- 7 Ocak 2022
- 384
- 46
- 48
- Konu Sahibi deliler9898
Emin misiniz bence öyle üzülmeyin meditasyon yapın gerçekten yararlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç-bir sey işe yaramıyor. Elimden hiç-bir şey gelmiyor. Gece ağlamaktan başka bir çarem yok. Bugüne kadar her seyden kendi çabamla kurtuldum artık kurtulamıyorumEmin misiniz bence öyle üzülmeyin meditasyon yapın gerçekten yararlı
Bence meditasyon deneyin ben de çok mutsuzumHiç-bir sey işe yaramıyor. Elimden hiç-bir şey gelmiyor. Gece ağlamaktan başka bir çarem yok. Bugüne kadar her seyden kendi çabamla kurtuldum artık kurtulamıyorum
Nasıl bir meditasyon ki?benim aglayip ağlayıp uyumaktan başka çarem yok. Ne yapsam olmuyorBence meditasyon deneyin ben de çok mutsuzum
Yorumunuz için Teşekkür ederim. Igneleyen yorumların dışında bir yorum okumak iyi geldi. Ben yazın her hafta sonu denize gidiyorum. Tuzlu su çok iyi geliyor ve eğleniyorum da ama bu sene henüz yapamadım. Bir kac haftaya kadar kendine yeten biriydim. Isten eve geldiğimde çok mutlu olurdum canım aslasikilmazdi bu tarz seylere kafa pek yormazdımİnsanlar herkesle mutluluklarını paylaşırlar. Ama sadece güvendikleri kişilere dertlerini anlatabiliyorlar. Arkadaşınız da -doğru bir hareket olmamakla birlikte- size derdini dökmüş mutluluğunu paylaşma zahmetinde bulunmamış. Ama inanın gerçek hayatta bu durum çok yaşanıyor, uğruna gece ağlanacak bir şeyler değil bunlar. Erkek arkadaşınızın tavrı da moralinizi bozmasın, zaten yürümeyeceğinin baştan belli olması sizin için daha iyi değil mi? Değer vermeyen insanların yanında durmayın ve aklınızdan çıkarın. Kimse için de ağlamayın. Sizin sorununuz sanki yalnızlık ve amaçsızlık gibi geldi bana. Bir hobiniz, işiniz dışında bir amacınız, farklı bir ortamınız, mâkul bir hayaliniz/hedefiniz olması lazım. Yoksa iş hayatı çoğu kişi için aşırı sıkıcı, ne konular açılıyor buralara görüyoruz. İş yerindeki insanlar kezâ öyle. Kendinize farklı bir ortam oluşturmaya çalışın. Sanat olabilir, bir kurs olabilir, sizi eğlendiren motive eden başka şeylerle de uğraşın. Ailenizden anlaşabileceğiniz insanlar varsa görüşün, ilk adımı siz atın.. Ne bileyim artık ne olursa. Eğer böyle stabil kalmaya devam ederseniz hayatınızdaki her şey sizi bunaltır ve her insana (sevgili/flört/derdini anlatan arkadaş) bağlanırsınız. Onlar tüm dünyanızı oluştururlar. Ve mümkünse terapi almayı deneyin.
