş günü var. Başka mesajlarda da yazdım açıkladım
Ya ne güzel çok mutlu oluyodur eminim. Geçmeyen ne var ki azıcık sabır lazım. Mutluluğunuz daim olsun ❤Teşekkür ederim. Kimse yaşamasın tabi durum zor. İçine düşünce insan daha kötü oluyor maalesef.
Yapıyoruz oyun günü dizi günü Mısır günü falan. Bebeğim anlamıyor da oğlumla hallediyoruz. Zamanla geçer inş bugünlerde. Bebeklerde seni öptü o zaman
Başta çocuklarımı yalnız büyütmem ailemizin parçalanması, sonra onun mutsuz olmaması.Şimdi öncelikle sorununuzu tespit etmeniz lazım. Sizi gerçekten üzen ne? Onun yokluğu mu, hayatınızda biri olmadığı için yalnız hissetmeniz mi, onun mutsuz olmaması mı veya başka şeyler. Bunu tespit ettikten sonra bu konuda değiştirebileceğiniz ve değiştiremeyeceğiniz şeyleri sıralayın hu doğrultuda kabullenmeler yada değişimler yapın. Hayatınız gözünüze fazla rutin gelmeye başlamış. Belki çocuklarla zor ama bir şeyler katıp rutini kırmanız da şart. Terapiye ihtiyacınız varmış gibi durmuyor çünkü büyük ihtimal rutinler bunalttı iş güç çocuk başka bir şey yokken adam gezip tozuyor. Umarım kendine uygun bir şeyler bulabilirsin
Ben eski eşi unutmadığınızı düşünmüyorum. Bence hatırladığınız şey o değil, taşıdığınız sevgi, ona yaptığınız fedakarlıklar ve onun bunca şeye rağmen nankör olması.Maalesef olabilir o hepsinden de kötü biri anlatsa ıyyy düşünmene değmez derim de işte balıma gelince diyorum ama yapamıyorum sanırım
Çok güçlüsunuz demeye geldim.Laf olsun diye değil gerçekten.Su zamanda birçok kadının isteyip cesaret edip yapamadığı şeyi yapmişsiniz.devam etseniz daha mutsuz olacaktiniz.cocuklarinizla sıcacık bir yuva kurmussunuz kendinize,borçlarınızı odemissiniz.sagliginiz da yerindedir inşallah.daha ne olsun.İnanin geçecek bu günler,biraz zorlayarak biraz acıtarak da olsa geçecek.Dönüp baktığınızda neler basarmisim diyeceksiniz.Saglik ve mutluluk dilerimEvet tam olarak böyleyim. Kim mutlu ki dediğinizi duyar gibiyim ama ben biraz genellemeden çıkacağım.
Resmî olarak 1 yıl önce, fiziken de 1,5 yıl önce boşandım.(tamamen haklıyım aldatılma, dolandırılma, yalan-dolan)
2 çocuğumuz var. Ayrılırken biri 8 yaş diğeri 11 aylıktı. Çalışıyorum. Ama borç batağında ayrıldım. 1 yılda borçları bitirdim. Arabam var ailem ev verdi(minnak bir ev ama çok şükür bize yetiyor)
Çocuklarıma tek bakıyorum. Bebeğimi kreşe veriyorum oğlumu okula ben işe gidiyorum. İş yerimde iyi saolsunlar. Öğleden sonra oğlanı alıp işe getiriyorum ona da masa ayarladık. Dersini yapıyor, ben işlerimi. Sonra bebeğimi de eve alıp geçiyoruz. Çocuklarımı aşırı seviyorum her anne gibi. İmkanlarım dahilinde dört dörtlük bakıyorum. Babaları ayda bir birkaç saat alıp ya ensest ailesine! Götürüyor ya avm gezdiriyor. Zar zor nafakayı ödüyor. Bu kadar.
Kendisi görevini düzgün yapamadığı için bulunduğumuz ilden sürüldü, kurduğu işler battı. (Memur olmasına rağmen onun bunun üzerine iş kuruyordu)
Giyiniyor kuşanıyor süslenip püslenip geziyor. Hiç sevmediği abileri ablaları yeğenleriyle aşk yaşıyor. Çok zoruma gidiyor. Bir kere bile pişman olmadı. İçten içe o günü bekliyorum. Herşeyi yüzüne kusup defol demeyi.
Ben sadece ev iş çocuklar. Markete gitmek hatta temizlik yapmak bile lüks.
Her gece ağlayarak yatıyorum. Bir ömür böyle mi geçecek? Aynı durumu yaşayan kurtulan var mı? Terapi aldım iyi de geldi ama pahalı yani ona bütçe ayıramıyorum.
Onu o kadar seviyordum ki kapıda bekliyordum, ne yesem ona da getiriyordum, param varsa kendimden önce ona alıyordum. Bir anda boşandım boşluğa düştüm. Bana yaptıklarını düşündükçe kahroluyorum hiç hak etmedim diye. Dışarıdan görenler çok dik durduğumu güçlü olduğumu falan söylüyorlar ama içim çok üzgün. Birileriyle görüşme fikri başta iyi görünse de daha olayların tazeliği, iki minik çocuğumla ilgilenmem gerekirken iyi durmuyor.
