- Konu Sahibi yasamayiseviyorum
-
canım sendemi bizdensin senin eşin nasıl arkandamı duruyor? yoksa benimki gibi pasifmi
ah canım aile okadar önemliki bunu anlatamam sana şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim eşimle eşimi seviyorum ama arkamda durmuyor eşim çok pasif artık canım okadar yanıyorki resmen hasta oldum ama eşim bunu bile görmüyor elimden ne gelir bebeğim var 9 aylık ama 2. olmayacak
sana çok fazla katılıyorum tüm kalbimle katılıyorum valla :) aile gerçekten çok önemli ve bende şimdiki aklım olsa asla ewlenmezdim eşimle diorum.bendim eşimdeçok pasif.bize ne yaparlarsa yapsınlar ne kötülük yaparlarsada onlar anası babası..benimde bebeğim war vede cesaretimde yok bazı şeylere
ey güzel Allahım bu kullarının hatası ne . ya arkadaşlar Allah aşkına bizim günahımız ne neden bu kadar sorun yaşıyoruz kıskançlık diyorum nereye kadar nefet diyorum nereye kadar neden yapıyorlar niye bizi bu kadar huzursuz ediyorlar
aynen bende asla ama aslaa evlenmezdim çok pişmanım çook
evet ya ben her gün bu adamla evlendiğim için pişman oluyorumm.aslında bazen onu çok sevdiğim zamanlar aklıma gelio ama annesinin yaptıklarını düşündüğüm an oda bitiyo..
tanem en baştan beri mi böylelerdi bizimkiler gibi. eşinle nişanlılık evliliğin ilk zamanları nasıldı
Malesef sizdenim canım arkamda değil şuan 8 aylık hamileyim ailemi kabullenmiceksen çocuk doğmadan bize göstermeden bitsin bu iş diyor
Aynı evin içinde nasıl vakit geçiriyorsunuz peki canım eşinle insan bir kere soğuyunca çok zor oluyor gerçekten
o sürekli pc başında :) bende kızımla ilgileniorum ya aslında konuyu ailesinden açmadığımız sürece kavga edecek tek bi sebep bile yok ama konu açılınca ordan orayaa derken fena oluo yaniiii..
şuan şoktayım bunu diyen eşinmi ya
sende kendimi gördüm benim eşimde hep pc başında konuşmayız aile konusuda tek kavgamız
Evet müstakbel kocam bugun yine tartıştık bende hamileliğin verdiği etkiyle biraz söylendim ailesine annene götüreyim seni biraz kafanı toparla diyor yani istersen gel istemezsen gelme
cnm bence hiç sölenilenleri kafana takmaaa..eet zor bi durum ama bebeğin için sakin ve sabırlı olmaya düşünmemeye çalış...
Evet müstakbel kocam bugun yine tartıştık bende hamileliğin verdiği etkiyle biraz söylendim ailesine annene götüreyim seni biraz kafanı toparla diyor yani istersen gel istemezsen gelme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?