Adam sana derdini anlatiyo, sonra nisanlanmaya karar veriyo diye ağlıyosun, direksiyon sınavından kalıyorsun ağlıyosun, onu bile büyük dertmis gibi yazıyorsun, sence tepkilerin normal mi? Derdini anlattı vaktini aldı yazmışsın, arkadaşlık, dostluk böyle bişey, o yüzden arkadaşın yok. Sağlıklı dusunebildigini düşünmüyorum ben.Merhaba... öncelikle her yoruma saygım var ancak insanların sıkıntılarını küçümseyen yorum yapılıp da hem ben hem de karşı taraf kısıtlansın istemiyorum
Etrafımda bir tane bile iyi insan yok. Konuşacak kimse yok. Herkes laylaylom herkes günlük yaşıyor. Is yerindeki insanlar da öyle. Isimi yapıp bir kaç kisi dışında kimseyle is dışı konuşmuyorum. Bir erkek arkadaşım 2 haftadır sevgilisi ile sorunlarını anlatıyordu bana ben de yardımcı olmaya çalışıyordum. Bütün yaptıklarını bana anlatıyordu. Dünden beri nisanlanmayi planlıyormuş. Yani bana dert anlattı vaktimi aldı. Sanki ayrılacak gibi konuşuyordu. Internetten biriyle tanışmıştım 1 yıldır 1.5 saatlik mesafeden beni gormeye gelmedi. Surekli bahane buldu. Senbenim icin ne yaptın sen de gelebilirdin beni görmeye dedi. Ben de konusmak istemiyorum dedim. Az önce beni her yerden sildi. Çalışıyorum.
Esai saatleri.icinde isime odaklaniyorum. Mesai bitince ebe geliyorum. Evde sorun yok ama iki gündür çok sıkılıyorum. Konusacak kimse yok. Yine de ke dime bir seyler bulmaya çalışıyorum. Iyi olmaya çalışıyorum. Dua ediyorum ama sanki ıçimde bir şey beni kemiriyor.
Simdi bazı kişiler milletin ne dertleri var sen ne yazıyorsun diyecekler ama çok sıkıldım. Is yerindekiler car car ceneliler. Ben isime odaklaniyorum ama varlıkları bjle beni rahatsız ediyor. Buna yapacak bir sey yok biliyorum. Bir kac sene once onlar yüzünden cehennemi yaşadım. Tabutta yatıyormuşum gibi 8 ay geçirdim.o gunler bitti. O gunlerde kurtuldum. Gecen sene bugun direksiyon sınavından kalmıştım. Butun gun agladim. 2 ay sonraki sınavda azmettim geçtim. O kötü gunden de kurtuldum ama şimdi sıkışıp kalmışım gibi hissediyorum. Beni sevenbenim sevdiğim biri de yok. Sosyal degilim. Bi yerlere girip cikayim insanlqrla haşır neşir olayım bunu da sevmiyorum. Kendi kendime yetiyordum ama görüştüğüm kişi ve sevgilisini bana kötüleyip nisanlanacak arkadas yuzundencanim sıkıldı çok ağladım. Insanları olayları takıyorum kendi isime bakamıyorum.
Sizlerin tavsiyeleri olur mu bu konular hakkında?
Burada herkes birbirinin kuyusunu kazıp ayağını kaydırıyor. Yorumunuzdaki düşünceniz size ait. Burada harika güzel seyler yazsam beğeni emojilerini bin kez atardınızAdam sana derdini anlatiyo, sonra nisanlanmaya karar veriyo diye ağlıyosun, direksiyon sınavından kalıyorsun ağlıyosun, onu bile büyük dertmis gibi yazıyorsun, sence tepkilerin normal mi? Derdini anlattı vaktini aldı yazmışsın, arkadaşlık, dostluk böyle bişey, o yüzden arkadaşın yok. Sağlıklı dusunebildigini düşünmüyorum ben.
E meditasyon ise yarasa ; sen mutsuz olur musun ?Bence meditasyon deneyin ben de çok mutsuzum
Evet ayağını kaydırıp genel müdür koltuğuna ben oturucam kahrol düşman, al sana bombeBurada herkes birbirinin kuyusunu kazıp ayağını kaydırıyor. Yorumunuzdaki düşünceniz size ait. Burada harika güzel seyler yazsam beğeni emojilerini bin kez atardınız
Umarım öyle insanlar denk gelmez. Öyle insanlarin olaylarin içinde kalırsanız o zaman anlarsınız.Evet ayağını kaydırıp genel müdür koltuğuna ben oturucam kahrol düşman, al sana bombe
Bizim burda pastaneBana koşması değil. Yalan söylemesi konu. Sarı manolya da nedir?