Bana birşeyler tavsiye edin. Ağlamalarım geçsin, yüzüm gülsün. Ha bir de deprem bölgesindeyim o da ayrı travma oluşturdu bizde. Halk olarak onunda depresyonunu yaşıyoruz.
Okuyan kör olmamıştır inş
e ilk aşkı yüksek ihtimalleBen eski eşi unutmadığınızı düşünmüyorum. Bence hatırladığınız şey o değil, taşıdığınız sevgi, ona yaptığınız fedakarlıklar ve onun bunca şeye rağmen nankör olması.
Bu kadar üzülme nedeniniz onun size yaptığı bu iğrençlikler. Kesinlikle özlediğinizi düşünmüyorum. Hatta iki çocukla kendinize vakit ayıramamak da bunaltmış sizi. Ben olsam eski eş gününü gün ediyor ama bu çocuklar ikimizin, ben niye kendşme vakit ayıracak kadar bile özgür değilim diye üzülüyorsunuz ve bence bu en doğal şey. Adam evladına nafaka vermekten bile aciz. Bu adamı hala unutamamış olamazsınız zaten.
İnş öyledir ya. Evlat olsa eldivenle sevilir çünküBen eski eşi unutmadığınızı düşünmüyorum. Bence hatırladığınız şey o değil, taşıdığınız sevgi, ona yaptığınız fedakarlıklar ve onun bunca şeye rağmen nankör olması.
Bu kadar üzülme nedeniniz onun size yaptığı bu iğrençlikler. Kesinlikle özlediğinizi düşünmüyorum. Hatta iki çocukla kendinize vakit ayıramamak da bunaltmış sizi. Ben olsam eski eş gününü gün ediyor ama bu çocuklar ikimizin, ben niye kendşme vakit ayıracak kadar bile özgür değilim diye üzülüyorsunuz ve bence bu en doğal şey. Adam evladına nafaka vermekten bile aciz. Bu adamı hala unutamamış olamazsınız zaten.
Ya tabi hayatımın sonuna kadar tek biriyle evli kalacağım çocuklarımızı birlikte büyüteceğiz düşüncesindeydim.e ilk aşkı yüksek ihtimalle
hatta hayatına giren, birlikte olduğu ilk adam olma ihtimali de yüksek
24 yaşında anne olmuş çünkü
genelde özellikle de duygusal, naif Türk kadını ilk aşkta hüsran yaşayınca böyle büyük sarsılıyor -ben de öyle olmuştum.
hayatımızın sonuna kadar onunla olcaz, o kadrimizi kıymetimizi bilecek, fedakarlık ettikçe daha kıymetli olcaz sanıyoruz
doğru adam olsa hadi neyse de hiç değmeyecek adamlara yapıyoruz bir de bunu
...
Ben de ilk sevgilimle evlendim. Evliliğimin İlk üç ayında da aldatıldım. Boşanıp yeniden evlendiğim için eski öfkem ve nefretim yok. Ama ilk zamanları hatırlıyorum da. böyle bir acı yok derdim. Allah kimseye yaşatmasıne ilk aşkı yüksek ihtimalle
hatta hayatına giren, birlikte olduğu ilk adam olma ihtimali de yüksek
24 yaşında anne olmuş çünkü
genelde özellikle de duygusal, naif Türk kadını ilk aşkta hüsran yaşayınca böyle büyük sarsılıyor -ben de öyle olmuştum.
hayatımızın sonuna kadar onunla olcaz, o kadrimizi kıymetimizi bilecek, fedakarlık ettikçe daha kıymetli olcaz sanıyoruz
doğru adam olsa hadi neyse de hiç değmeyecek adamlara yapıyoruz bir de bunu
...
Ailem başka şehirde ama annem yanıma gelmişti. Engelli bşr birey kızıma bakması imkansızdı.Hep böyle geçmeyecek tabi.
Bir çok kadının cesaret edemediği düzeni kurmuşsunuz sizi canı gönülden tebrik ederim.Hemde 2 çocukla.
Yanlöz 11 aylık bebeğiniz kreş için biraz ufak değil mi.
Annenizin bakma durumu yokmuydu.
Daha kendisini ifade edemez ki.
Ya ben 11 aylık sandımTamam büyümüş şimdi sorun yok..Benim ikinci kızımda 27 aylık şimdi.Ailem başka şehirde ama annem yanıma gelmişti. Engelli bşr birey kızıma bakması imkansızdı.
İkinci çocuğum tecrübeliyim. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki kreş kızıma çok iyi geliyor. Çok severek gidiyor. Şu an 26 aylık anlatıyor olanları genel olarak.
Geçen hafta arkadaşı ısırmış deniz ısırdı diye kolunu gösteriyordu mesela
Teşekkür ederim desteğiniz için