Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çok güzelim diyen mi güzeldir yoksa ben çok çirkinim diyen mi? Sizce hangisi?
yorumlarınızı alıyım hanımlar
Girdiğiniz ortamda,işte,okulda,bankada vs vs güzel olduğunuzdan bahsediliyorsa ,güzelsinizdir.Mütevazi olan ben güzelim diye ortalarda gezmez,ama güzel olduğunun farkındadır elbette.Ben çirkinim diyen bir kız da buna inanarak söylemiyordur zaten.Ya övgü bekliyordur,ya da güzel olduğunu vurguluyordur.Güzel olduğu da bir muammadır.Görmek gerekir.naniknanik Bi de gerçekten güzel olduğu bilinen ,sürekli güzelliği dile getirilen bayanları da yeni yanıştıkları insanlar'hıı ,o kadar da güzel değil! ''diye eleştirirler.naniknanik Güzelse güzel diyeceksin ,hakkını vereceksin,çamur atmaycaksın kısacası.
güzellik cok fazla göreceli bi kavramdir. bana güzel gelir sana gelmez sana güzel gelir bana gelmez
yillar önce o kompleksleri üzerimden attim ben kendimden eminimdir ama bunu dile getirmen
herzmn icin karsimdaki insanlar bana nekdr güzelsin derler. yüzüme diyen olmadi ama arkamdan cirkin diyenlerde vardir.dedigim gibi göreceli bi kavram
tamamen katılıyorum arkadasım sanaGirdiğiniz ortamda,işte,okulda,bankada vs vs güzel olduğunuzdan bahsediliyorsa ,güzelsinizdir.Mütevazi olan ben güzelim diye ortalarda gezmez,ama güzel olduğunun farkındadır elbette.Ben çirkinim diyen bir kız da buna inanarak söylemiyordur zaten.Ya övgü bekliyordur,ya da güzel olduğunu vurguluyordur.Güzel olduğu da bir muammadır.Görmek gerekir.naniknanik Bi de gerçekten güzel olduğu bilinen ,sürekli güzelliği dile getirilen bayanları da yeni yanıştıkları insanlar'hıı ,o kadar da güzel değil! ''diye eleştirirler.naniknanik Güzelse güzel diyeceksin ,hakkını vereceksin,çamur atmaycaksın kısacası.
güzellik cok fazla göreceli bi kavramdir. bana güzel gelir sana gelmez sana güzel gelir bana gelmez
yillar önce o kompleksleri üzerimden attim ben kendimden eminimdir ama bunu dile getirmen
herzmn icin karsimdaki insanlar bana nekdr güzelsin derler. yüzüme diyen olmadi ama arkamdan cirkin diyenlerde vardir.dedigim gibi göreceli bi kavram
guzellik cok karisik bir kavram cünkü:
bugun cok begendigim biriisi yarin hic hosuma gitmeyebiliyor
ya guzellik mi desem bakim mi desem bende bilmiyorum
guzellik bambaska bisey bazi insanlar vardir
bakimsizdir ama guzeldir bazi insanlar vardir bakimlidir ama yinede cirkin
bilmem anlatabiliyormuyum şakkıdı
ki kendi insiyatifime gelince
kimseye cirkinligi yakistiramiyorum
Katılıyorum,aynen:)) Eklemek isterim, insanların konuşmaları, davranışları bazen güzelliğini siler götürür.Bazılarına da güzellik katar.
benim için hiç tanımasamda güler yüzlü bir insan her zaman güzeldira.s.çok güzel olupta suratsız olanlara sinir oluyorum..:icecream: