Ben bu kaynanayla ilgili baslik acmaya biktim!

Eşinle konuş ayrı ev kurun kendinize tek çare bu !
Benim başıma kakacak herşeyi yok ben ödüyorum diycek de aynı evde kalamam bu yapıda bir insanla...Bir de seni beğenmiyor..Kırıcılığın da dışında insanı aşağılayıcı davranışlar bunlar..
Anlayan biri daha cok sagool

Kayinpederin isi ne bilmiyorum da oda biraz paradan kısıyor madem bi işleri var oğlu sonuçta ya ortak gibi olurlar yada biraz daha fazla para verir herkes kendi işine bakar .eger çok rahatsız oluyorsa oğlunun yanında yasamasndan boyle yapmali. Yada kendine doğru duzgun is bul artık evlendin demeli. Çünkü bazı babalar ne yazikki cocuklari 40 yasina da gelse kendi himayesinde yasamasini istiyor buda oyle olabilir. Hepsinde suç var.
He he evet bak anlamissin babasi 10 kurusun lafini yapar eve zarlo zorla ekmek alir cogu seyi esim ek is yapiyo aksamlari dukkanda kalarak o aliyo ekmegini yogurdunu suyunu sutunu ev icin 5 kurus harcamaz adam

Kendisi anlatiyo cocuk yapmis vermis kaynanasina kendisi gorumceleriyle diskolara gidiyomus o buyutmemis yani esimi ben kiz gibi yasadim diyo o yuzden evlat sevgisi ne bilmiyorum diyo ayrica esimle dogalgazi ortak odedikleti halde laf yapiyo ayrica benim anneligime laf yapmaya hakkin yok ben elimden gelen herseyin en guzelini yapmaya calisiyorum evet gezmesinden suslebip puslenmesi beni ilgilendirmiyo ama gelipte burda bana temizlik bekleme is bekleme demiyceksiniz madem calisiyo gezmeye herzmn vakit bulan insan iki uc camasir katlasa elinemi yapiscak herseye zaman bulan 5 dklik isemi zaman bulamiyo

aklin mi tutulmus,bencil misin sen nasil insansin ya?
sanane ya gezip tozmasindan.
oturma ozaman kadinin evinde !
camasir kadinin eline yapismaz da,senin elin armut mu topluyo?
oyle cocuk dogurup aglanma,yapmasaydin cocuk !!
girseydin ise,calisip kiraya gecseydiniz.
senin gibi gelin dusman basina.
kocan haftalik aldigi 200 lirayla nerde dogal gaz oduyo Allahaskina,at ama destekli at.

Benim,anlatmak istedigimi anlamadan niye sacma sapan yorumlari yapiyosunki yeri geliyo ben yemekleri yapiyorum hamileyken elini biseye surmezdi herseyi ben yapardim ama simdi yaptgm herseyi gormezden geliyo bende biktim biseye yapmayinca hemen goze batiyorum kadinin bi bulasigi oluyo kendi yediklerini toplasnlar bari onuda benden beklemsnler ben yapicagimi fazlasyla yaptim ekmek elden su golden degil yani
Iyıde hamıleyken herkes senın gıbı yasıyor.
elalemın evıne annen gelıp pogaca neden yapıyor kı? Yapmasın yapmamalı senın elın armut mu topluyor ?

Ya o sorun degil bende yaparim cocuk uyuyunca islerimi herseyimi yapiyorum zaten uyudukca en dusukte yaniyo zaten oda yansin istemiyo oglum daha yeni duzeldi dun yine kapatmis buz gbiydi heryer bugun yine ishal karni agriyo aglayip duruyo esimle ortak oduyolar dogalgazi hala laf yapiyo ben annemi cagirmiyorum onu yap bunu yap diye annem kendisi geliyo illa biseyler bulup yapiyo yapma desemde dinlemiyo
Sıcak su torbaları var fazla kaynar su koymadan doldurun koyun bebeğinizin yanına valla sabaha kadar hic sogumuyor karin ağrısıni falan alır. Ben bebeğime hep boyle yaptım ortam sicak olsada gece üzerini cok açıyor diye. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmadiginiz sürece malesef bunu cekmek zorundasınız. Ben iletişimin çekişmeden daha etkili bir yöntem olduğuna inanırım ve sizin yerinizde olsam alır kayinvalidemi güzelce konuşurum. Bu evde olup size muhtaç olmak benimde hoşuma gitmiyor ama benim bebeğim sizin torununuz hasta ne yapabilirim...siz bir büyük olarak bize yol gösterin madem yada bosanmamizimi istiyorsunuz açık olarak söyleyin. Üzmeyelim artık birbirimizi deyin. Bakın cümleleri doğru seçerseniz mutlaka ortak yolda bulusursunuz...

