- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
zawallı biz zawallı biz :) konu sahibi arkadaş çok şanslı benim eşim arkamda duracak war yaaa o zaman bana yapılanlara bu kadar üzülmem ya söleemek kolay belki ama bana öle gelio..naparlarsa yapsınlar onlar anam babam dediğinde kendimii öle gereksiz biri gibi hissediorum.onların yaptıklarını meşrulaştırıo benim çektiklerimi önemsemio die deliriyorum,sinir oluyorum sonrada kavga işte...
beterin beteri varmış ya eşin bebeğinizidemi düşünmüyor ama onu kucağına alırsa herşey değişebilir benim eşim resmen kızına aşık ve ben bu durumdan memnun değilim bukadar düşkün olması beni korkutuyor ilerde ayrılsak kızımı vermemek için çabalar keşke çocuk yapmasaydın bari 2. yapma seni gözden çıkarmış gibi ama belki seni deniyordur benim eşimde bir ara en ufak kavgamızda kapıyı gösteriyordu bende bir gün tamam lan gidiyorum köpeğim olsan gelmeyeceğim artık dedim valiz hazırladım baktıki eşim ben ciddiyim hemen yalvarmaya başladı yani bazen erkekler göz korkutuyorlar helede çaresizsen gidecek yerin yoksa bundan faydalanıyorlar eşine karşı dimdik ol ve deki eğer beni sevmiyorsan ben gidicem ve çok kararlıyım yani gözünü korkut gerekirse 2günlüğüne annene git bakalım sensiz yapabilecekmi sende onu bir dene
beterin beteri varmış ya eşin bebeğinizidemi düşünmüyor ama onu kucağına alırsa herşey değişebilir benim eşim resmen kızına aşık ve ben bu durumdan memnun değilim bukadar düşkün olması beni korkutuyor ilerde ayrılsak kızımı vermemek için çabalar keşke çocuk yapmasaydın bari 2. yapma seni gözden çıkarmış gibi ama belki seni deniyordur benim eşimde bir ara en ufak kavgamızda kapıyı gösteriyordu bende bir gün tamam lan gidiyorum köpeğim olsan gelmeyeceğim artık dedim valiz hazırladım baktıki eşim ben ciddiyim hemen yalvarmaya başladı yani bazen erkekler göz korkutuyorlar helede çaresizsen gidecek yerin yoksa bundan faydalanıyorlar eşine karşı dimdik ol ve deki eğer beni sevmiyorsan ben gidicem ve çok kararlıyım yani gözünü korkut gerekirse 2günlüğüne annene git bakalım sensiz yapabilecekmi sende onu bir dene
Okuyunca şok oldum. Ne biçim insanlar varmış. Sana da helal olsun iyi dayanmışsın valla. Bence onlar el uzatsa bile sakın o ele kanıpta elini verme. Bu tür insanlardan yarar gelmez aksine zarar gelir.
Kocanı da ayakta alkışlıyorum. Senin arkanda ve seni sonuna kadar savunuyor. Kıymetini bil eşinin. Zor bulunur böylesi.
baştan beri aynı davranmışlar size karşı..
böyle durumlarda hiçbi sorun yokmuş gibi evlenebilen insanlara hayret ediyorum...
eğer bu cesaret varsa bi şekilde baş edersiniz onlarla zaten...kolay gelsin..
evet o da diyor eğer görürsem bir daha ondan kopamam pişmanım böyle olacağını bilmiyordum ki ailesiyle olan sorunlar hamilelik döneminde başladı bugun söyledim evlendiğime çok pişmanım dedim şuan konuşmuyoruz annemler 8 saat uzaktalar ve bu halde nasıl yolculuk yapıcam gidersem doğum falan orda olur gelmem
söyledim sevmiyorsun beni dedim ben seni sevmesem söylerim hiç bir şekilde sürmez diyor ama beni böyle hiçe sayıyor işte
arkadaşlar okudum vallahi yazdıklarınızı sağ olun var olun vallahi ne söyleyeyim. Girdik bir yola Allah sonumuzu hayır etsineşime en son dün akşam şey dedi bu olayda tatlıya bağlandı biz bir aileyiz sonuçta senin eşin bana kızdığında ben aramazdım ama oğlumun o evde huzursuz olacağını bildiğim için oğlum benim yüzünden eşiyle kavga eder diye aradım sen eşinle kavga edersin bana o kız kızdığı için aradım dedi eşimde yooo anne nerden çıkardın benim karım gelip sana kızdığında ben içeride yine sinirini attırdılar bu kızın diye sana kızdım sonrada baktım sen zıvanadan çıkıyorsun sana kızmaya geldim dedi. eşime niye kızayım her derdimi uzakta ailesinden o çekiyor benim sende bir alemsin anne aklın nelere çalışıyor dedi. kayınvalidede boşuna aramışım desene diyor deli bu kadın yaaa.eşimde hala damarına basıyor kadının özür dileyeceksen verim eşimi diyor iyi oldu ona bende nasıl güldüm dayanamadım kalpten giderse evd şimdi görürsün dedim
arkadaşlar okudum vallahi yazdıklarınızı sağ olun var olun vallahi ne söyleyeyim. Girdik bir yola Allah sonumuzu hayır etsineşime en son dün akşam şey dedi bu olayda tatlıya bağlandı biz bir aileyiz sonuçta senin eşin bana kızdığında ben aramazdım ama oğlumun o evde huzursuz olacağını bildiğim için oğlum benim yüzünden eşiyle kavga eder diye aradım sen eşinle kavga edersin bana o kız kızdığı için aradım dedi eşimde yooo anne nerden çıkardın benim karım gelip sana kızdığında ben içeride yine sinirini attırdılar bu kızın diye sana kızdım sonrada baktım sen zıvanadan çıkıyorsun sana kızmaya geldim dedi. eşime niye kızayım her derdimi uzakta ailesinden o çekiyor benim sende bir alemsin anne aklın nelere çalışıyor dedi. kayınvalidede boşuna aramışım desene diyor deli bu kadın yaaa.eşimde hala damarına basıyor kadının özür dileyeceksen verim eşimi diyor iyi oldu ona bende nasıl güldüm dayanamadım kalpten giderse evd şimdi görürsün dedim
ooo çok sinsiler, acaba biz arayınca bunlar karıkoca birbirlerine giriyorlarmı diye eşinin agzını aramış.
sorma yaaa çok fenadır o çok. birde iyilik ediyormuş gibi duygusal duygusal sormaz mı . kazara bir kavgamız olsa bizim kına yakar o. hoşuna gidecek bişey olmuş mu ona bakıyor
ahh canım yaa neler olmus boyle
valla benım basıma gelmıs gıbı tum sınırlerım tavan yaptı
hele o kayınpeder'e ne oluyor da ''oraya gelecegım ve bu evlılıgı sonlandıracagım ''dıyor .
o kım kı bu evlılıgı sonlandırıyor .dıs kapının dıs mandalları.
sankı evlılıgınız de cok destek cıkmıslar gıbı bır de,evlılık sonlandırmaktan bahsedıyorlar
sızofren hastaları resmen yaa
ben sınırlendım valla .
Allahtan esın olgun ınsan ,haklıyı hakısızı gorebılıyor .
yoksa tam tersı bırı olsaydı delırmen kacınımaz bır son olurdu .
bence canım hıc muhattap olma derım ne ara ne gıt ne aradıkların da telefona cık.
kısacası muhattap olma laf dalasına da gırıp kendını yıpratma .
onlar konussun dursun
hey Allahım yaaapsikolojik sorunları olduğu kesin. Allahım ıslah etsin ikisinide..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?