Ben çok mutsuzum

sonundaoldu

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2012
14.973
28.818
798
Evet tam olarak böyleyim. Kim mutlu ki dediğinizi duyar gibiyim ama ben biraz genellemeden çıkacağım.

Resmî olarak 1 yıl önce, fiziken de 1,5 yıl önce boşandım.(tamamen haklıyım aldatılma, dolandırılma, yalan-dolan)

2 çocuğumuz var. Ayrılırken biri 8 yaş diğeri 11 aylıktı. Çalışıyorum. Ama borç batağında ayrıldım. 1 yılda borçları bitirdim. Arabam var ailem ev verdi(minnak bir ev ama çok şükür bize yetiyor)
Çocuklarıma tek bakıyorum. Bebeğimi kreşe veriyorum oğlumu okula ben işe gidiyorum. İş yerimde iyi saolsunlar. Öğleden sonra oğlanı alıp işe getiriyorum ona da masa ayarladık. Dersini yapıyor, ben işlerimi. Sonra bebeğimi de eve alıp geçiyoruz. Çocuklarımı aşırı seviyorum her anne gibi. İmkanlarım dahilinde dört dörtlük bakıyorum. Babaları ayda bir birkaç saat alıp ya ensest ailesine! Götürüyor ya avm gezdiriyor. Zar zor nafakayı ödüyor. Bu kadar.
Kendisi görevini düzgün yapamadığı için bulunduğumuz ilden sürüldü, kurduğu işler battı. (Memur olmasına rağmen onun bunun üzerine iş kuruyordu)

Giyiniyor kuşanıyor süslenip püslenip geziyor. Hiç sevmediği abileri ablaları yeğenleriyle aşk yaşıyor. Çok zoruma gidiyor. Bir kere bile pişman olmadı. İçten içe o günü bekliyorum. Herşeyi yüzüne kusup defol demeyi.

Ben sadece ev iş çocuklar. Markete gitmek hatta temizlik yapmak bile lüks.
Her gece ağlayarak yatıyorum. Bir ömür böyle mi geçecek? Aynı durumu yaşayan kurtulan var mı? Terapi aldım iyi de geldi ama pahalı yani ona bütçe ayıramıyorum.

Onu o kadar seviyordum ki kapıda bekliyordum, ne yesem ona da getiriyordum, param varsa kendimden önce ona alıyordum. Bir anda boşandım boşluğa düştüm. Bana yaptıklarını düşündükçe kahroluyorum hiç hak etmedim diye. Dışarıdan görenler çok dik durduğumu güçlü olduğumu falan söylüyorlar ama içim çok üzgün. Birileriyle görüşme fikri başta iyi görünse de daha olayların tazeliği, iki minik çocuğumla ilgilenmem gerekirken iyi durmuyor.

Bana birşeyler tavsiye edin. Ağlamalarım geçsin, yüzüm gülsün. Ha bir de deprem bölgesindeyim o da ayrı travma oluşturdu bizde. Halk olarak onunda depresyonunu yaşıyoruz.

Okuyan kör olmamıştır inş

Ensest ailesi yazan kısımdan sonrasını okumadım nasıl yani çocuğunuzu ensest ilişki şüphesi olan birine mi emanet ediyorsunuz

Size destek olabilecek birileri yok mu? Haftada 2-3 saat çocuklarla ilgilense, siz de biraz dışarı çıksanız. Hava alsanız, arkadaşlarınızla görüşseniz… çok iyi gelir aslında.

Ensest ailesi yazan kısımdan sonrasını okumadım nasıl yani çocuğunuzu ensest ilişki şüphesi olan birine mi emanet ediyorsunuz
Yeğenleri arasında ensestlik var. Mahkemede dile getirdim ama ona biz karar veremeyiz babasına veririz dedi hakim.

Size destek olabilecek birileri yok mu? Haftada 2-3 saat çocuklarla ilgilense, siz de biraz dışarı çıksanız. Hava alsanız, arkadaşlarınızla görüşseniz… çok iyi gelir aslında.
Maalesef farklı ilde ailem. Ben kendi memeleketimizdeyim onlar görev dolayısıyla başka ildeler

