ben bugün sinirden ölmezsem bir daha asla ölmem.

sana çok fazla katılıyorum tüm kalbimle katılıyorum valla :) aile gerçekten çok önemli ve bende şimdiki aklım olsa asla ewlenmezdim eşimle diorum.bendim eşimdeçok pasif.bize ne yaparlarsa yapsınlar ne kötülük yaparlarsada onlar anası babası..benimde bebeğim war vede cesaretimde yok bazı şeylere

ey güzel Allahım bu kullarının hatası ne . ya arkadaşlar Allah aşkına bizim günahımız ne neden bu kadar sorun yaşıyoruz kıskançlık diyorum nereye kadar nefet diyorum nereye kadar neden yapıyorlar niye bizi bu kadar huzursuz ediyorlar

aynen bende asla ama aslaa evlenmezdim çok pişmanım çook

zevk alıyo olabilirler..!!!benimki öle laflada huzursuz etmio direk icraat yanii.. evimi hırsızlık yapmaya girecek kadar gözü kararmış durumdaaaa..we benim salak kocamda bunu çok çabuk unutabilio

evet ya ben her gün bu adamla evlendiğim için pişman oluyorumm.aslında bazen onu çok sevdiğim zamanlar aklıma gelio ama annesinin yaptıklarını düşündüğüm an oda bitiyo..

Aynı evin içinde nasıl vakit geçiriyorsunuz peki canım eşinle insan bir kere soğuyunca çok zor oluyor gerçekten

canım inan ilk sayfayı okuyunca şok oldum bunlar nasıl insan böyle yaa..
ne isterler anlamadım ama dua et ki eşin senin tarafında.
ama keşke sen asaletini koruyup hiç hakaret etmeden kapatsaydın.
o saysaydı kendi kendine.
atsan atılmazlar satsan satılmazlar.
eşinle olduğun sürece malesef onlarla görüşeceksin..
benim dileğim hiç görüşmemeniz...
kendimi yerine koydum da.
bende sinirli insanım ama içimden.
kimseye laf diyemem oturur ağlarım..
RABBİm sabır versinn bolca hemde..

Benim bir arkadaşım vardı onuda istemediler çocuğu olduğu halde kızcağız en sonunda boşandı ,güya aşk evliliğidi onunda babası her çirkefliği(iftira,yalan,)yapmıştı sonra oğlanın babasının istediği oldu ayrıldılar,can verirken,son nefesinde bunları hatırlıyacak mı? Nasıl hırs bu ? Çok acı.evlatlarının mutluluğuna bomba koyuyorlar,bence ailesi ile bütün bağlarını kes,kötü niyetliler

Yuhhh bu ne be, kabus gibi.
Niye muhatap oluyorsunuz ki, ne güzel eşiniz yanınızdaymış, ben bu kadar şey yaşamama rağmen
canım isterse açıyorum telefonu, canım istemezse açmıyorum, onlarda sık aramıyorlar.
Sizin yerinizde olsam hiç muhatap olmam, telefonlarına da çıkmam.
Bırakın bir dertleri varsa eşinizle konuşsunlar, eşiniz doldurulcak biri değil belli ki, o verir cevaplarını,
hiç yormayın kendinizi.

Aynı evin içinde nasıl vakit geçiriyorsunuz peki canım eşinle insan bir kere soğuyunca çok zor oluyor gerçekten

o sürekli pc başında :) bende kızımla ilgileniorum ya aslında konuyu ailesinden açmadığımız sürece kavga edecek tek bi sebep bile yok ama konu açılınca ordan orayaa derken fena oluo yaniiii..

o sürekli pc başında :) bende kızımla ilgileniorum ya aslında konuyu ailesinden açmadığımız sürece kavga edecek tek bi sebep bile yok ama konu açılınca ordan orayaa derken fena oluo yaniiii..

sende kendimi gördüm benim eşimde hep pc başında konuşmayız aile konusuda tek kavgamız

sende kendimi gördüm benim eşimde hep pc başında konuşmayız aile konusuda tek kavgamız

zawallı biz zawallı biz :) konu sahibi arkadaş çok şanslı benim eşim arkamda duracak war yaaa o zaman bana yapılanlara bu kadar üzülmem ya söleemek kolay belki ama bana öle gelio..naparlarsa yapsınlar onlar anam babam dediğinde kendimii öle gereksiz biri gibi hissediorum.onların yaptıklarını meşrulaştırıo benim çektiklerimi önemsemio die deliriyorum,sinir oluyorum sonrada kavga işte...

Evet müstakbel kocam bugun yine tartıştık bende hamileliğin verdiği etkiyle biraz söylendim ailesine annene götüreyim seni biraz kafanı toparla diyor yani istersen gel istemezsen gelme

cnm bence hiç sölenilenleri kafana takmaaa..eet zor bi durum ama bebeğin için sakin ve sabırlı olmaya düşünmemeye çalış...

Evet müstakbel kocam bugun yine tartıştık bende hamileliğin verdiği etkiyle biraz söylendim ailesine annene götüreyim seni biraz kafanı toparla diyor yani istersen gel istemezsen gelme

beterin beteri varmış ya eşin bebeğinizidemi düşünmüyor ama onu kucağına alırsa herşey değişebilir benim eşim resmen kızına aşık ve ben bu durumdan memnun değilim bukadar düşkün olması beni korkutuyor ilerde ayrılsak kızımı vermemek için çabalar keşke çocuk yapmasaydın bari 2. yapma seni gözden çıkarmış gibi ama belki seni deniyordur benim eşimde bir ara en ufak kavgamızda kapıyı gösteriyordu bende bir gün tamam lan gidiyorum köpeğim olsan gelmeyeceğim artık dedim valiz hazırladım baktıki eşim ben ciddiyim hemen yalvarmaya başladı yani bazen erkekler göz korkutuyorlar helede çaresizsen gidecek yerin yoksa bundan faydalanıyorlar eşine karşı dimdik ol ve deki eğer beni sevmiyorsan ben gidicem ve çok kararlıyım yani gözünü korkut gerekirse 2günlüğüne annene git bakalım sensiz yapabilecekmi sende onu bir dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…