- 27 Ocak 2016
- 560
- 208
- Konu Sahibi Kuzeymasal
Aynen oyle kiraya cikicaz insallah bende evde oturup el isi biseyler yapicam iki uc kurus bisey kazanirim onu bunu oderim burda hergn kavga etmektenseEv ayirmak disinda daha iyi bir cozum yok.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle kiraya cikicaz insallah bende evde oturup el isi biseyler yapicam iki uc kurus bisey kazanirim onu bunu oderim burda hergn kavga etmektenseEv ayirmak disinda daha iyi bir cozum yok.
Anlayan biri daha cok sagoolEşinle konuş ayrı ev kurun kendinize tek çare bu !
Benim başıma kakacak herşeyi yok ben ödüyorum diycek de aynı evde kalamam bu yapıda bir insanla...Bir de seni beğenmiyor..Kırıcılığın da dışında insanı aşağılayıcı davranışlar bunlar..
Aynen oyle kiraya cikicaz insallah bende evde oturup el isi biseyler yapicam iki uc kurus bisey kazanirim onu bunu oderim burda hergn kavga etmektense
He he evet bak anlamissin babasi 10 kurusun lafini yapar eve zarlo zorla ekmek alir cogu seyi esim ek is yapiyo aksamlari dukkanda kalarak o aliyo ekmegini yogurdunu suyunu sutunu ev icin 5 kurus harcamaz adamKayinpederin isi ne bilmiyorum da oda biraz paradan kısıyor madem bi işleri var oğlu sonuçta ya ortak gibi olurlar yada biraz daha fazla para verir herkes kendi işine bakar .eger çok rahatsız oluyorsa oğlunun yanında yasamasndan boyle yapmali. Yada kendine doğru duzgun is bul artık evlendin demeli. Çünkü bazı babalar ne yazikki cocuklari 40 yasina da gelse kendi himayesinde yasamasini istiyor buda oyle olabilir. Hepsinde suç var.
Kendisi anlatiyo cocuk yapmis vermis kaynanasina kendisi gorumceleriyle diskolara gidiyomus o buyutmemis yani esimi ben kiz gibi yasadim diyo o yuzden evlat sevgisi ne bilmiyorum diyo ayrica esimle dogalgazi ortak odedikleti halde laf yapiyo ayrica benim anneligime laf yapmaya hakkin yok ben elimden gelen herseyin en guzelini yapmaya calisiyorum evet gezmesinden suslebip puslenmesi beni ilgilendirmiyo ama gelipte burda bana temizlik bekleme is bekleme demiyceksiniz madem calisiyo gezmeye herzmn vakit bulan insan iki uc camasir katlasa elinemi yapiscak herseye zaman bulan 5 dklik isemi zaman bulamiyo
Iyıde hamıleyken herkes senın gıbı yasıyor.Benim,anlatmak istedigimi anlamadan niye sacma sapan yorumlari yapiyosunki yeri geliyo ben yemekleri yapiyorum hamileyken elini biseye surmezdi herseyi ben yapardim ama simdi yaptgm herseyi gormezden geliyo bende biktim biseye yapmayinca hemen goze batiyorum kadinin bi bulasigi oluyo kendi yediklerini toplasnlar bari onuda benden beklemsnler ben yapicagimi fazlasyla yaptim ekmek elden su golden degil yani
Sıcak su torbaları var fazla kaynar su koymadan doldurun koyun bebeğinizin yanına valla sabaha kadar hic sogumuyor karin ağrısıni falan alır. Ben bebeğime hep boyle yaptım ortam sicak olsada gece üzerini cok açıyor diye. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmadiginiz sürece malesef bunu cekmek zorundasınız. Ben iletişimin çekişmeden daha etkili bir yöntem olduğuna inanırım ve sizin yerinizde olsam alır kayinvalidemi güzelce konuşurum. Bu evde olup size muhtaç olmak benimde hoşuma gitmiyor ama benim bebeğim sizin torununuz hasta ne yapabilirim...siz bir büyük olarak bize yol gösterin madem yada bosanmamizimi istiyorsunuz açık olarak söyleyin. Üzmeyelim artık birbirimizi deyin. Bakın cümleleri doğru seçerseniz mutlaka ortak yolda bulusursunuz...Ya o sorun degil bende yaparim cocuk uyuyunca islerimi herseyimi yapiyorum zaten uyudukca en dusukte yaniyo zaten oda yansin istemiyo oglum daha yeni duzeldi dun yine kapatmis buz gbiydi heryer bugun yine ishal karni agriyo aglayip duruyo esimle ortak oduyolar dogalgazi hala laf yapiyo ben annemi cagirmiyorum onu yap bunu yap diye annem kendisi geliyo illa biseyler bulup yapiyo yapma desemde dinlemiyo
herkes çok iyi anladı seni KuzeymasalAnlayan biri daha cok sagool
Haklisin deniycem sagolSıcak su torbaları var fazla kaynar su koymadan doldurun koyun bebeğinizin yanına valla sabaha kadar hic sogumuyor karin ağrısıni falan alır. Ben bebeğime hep boyle yaptım ortam sicak olsada gece üzerini cok açıyor diye. Kendi ayaklarınızın üzerinde durmadiginiz sürece malesef bunu cekmek zorundasınız. Ben iletişimin çekişmeden daha etkili bir yöntem olduğuna inanırım ve sizin yerinizde olsam alır kayinvalidemi güzelce konuşurum. Bu evde olup size muhtaç olmak benimde hoşuma gitmiyor ama benim bebeğim sizin torununuz hasta ne yapabilirim...siz bir büyük olarak bize yol gösterin madem yada bosanmamizimi istiyorsunuz açık olarak söyleyin. Üzmeyelim artık birbirimizi deyin. Bakın cümleleri doğru seçerseniz mutlaka ortak yolda bulusursunuz...
