Bitmesi iyi olmuş üzeme canını nişan atımasının ne demek olduğunu çok iyi bilirm.İnsan boşlukta kalıverir ama zamn her şeyin ilacı
sevgi,aşk yoktu ama alışkanlık ve boşluk tlf çalmaması çok kötü cnm..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitmesi iyi olmuş üzeme canını nişan atımasının ne demek olduğunu çok iyi bilirm.İnsan boşlukta kalıverir ama zamn her şeyin ilacı
bütün bunlar kimliğinde 3 yaş büyük yazıyor diyemi oldu yani........
peki siz çıktınız flört ettiniz....sen ailesiyle tanıştın..düğün nisanda olsun dendi...eşyaların alındı...hatta ve hattaa imam nikahı bile oldu...
bütün bunlar olurken kimliğinde 3 yaş büyük yazıldığını bilmiyolarmıydı ?
kardesim su an icin acidigi icin belki soylenen seyler itici bile gelebilir sana.. ama verilmis sadakan varmis inan.. rabbim karsina en guzelini gonlune goresini cikarsin amin tum kalbimle diliyorum bunu.. eden kendine eder bunu sakin unutma. ah almamak gerek.. o kisi kendinde bile gormese cocugunda yasayabiliyor.. senin vicdanin rahat yolunda guzel bir skeilde yuru:) en guzeli cikacak karsina ben buna yurekten inaniyorum..![]()
haklısın cnm bende dayanamadım artık gücüm kalmadı..sizlerinde desteğiyle atlatacağım inş..rabbim belkide laik görmedi beni o kuluna..bnde sonunda anladım evlensemde mutlu olamayacaktım..ben demistim demeyi sevmeyenlerdenim ama ben demistim
hic uzulme arkadasim ayrilmaniz hayirli olacakti zaten...
bosver gecmisi artik onune bak ohhh sikintilar dertler bitti, sorunlu bir evlilik sahibi olmayacaksin. niye uzuluyorsun bence Allah'a dua et bu insanlardan kurtuldun...
hic uzulme ben sevindim bu insandan kurtulduguna...
evlenseniz bile mutlu olmayacaginiz belliydi zaten unutmaya calisacaksin artik canim...
bir de sunu soylemeden gecemeyecegim bu yas muhabbeti ayrilik icin bir bahane...zaten bu evlilik istenmiyordu, yas konusundaki muhabbeti bahane edip iyice karistirmislar ortaligi ki bu is bitsin...
Yaş konusunda arkadaşa katılıyorum. Büyük bir çelişki var ama bizi ilgilendiren kısım aslında burası değil, konu sahibi buraya dikkat çektiği için üzerinden başlıyoruz.
Yoksa hiç mi yok kadının büyük olduğu ilişkiler.. Var elbette.. Bu sadece bitmesi için bahanedir, en cahil aile bile "kadının yaşı büyükmüş ayrıl" demez oğullarına. (Üstelik bunu dese bile yaşınız küçükse gönderirdiniz diplomayı..)
Bence bir an önce altınları vesaire geri verin ona. Vermeyeceğim demek çirkeflik olur, baştan sona geldiğiniz onurlu duruşu bir anda silip atar, hiç gerek yok denklerine inmeyin.
Onun haricinde biraz kendinizle kalın. O da nişanlısından ayrılıyor, onun da canı yanacaktır(Üzerinden yük atmış gibi hissetmiyorsa-ki hissetmeyeceğini düşünüyorum) bir şekilde sizinle yeniden iletişime geçmek isteyecektir.
Umarım bu sürede düzgün bir insan karşınıza çıkar da eski nişanlınız geri dönmek istediğinde hiç kuşku duymadan reddedebilirsiniz..