Ne güzel tavsiye vermissiniz. Diğer üyeler sanki herkes mukemmel dost canlisi harika bir tek ben kotuymusum gibi yazıyor.Size tavsiyem bir spor branşına (tenis, dans, ağırlık salonu vb.) ya da yeni bir müzik enstrümanı kursuna başlamanız. Siz harekete geçmezseniz, hiçbirşey harekete geçmez ve düzelmez
Hayata bakışında sıkıntı var ablacım, istersen Mozarta bağla.Ne güzel tavsiye vermissiniz. Diğer üyeler sanki herkes mukemmel dost canlisi harika bir tek ben kotuymusum gibi yazıyor.
Yarından itibaren bakacağım bir şeylere.
Hayata bakışında sıkıntı var ablacım, istersen Mozarta bağla.
Etrafımda bir tane bile iyi insan yok. Konuşacak kimse yok. Herkes laylaylom herkes günlük yaşıyor
Bolca kitap okumaya yonelebilirsiniz. Hem dünyasal dertlerden uzaklaştıriyo hem de yalnızlık hissini azaltiyoMerhaba... öncelikle her yoruma saygım var ancak insanların sıkıntılarını küçümseyen yorum yapılıp da hem ben hem de karşı taraf kısıtlansın istemiyorum
Etrafımda bir tane bile iyi insan yok. Konuşacak kimse yok. Herkes laylaylom herkes günlük yaşıyor. Is yerindeki insanlar da öyle. Isimi yapıp bir kaç kisi dışında kimseyle is dışı konuşmuyorum. Bir erkek arkadaşım 2 haftadır sevgilisi ile sorunlarını anlatıyordu bana ben de yardımcı olmaya çalışıyordum. Bütün yaptıklarını bana anlatıyordu. Dünden beri nisanlanmayi planlıyormuş. Yani bana dert anlattı vaktimi aldı. Sanki ayrılacak gibi konuşuyordu. Internetten biriyle tanışmıştım 1 yıldır 1.5 saatlik mesafeden beni gormeye gelmedi. Surekli bahane buldu. Senbenim icin ne yaptın sen de gelebilirdin beni görmeye dedi. Ben de konusmak istemiyorum dedim. Az önce beni her yerden sildi. Çalışıyorum.
Esai saatleri.icinde isime odaklaniyorum. Mesai bitince ebe geliyorum. Evde sorun yok ama iki gündür çok sıkılıyorum. Konusacak kimse yok. Yine de ke dime bir seyler bulmaya çalışıyorum. Iyi olmaya çalışıyorum. Dua ediyorum ama sanki ıçimde bir şey beni kemiriyor.
Simdi bazı kişiler milletin ne dertleri var sen ne yazıyorsun diyecekler ama çok sıkıldım. Is yerindekiler car car ceneliler. Ben isime odaklaniyorum ama varlıkları bjle beni rahatsız ediyor. Buna yapacak bir sey yok biliyorum. Bir kac sene once onlar yüzünden cehennemi yaşadım. Tabutta yatıyormuşum gibi 8 ay geçirdim.o gunler bitti. O gunlerde kurtuldum. Gecen sene bugun direksiyon sınavından kalmıştım. Butun gun agladim. 2 ay sonraki sınavda azmettim geçtim. O kötü gunden de kurtuldum ama şimdi sıkışıp kalmışım gibi hissediyorum. Beni sevenbenim sevdiğim biri de yok. Sosyal degilim. Bi yerlere girip cikayim insanlqrla haşır neşir olayım bunu da sevmiyorum. Kendi kendime yetiyordum ama görüştüğüm kişi ve sevgilisini bana kötüleyip nisanlanacak arkadas yuzundencanim sıkıldı çok ağladım. Insanları olayları takıyorum kendi isime bakamıyorum.
Sizlerin tavsiyeleri olur mu bu konular hakkında?
Denerim. TeşekkürlerBolca kitap okumaya yonelebilirsiniz. Hem dünyasal dertlerden uzaklaştıriyo hem de yalnızlık hissini azaltiyo