Anlayan biri daha cok sagool
herkes çok iyi anladı seni Kuzeymasal Kuzeymasal
sen de farkındasın.
yazılanlardan birşeyler çıkarabilirsin umarım.
kv yi suçlamak en kolayı.
siz karı koca daha kendi hayatınızı idame ettiremiyorsunuz.
kv kp in kusurları şurda dursun.
ama sanmıyorum durumunuz değişir.
kv birgün sizi evden atmazsa tabi.

Sıcak su torbaları var fazla kaynar su koymadan doldurun koyun bebeğinizin yanına valla sabaha kadar hic sogumuyor karin ağrısıni falan alır. Ben bebeğime hep boyle yaptım ortam sicak olsada gece üzerini cok açıyor diye. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmadiginiz sürece malesef bunu cekmek zorundasınız. Ben iletişimin çekişmeden daha etkili bir yöntem olduğuna inanırım ve sizin yerinizde olsam alır kayinvalidemi güzelce konuşurum. Bu evde olup size muhtaç olmak benimde hoşuma gitmiyor ama benim bebeğim sizin torununuz hasta ne yapabilirim...siz bir büyük olarak bize yol gösterin madem yada bosanmamizimi istiyorsunuz açık olarak söyleyin. Üzmeyelim artık birbirimizi deyin. Bakın cümleleri doğru seçerseniz mutlaka ortak yolda bulusursunuz...
Haklisin deniycem sagol

Bu arada tüm bu olaylardan bağımsız Kv akıllı kadınmış

Kp de senin eşin de bir Balta'ya sap olmaz

Az az çalışalım modundalar rahat etme derdindeler ne iş yapıyorlarsa

Kv gitmiş fabrikada çalışıyor zira çalışmasa ona buna muhtaç olacak

Kadın kp ile didişmek yerine el işinde çalışıyor ama paşa oğlu baba işi gibi olmaz deyip gidip dışarıda çalışmıyor

Çözüm ikiniz de çalışacaksınız ev kuracaksınız yoksa çocuk okula başlayınca siz de Kv gibi işe gider patronum Ben modunda takılan kocalarınıza da bakarsınız

Iyıde hamıleyken herkes senın gıbı yasıyor.
elalemın evıne annen gelıp pogaca neden yapıyor kı? Yapmasın yapmamalı senın elın armut mu topluyor ?
Kayınvalidem doğumuma 15 gun kala yardıma geldi çünkü eşim yoktu yanimizda inanin 42. Hafta doğurdum ama son güne kadar yemekler dahil birde sahura kalkip yemeğini önüne koyardim. Kadın ben sana bakmaya geldim sen iki canınla bana baktın der her zaman. Hamile olup naz yapıp bebek doğurup naz yapıp elllerine ne geçiyor acaba vallahi ben beceremedim:deli:

Kayınvalidem doğumuma 15 gun kala yardıma geldi çünkü eşim yoktu yanimizda inanin 42. Hafta doğurdum ama son güne kadar yemekler dahil birde sahura kalkip yemeğini önüne koyardim. Kadın ben sana bakmaya geldim sen iki canınla bana baktın der her zaman. Hamile olup naz yapıp bebek doğurup naz yapıp elllerine ne geçiyor acaba vallahi ben beceremedim:deli:
bi de ben... :KK47:
38 hafta boyunca her işimi kendim gördüm şükürler olsun zor bir hamilelik geçirmedim hem de hiç nazım niyazım yoktu ya gıcık oluyorum kendime azıcık yapsaydım ya naz :kızgın:
annemle eşim kızardı hamilesin sen ne at gibi koşturuyorsun diye :KK11:

Yahu ogluna ayda 1200 tl veren babanın oglunun dugun takıları ne kadar olabılır ? hadı olsun 40 bın hadı 10 bınde benden 50 bıne evmı var turkıyede de taktınız kafayı.

Ha takılarınızı almaları sacma almamaları gerekır ama bazı kısıler alıyor sonucta bunları ben taktım taktıgım gerı donuyor dıye dusunebılırler bılemıyorum arada ne oldu ne gitti.

Bir daha söylüyorum , siz o evde ne demeye oturuyorsunuz anlamadım evet peteklerın yanmaması haklısınız kocanız odanıza soyledıgınız gıbı bır kutucuk odada yasıyorsanız ufo alsın sıze o zaman kımse mudahale edemeden yakarsınız.