Kayınvalidem doğumuma 15 gun kala yardıma geldi çünkü eşim yoktu yanimizda inanin 42. Hafta doğurdum ama son güne kadar yemekler dahil birde sahura kalkip yemeğini önüne koyardim. Kadın ben sana bakmaya geldim sen iki canınla bana baktın der her zaman. Hamile olup naz yapıp bebek doğurup naz yapıp elllerine ne geçiyor acaba vallahi ben beceremedimIyıde hamıleyken herkes senın gıbı yasıyor.
elalemın evıne annen gelıp pogaca neden yapıyor kı? Yapmasın yapmamalı senın elın armut mu topluyor ?
bi de ben...Kayınvalidem doğumuma 15 gun kala yardıma geldi çünkü eşim yoktu yanimizda inanin 42. Hafta doğurdum ama son güne kadar yemekler dahil birde sahura kalkip yemeğini önüne koyardim. Kadın ben sana bakmaya geldim sen iki canınla bana baktın der her zaman. Hamile olup naz yapıp bebek doğurup naz yapıp elllerine ne geçiyor acaba vallahi ben beceremedim
Hele sezeryan sonrası millet yatar biz ortalıkta dolanır ne yapsak diye aranıriz. Ben seviyorum bu huyumu kim olursa olsun hiç minnet eylemem..Rabbimde ele ayağa düşürmesin beni bu duygu öldürur..aminbi de ben...
38 hafta boyunca her işimi kendim gördüm şükürler olsun zor bir hamilelik geçirmedim hem de hiç nazım niyazım yoktu ya gıcık oluyorum kendime azıcık yapsaydım ya naz
annemle eşim kızardı hamilesin sen ne at gibi koşturuyorsun diye
amiiinnnn... en büyük duamdır Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.Hele sezeryan sonrası millet yatar biz ortalıkta dolanır ne yapsak diye aranıriz. Ben seviyorum bu huyumu kim olursa olsun hiç minnet eylemem..Rabbimde ele ayağa düşürmesin beni bu duygu öldürur..amin
Al benden de o kadar. Bi kere bile midem bulandi, yok suram agridi, yok canim bunu istedi diye bile naz yapmadim. Isime de gittim, evimdeki islerimi de ben yaptim, yardim ettiyse kocam yardim etti supururken bi tek o da tup bebek oldu bizim kiyamiyodu. annem uzakta, kayinvalidem ve gorumcemle ayni sokaktayim. Bazen insan beklemiyo mu, bekliyo dusunsunler de bi soedunlar yapilacak isin var mi bi seye ihtiyacin var mi diye. Ama akillarina gelip demiyolarsa ben napiym. Asla da mecburlar diye dusunmedim gelip benim islerimi yapmaya. Insanin kendi annesi tabi ki kiyamadigindan gelir yapar benim de annem geldiginde hic oturmaz dort doner evde.Kayınvalidem doğumuma 15 gun kala yardıma geldi çünkü eşim yoktu yanimizda inanin 42. Hafta doğurdum ama son güne kadar yemekler dahil birde sahura kalkip yemeğini önüne koyardim. Kadın ben sana bakmaya geldim sen iki canınla bana baktın der her zaman. Hamile olup naz yapıp bebek doğurup naz yapıp elllerine ne geçiyor acaba vallahi ben beceremedim
Ayri ev acmaya durumu olmayan biriyle kosa kosa evlenmeyi biliyorsunuz ya, buna da bulursunuz bir cozum..Onlar ev alicaklar bekliyoruz bizde ayri eve cikmaya durumumuz yok