• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bu kıza nasıl kilo aldırıcam nolur yardımm?!

canım sen hiç üzülme son aya doğru zaten çook kilo alıyormuş bebişler benım abimin eşi 1kilo doğmuş allaha şükür oyle dogan bırsuru insan var ve şimdi sağlıklılar alır daha bebişin korkma sen ben hep kuru üzüm bal ceviz ve badem yiyiyorum şükür bebişimde ii sende ye

selam canım hiç üzülme bebişin küçükte doğsa önemli olan sağlıklı olması...........benim ikizlerim var.2000 doğmuşlardı.boylarıda 47 falandı.şimdi 6 yaşındalar vede boyları yaşıtlarından iyi.birde 2 gebeliğimde benim bebeğimde 34. haftada 2kiloydu.vede 3 kg doğdu.sezeryanla 39.haftada belki normal doğum olsa biraz daha alırdı...........

bnmde bebiş ufak cnm üzülme 36 haftalık iken 2250 idi. suan 38 kilosunu bilmiyorum çokda dert etmiyorum doğunca kilo alır.görümcem 2 kilo doğmuş :1: dert etme derim ben sen iyi beslen yeter.

kızlar bnmde kızım 34+0 2 kilo 100 gram.. 6 gün önce gitmiştim 2 kiloydu 6 günde 100 gram almış ama hala doktorum 200 gr kadar eksik diyor :S yemem içmem çok güsel devamlı süt ilaç içiyorum.. yalnız çok su içmem gerekiyormuş :43:napıcamı şaşırdım :43: üstelik birde kasık ve bel ağrılarım oluyor onun için kan testi ve idrar testi yaptırdım bugün yarında nts ye giricem bakalım ne olucak :59:

kizlar kafam karisti haftaya 32.haftada yapilan son ayrintili ultrasonuna girecegim. sadece ayrintilida soyleniyor kilosu burda (fransa) ama kendi doktoruma gittigimde de kisaca ultrasona giriyorum fakat kiloyu soylemiyor ayrintili ultrason sadece dogru tahminlerde yapar dior. belki gercekten de bircok arkadasin dedigi gb anne iyi besleiyorsa iki uc yuz gr hic de onemi yok. yoksa fransaaki bebekler nail saglikli ve kilolu dogsun:) ya da bunlar cok rahatlar en guzeli turkiyedeki takip.

aslında bu kilolar net değil ortalama olarak söylüyorlar ama yakın tahminler. ben ilaçlarımı içemiyorum midem almıyor hiç ilaç içmedim gebelik boyunca vitamin kan hapı içmedm. ne olur sonuç bilmiorum

Back
X