Annenız gun ıcınde kayınvalıdenın evıne gelıp onun elektrıgını suyunu yemegını kullanarak bıseyler hazırlıyor, burası zaten bastan asagıya sacma, sız napıyorsunuz o arada hanım efendı ? cocugu yapmayı bılen , sıkacak bır yerlerını yapacak bu ıslerı. Annenıze donuyorum kayınvalıdenız bırde anasını doyuruyorum der , dedirtirsiniz bakmaz kadın bana ıs yapıyor dıye. Kızının yapacagını anası yapıyor banane der gecer kenara , haklı..

Valla sayenızde hem çalışıp hemde evi idare edip hemde cocuguma baktıgım için kendimi mükemmel hissediyorum, teşekkürler

Son düzenleme:
bi de ben... :KK47:
38 hafta boyunca her işimi kendim gördüm şükürler olsun zor bir hamilelik geçirmedim hem de hiç nazım niyazım yoktu ya gıcık oluyorum kendime azıcık yapsaydım ya naz :kızgın:
annemle eşim kızardı hamilesin sen ne at gibi koşturuyorsun diye :KK11:
Hele sezeryan sonrası millet yatar biz ortalıkta dolanır ne yapsak diye aranıriz. Ben seviyorum bu huyumu kim olursa olsun hiç minnet eylemem..Rabbimde ele ayağa düşürmesin beni bu duygu öldürur..amin:KK39:

ve ayrıca ben onların kazandıklarından yemıyorum dıyorsunuz, buna ınanmadık tabı

Hele sezeryan sonrası millet yatar biz ortalıkta dolanır ne yapsak diye aranıriz. Ben seviyorum bu huyumu kim olursa olsun hiç minnet eylemem..Rabbimde ele ayağa düşürmesin beni bu duygu öldürur..amin:KK39:
amiiinnnn... en büyük duamdır Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Allah bana kuvvet versin maddi manevi ve fiziksel ki hem kendime hem kızıma fazla fazla yetebileyim
o yüzdendir ki konu sahibine kayınvalidesi istediği kadar vicdansız olsun ona göre kötü olsun yine hak veremiyorum
madem kayınvaliden de kocadan da hayır yok kendi didinecek yapacak bişe yok ne yazık ki

Al benden de o kadar. Bi kere bile midem bulandi, yok suram agridi, yok canim bunu istedi diye bile naz yapmadim. Isime de gittim, evimdeki islerimi de ben yaptim, yardim ettiyse kocam yardim etti supururken bi tek o da tup bebek oldu bizim kiyamiyodu. annem uzakta, kayinvalidem ve gorumcemle ayni sokaktayim. Bazen insan beklemiyo mu, bekliyo dusunsunler de bi soedunlar yapilacak isin var mi bi seye ihtiyacin var mi diye. Ama akillarina gelip demiyolarsa ben napiym. Asla da mecburlar diye dusunmedim gelip benim islerimi yapmaya. Insanin kendi annesi tabi ki kiyamadigindan gelir yapar benim de annem geldiginde hic oturmaz dort doner evde.

Karı koca liseli falan mısınız?

Siz daha birey olamamışsınız ki evlenmeye kalkıyorsunuz bir de. Kocanız eli ayağı tutan bir adam, en azından asgari ücretle bir yerde çalışabilir. Ama babacım da babacım diyor, başka bir şey demiyor. Adam, birey olamamış ki. Çocuk gibi, babasına bağımlı bu yaşta.

Sizde de aynı eksiklik var. Siz bir ev geçindirecek, çekip çevirecek bir olgunlukta değilsiniz. Eminim ayrı eve çıksanız bile anneniz gelip temizlik, yemek yapar. Malum piremsesler, ev işi yapmaz incileri dökülür mazallah.

Olan zavallı yavrucağa olmuş, yazık...

Benimde konu sahibine kızdığım şeyler var elbet kocasından çok kvde den bişeylee beklemesi gibi. Ama birçok kişi var kv ile oturan en ufak şeyleri buraya yazıp şikayet edenler bu kadıncağızda dolmuş demekki detayda nasıl bi sıkımtılı ortamda olduğunı bilemeyiz. Evet sorumluluğunu almalı ailesinim evladının. Kocasıda karısına çocuğuna sahip çıkmalı. Kv de size bakacağına kiranıza yardım etse bisüre bence kabul eder sonuçta evde istemiyor oda kafasını dinler.

X