Ben sizi eskiden beri biliyorum yorumlarınızı çok beğenirim. Deprem olduğunda aklıma gelen tek üye siz oldunuz, baktım iyi olduğunuzu okudum rahatladım. Bugünlerde geçecek, çocuklar biraz büyüyüp kendi işlerini kendileri hallettiğinde daha rahatlayacaksınız. Deprem de dediğiniz gibi tuzu biberi oldu size, tekrar geçmiş olsun. Eski eşiniz zaten akıllı, uslu birisi değilmiş aklı başına hemen gelmeyebilir. Zamanla yalnızlaştıkça aklı başına gelecektir kaybettiğini anlayacaktır. O zamana kadar sizdeki üzgünlük zaten geçer. Şimdi böyle hissetmeniz çok normal zaman biraz zaman. Aile büyükleriyle konuşup çocukları arada onlara bırakıp arkadaşlarınızla sosyalleşseniz iyi gelir, kafanız dağılır biraz

Nasıl ensest kim kiminle yani orayı anlamdım
Yeğenleri arasında. Ben bir defa duydum.devamı var mı bilmiyorum biri diğerinin genital bölgesine dokunmuş. Onların olduğu yere götürüyor. Zaten normalde 2 haftada bir 2 gün alma, sömestrde 1 hafta, yazın 1 ay alma hakkı var. Ben o kadar vermiyorum. Ayda bir birkaç saat. Onda da büyük yavrumu tembihliyorum. Oplum avm gezin oyun parkına gidin Başbaşa vakit geçirelim de diyorum. Ama işte illa götürüyor. Bana da mesaj atmış çocuklarımı aileme düşman ettin diye.

Teşekkür ederim. Çok şaşırdım hiç tanımadığım birinin beni düşünmesine çok da sevindim Allah razı olsun. Teşekkürler pozitif mesajınız için.
Ailem burda değil o şık elendi ama inş sağlıkla büyür yavrularım benim de bu halim geçer gider. İple çekiyorum o günleri

Siz sevilmeyi hak eden birisiniz, üye olmadığımda da kkyı okurdum. Birinin kalbini kırdığınıza denk gelmedim hiç. İnşallah gelecek o günler

Nasıl yapacağım? Fikrin var mı bütün tavsiyelere açığım
İsteyen istese herşeyi yapardı.
Evliliğini kurtarabilirdi, istemedi.
Tıpkı benim eski gibi..

Çocuklarınla sağlam temeli olan bir hayat kurmuşsun kendine, bak buna çok sevindim.
Ben kendim dahi kendi sürecimi nasıl atlattım tam anlayamıyorum.
Tek bildiğim bir an geliyor ve geçmişten komple umudunu kesiyorsun ozaman işte mutluluk patır patır geliyor sana :)

Yaşınız kaç bilmiyorum ama zaten siz 2 çocuk yapmışsınız aptal eşinizden de boşanmışsınız. kuş gibi olmanızın zamanı. evet çocuk büyütmek yalnız başına çok zor ama çok değil belki 3-4 senw sonra daha rahatlayacaksınız. bu dönemde de yeni kişilerle tanışabilir flört edebilir severseniz sevgili olabilirsiniz. kim engelleyebilir ki sizi? Bardağın dolu tarafından bakın lütfen

34 yaşımdayım bir an yaşımı unuttum şaka gibi. Tabi kimse engel olmaz ama şartlarım ona bile müsait değil. Artık isteğim şey bu mutsuz hakim geçsin kendi başıma da mutlu olayım tamam. Ama işte olamıyorum.

Siz sevilmeyi hak eden birisiniz, üye olmadığımda da kkyı okurdum. Birinin kalbini kırdığınıza denk gelmedim hiç. İnşallah gelecek o günler
Ya inş öyledir çok incesiniz teşekkür ederim. Hepimiz sevelim sevilelim mutlu olalım inş sabırla bekliyorum o günleri

Kendinize itiraf etmeseniz de içten içe unutmamış sınız eski kocanız. O yüzden mutsuzsunuz. Yoksa umrunuzda olmazdı.
Maalesef olabilir o hepsinden de kötü biri anlatsa ıyyy düşünmene değmez derim de işte balıma gelince diyorum ama yapamıyorum sanırım

Biliyor musun en çok da buna üzülüyorum ne kadar da istememiş ne yaptık ki biz ona diyorum. İstememiş ki bizi bu hale getirmiş diye.
Evet evlatlarımla çok güzel bağımız var. Kreşte okulda bakıcı da büyüdüler ama öncelik hep anne onlara bana da evlatlarım şükürler olsun. İnş çabucak gelir o mutluluk hepimize

Olacaksınız hepsi olacak:) Ama zamanla ben 35 yaşındayım bakın kimse yok hayatımda çoluk çocuk. en azından çok yorulsanız da çocuklarınız var sarılın onlara. Çok güzel günleriniz olacak çünkü zoru atlatmışsınız. Ve kalbinizi kapamayın aşka açın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…