canım kivi ye bol bol doktor tavsiyesi direk bebğe kilo aldıryomus
valla içtigim sütün haddi hesabı yok vitaminlerimide alıyorum haftada 2kez balık vs.. içim biraz hafifledi bak şimdi ay valla cok saolun kızlarcanım bnm hiç üzülme..
bnm doktorum asla bebeğin kilosunu söylemezdi.ultrasonda kesin kilo belli olmaz derdi.aşağı yukarı tahmınde bulunuyorlarmış..bebeğin ölçülerine göre cihaz hesaplayıp tahmını.yaklaşık bir şey ortaya çıkıyormuş artı eksi 700 gr demişti bnm doktor..yani sen o 200 gr.a inanıp üzülme..herşeyini dengeli yiyorsan sütünü etini balığını...vitaminlerinide düzenli alıyorsan gerisini allaha bırak canım...
arkaslar ben hamileyken bi bayanla konusmustum doktorumuz aynıydı özele gidiyorduk onun bebeğide zyıfmış doğuma kadar kilo aldırmamız gerekiyo demiş doktor ve bol bol kivi yiyeceksin demiş doktor benim oğlum 3570 kilo doğdu normal doğum yaptım
merhaba arkadaslar...
şuan 34 haftalık hamileyim..bgn dr.dan geldim 15 günde sadece 200küsür gr. almıs bizim kız..
ilk gebeligim ve suan itibariyle 2kg..neyaptıysam olmadı..
süt,muz,bal, vs vs..
fikri olan yada deneyimleri olan anne ve anne adayları görüşlerinize ihtiyacım var..
çok üzülüyorum bu duruma...!!
şimdiden çok teşekkürler....
Canım ben de nar bebeğe kilo aldırır diye bile biliyorum.Hatta deneyen ve sonucunu gören arkdaşlarım var.
Ben de kiviyi bilmiyordum.Bu hafta aldırayım bari eşime
merhaba arkadaslar...
şuan 34 haftalık hamileyim..bgn dr.dan geldim 15 günde sadece 200küsür gr. almıs bizim kız..
ilk gebeligim ve suan itibariyle 2kg..neyaptıysam olmadı..
süt,muz,bal, vs vs..
fikri olan yada deneyimleri olan anne ve anne adayları görüşlerinize ihtiyacım var..
çok üzülüyorum bu duruma...!!
şimdiden çok teşekkürler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?