Not: Ben de arkadaşlar gibi şanslı olduğunuzu düşünüyorum. Evlilikten dönmek çok daha zor, sığ bir adamla ömür geçirmek tüketirdi sizi.
haklısın cnm bende dayanamadım artık gücüm kalmadı..sizlerinde desteğiyle atlatacağım inş..rabbim belkide laik görmedi beni o kuluna..bnde sonunda anladım evlensemde mutlu olamayacaktım..
cnm inan haketmedim ben tüm bunları ve ALLAH ıma yalvarıyorum pişman olsun ama beni asla asla bulamasın..ben ne yaptım deyip,duvarlara başını vursun inş..cnm benim güzel dileklerin için çok tşk ederim..ama imam nikahıda vardı ve ben yetimim,genç bir kızım..hayallari yıkılan bir genç kız..nasıl vebalimi ödeyecekler ki??NASIL cnm
cnm yaş konusunda,aylarca onlara o kadar açıklama yaptıkki ailece,buradada açıklamamı yaptım ama sadece büyük yazıyor kimliğimde.nedenini ise aile içinde olan sebeplerden dolayı diye belirttim zaten en başında..ve istesem bunu kanıtlardım ancak en başta kendime saygısızlık yapmış lurdum kanıtlamakla..beni her ne olursan ol,benden gitme diyecek insanı istedim ben..böyle bir insanla bu zihniyette olan biriyle mutlu olamazdım..kanıt üzerine evlilik kuramazdım.altınları ise iade ettik.ayrıca nişanlım ayrılığı anında kabullendi..ve beni kaybetmeyi çktan göze aldı..onun pişamnlık duygusunu bile yaşayacağını,bu duyguya sahip olacağını hiç sanmıyorum cnm..zaten olsada ne ailem nede ben artık dönüş olacak kadar aşağılık olamayız..onların bize yaptıklarından sonra..çok cahildi cnm üzülüyorum ama bende düşünüyorum ömür geçmezdi bu zihniyetle..
Durumuna yürekten üzüldüm
ama senin adına öyle çok sevindim ki...
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun ki o insanların iç yüzünü sana gösterdi
evlenmeden-evini kurmadan onları tanıdın...
gelinlik-salon-eşyalar bunların hiçbiri üzmesin seni...
çünkü eğer evlenseydin bunların hiçbiri seni mutlu etmeye yetmeyecekti..
Hem sen hem ailen çok üzülecektiniz.
Sana size inanmayan şart koşul isteyen insanlarla işiniz olmaz..
daha iyileri çıkacak karsına ve bunların hepsini unutturacak sana
Güçlü ol neolur üzme kendini toparlan...
evlenip çoluk çocukla baba evine dönenleri düşün
ve şanslı olduğunun farkına var canım...
Herşey gönlünce olsun.
canım benim Allah ruhundaki yaralara şifa versin onları eskisinden bile iyi etsin öyle mutlu ol ki bunu yıkmaya hiç bir yaratılmışın gücü yetmesin... kalp kırıklığı yaşayan herkese bu duam inşallah kabul olur((
cnm rabbim tum s1k1nt1larinin hediyesini zaten verecek.. onlarsa ettikleriyle kalacaklar.. bu musibette senin icin hayirliydi demekki.. neyseki daha kotusu olmadan basinda belli olmus hersey.. Allah sabir versin, cooooooooooooooook mutlu ol insallah..
Üç defadır soruyorum üçündede cevap alamadım.
Herşeyi anlıyorum ; ama şuan bari herşey bitmişken kendi onurunuzu kurtarmak için neden ispatlama yoluna gidip altınları teslim etmiyorsunuz.. Tamam belki mihriniz olarak hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz ( ne kadar söylediyse tabii nikah sırasında )
olabilir ama hala neden susuyorsunuz ?
sahsen ben olsam bende bitirirdim
fakat bitirdikten sonrada ispat edebilecegim bir belgeyi
onlara kapak olsun diye gonderirdim
bence oyle bir belgeye sahip degilsiniz
yada yasiniz gercekten buyuk..
zorla yasinizi kabul ettiremezsiniz yalanlarla
nasilki cogu kadin erkegin kendisinden buyuk olmasini ister
erkeginde oyle bir istemi olabilir
onun kriterlerine bagli
ama sevgisinede bagli
sevseydi zaten umrunda olmazdi o baska
Birsencim, ben şahsen daha fazla sormamanı tavsiye ediyorum.
Bazı şeyler o kadar aşikardır ki gözden kaçar.
Bilmem anlatabildim mi :78:
Bazı şeyleri ispatlayabilseydi zaten bitmesine imkan tanımayacak kadar evlenmek istiyor arkadaş.