Anket Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi akasya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangisi?

• Ankete Katılan
    81
  • Anket Kapalı .
yav öyle çok insan var ki ben güzelim diyo aslında hiçte güzel olmuyo.güzel değilim diyenler aslında güzelliğinin farkında oluyolarda daha çok beğeni toplamak ve iltifat için boştan konuşuyo..siz güzeli çirkini bi karşıma getirin ona göre söylerim çok seçiciyimdir güzelden anlarımm:)

kişiden kişiye değişir..
bazısı mütevazilik yapar çirkinim der, bazısı kendini göstermek ister güzelim der..

güzellik göreceli bir kavramdır canım bana göre benim beğendiğimi başkası beğenmez başkasının beğendiğini ben....

bir görmek lazım tabiki güzellik zaten göreceli bir kavram.
ama ben güzelim diyeni sevmem kusur ararım o vakit:umursamaz:

genelde ayy çok güzelim etrafımdakiler de çok abartırlar güzelliğimi diyenler daha doğrusu bunu diyen normal bi insan çıktı abartılcak bişeyi yoktu yani;hatta biraz çirkin bile sayılabilirdi ama neyse o kedini beğenmeye devam etsin banane yaaa ama çok komik duruma düşüyolar güzelsen;çoook güzelsen bile bırak bunu çevren söylesin yeter ki kafandan uydurmaaaa:roflol:

.ben güzelim hatta genclik yillarimdan bile güzelim dedi mesela bi cirkin ünlü hatunun biri..

Back