- 9 Ocak 2012
- 14.973
- 28.818
- 798
- Konu Sahibi sonundaoldu
-
Yeğenleri arasında ensestlik var. Mahkemede dile getirdim ama ona biz karar veremeyiz babasına veririz dedi hakim.Ensest ailesi yazan kısımdan sonrasını okumadım nasıl yani çocuğunuzu ensest ilişki şüphesi olan birine mi emanet ediyorsunuz
Maalesef farklı ilde ailem. Ben kendi memeleketimizdeyim onlar görev dolayısıyla başka ildelerSize destek olabilecek birileri yok mu? Haftada 2-3 saat çocuklarla ilgilense, siz de biraz dışarı çıksanız. Hava alsanız, arkadaşlarınızla görüşseniz… çok iyi gelir aslında.
Konunun kilit noktası bu... Bir kere bile pişman olmadı. İçten içe o günü bekliyorum. Herşeyi yüzüne kusup defol demeyi.
Nasıl yapacağım? Fikrin var mı bütün tavsiyelere açığımKonunun kilit noktası bu..
Nezaman bunu yapmayı bırak, düşünmek dahi anlamsız geldiğinde mutlu olacaksın.
Yeğenleri arasında. Ben bir defa duydum.devamı var mı bilmiyorum biri diğerinin genital bölgesine dokunmuş. Onların olduğu yere götürüyor. Zaten normalde 2 haftada bir 2 gün alma, sömestrde 1 hafta, yazın 1 ay alma hakkı var. Ben o kadar vermiyorum. Ayda bir birkaç saat. Onda da büyük yavrumu tembihliyorum. Oplum avm gezin oyun parkına gidin Başbaşa vakit geçirelim de diyorum. Ama işte illa götürüyor. Bana da mesaj atmış çocuklarımı aileme düşman ettin diye.Nasıl ensest kim kiminle yani orayı anlamdım
Teşekkür ederim. Çok şaşırdım hiç tanımadığım birinin beni düşünmesine çok da sevindim Allah razı olsun.Ben sizi eskiden beri biliyorum yorumlarınızı çok beğenirim. Deprem olduğunda aklıma gelen tek üye siz oldunuz, baktım iyi olduğunuzu okudum rahatladım. Bugünlerde geçecek, çocuklar biraz büyüyüp kendi işlerini kendileri hallettiğinde daha rahatlayacaksınız. Deprem de dediğiniz gibi tuzu biberi oldu size, tekrar geçmiş olsun. Eski eşiniz zaten akıllı, uslu birisi değilmiş aklı başına hemen gelmeyebilir. Zamanla yalnızlaştıkça aklı başına gelecektir kaybettiğini anlayacaktır. O zamana kadar sizdeki üzgünlük zaten geçer. Şimdi böyle hissetmeniz çok normal zaman biraz zaman. Aile büyükleriyle konuşup çocukları arada onlara bırakıp arkadaşlarınızla sosyalleşseniz iyi gelir, kafanız dağılır biraz
Siz sevilmeyi hak eden birisiniz, üye olmadığımda da kkyı okurdum. Birinin kalbini kırdığınıza denk gelmedim hiç. İnşallah gelecek o günlerTeşekkür ederim. Çok şaşırdım hiç tanımadığım birinin beni düşünmesine çok da sevindim Allah razı olsun.Teşekkürler pozitif mesajınız için.
Ailem burda değil o şık elendi ama inş sağlıkla büyür yavrularım benim de bu halim geçer gider. İple çekiyorum o günleri
İsteyen istese herşeyi yapardı.Nasıl yapacağım? Fikrin var mı bütün tavsiyelere açığım
34 yaşımdayım bir an yaşımı unuttum şaka gibi. Tabi kimse engel olmaz ama şartlarım ona bile müsait değil. Artık isteğim şey bu mutsuz hakim geçsin kendi başıma da mutlu olayım tamam. Ama işte olamıyorum.Yaşınız kaç bilmiyorum ama zaten siz 2 çocuk yapmışsınız aptal eşinizden de boşanmışsınız. kuş gibi olmanızın zamanı. evet çocuk büyütmek yalnız başına çok zor ama çok değil belki 3-4 senw sonra daha rahatlayacaksınız. bu dönemde de yeni kişilerle tanışabilir flört edebilir severseniz sevgili olabilirsiniz. kim engelleyebilir ki sizi? Bardağın dolu tarafından bakın lütfen
Ya inş öyledir çok incesiniz teşekkür ederim. Hepimiz sevelim sevilelim mutlu olalım inş sabırla bekliyorum o günleriSiz sevilmeyi hak eden birisiniz, üye olmadığımda da kkyı okurdum. Birinin kalbini kırdığınıza denk gelmedim hiç. İnşallah gelecek o günler
Maalesef olabilir o hepsinden de kötüKendinize itiraf etmeseniz de içten içe unutmamış sınız eski kocanız. O yüzden mutsuzsunuz. Yoksa umrunuzda olmazdı.
Biliyor musun en çok da buna üzülüyorum ne kadar da istememiş ne yaptık ki biz ona diyorum. İstememiş ki bizi bu hale getirmiş diye.İsteyen istese herşeyi yapardı.
Evliliğini kurtarabilirdi, istemedi.
Tıpkı benim eski gibi..
Çocuklarınla sağlam temeli olan bir hayat kurmuşsun kendine, bak buna çok sevindim.
Ben kendim dahi kendi sürecimi nasıl atlattım tam anlayamıyorum.
Tek bildiğim bir an geliyor ve geçmişten komple umudunu kesiyorsun ozaman işte mutluluk patır patır geliyor sana :)
Olacaksınız hepsi olacak:) Ama zamanla ben 35 yaşındayım bakın kimse yok hayatımda çoluk çocuk. en azından çok yorulsanız da çocuklarınız var sarılın onlara. Çok güzel günleriniz olacak çünkü zoru atlatmışsınız. Ve kalbinizi kapamayın aşka açın34 yaşımdayım bir an yaşımı unuttum şaka gibi. Tabi kimse engel olmaz ama şartlarım ona bile müsait değil. Artık isteğim şey bu mutsuz hakim geçsin kendi başıma da mutlu olayım tamam. Ama işte olamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?