• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bu kaynanayla ilgili baslik acmaya biktim!

Akilli olsun derken yanlış anlama ,aklını kullansa ailesinin onaEptığı şeyi anlasa anlamında söyledim.
Ailesi şöyle düşünüyor galiba kira fatura yakıt derdi yok e hafta da 300 400 tl de az değil diye düşünüyor bence
Eşi ben madem evlendim bide çocuk var madem bu benim yuvam demeli

Kizlar vallahi biktim usandim artik bu kadindan.Kac defa yazdim bugun iyice delirme noktasina geldim hic konusmuyorum ne derse duymamazliktan geliyorum. İlk once dun aksamdan bahsedeyim oglumu uyuttum bende yattim kalktim tekrardan saat 00.22 ydi. Kaynana 4 12 calisiyo bu hafta 12 bucuk gibi evde oluyo bende esime dedim bak annen gelcek birazdan kalorifleri kapatmasin evin icin buz gibi. Oglumun eli yuzu dondu uyurken bi yandan karni agriyo agrisina basliyo aglamaya herneyse tamam dedi ben yattim ama sesleri duyuyorum kaynana geldi daha ayakkabilarini cikarir cikarmaz kombiye dogru firlamis kapatmaya , esimde dedi anne napiyon sen oyunmu oynuyosun resmen cocuk gibi inatlasiyosun ac sunu ne kapatiyosun cocuk zaten hasta sen usumuyosun diye bizdemi usunlmiycez dedi. Anneside sizmi oduyosunuz parasini sadece sizin oda yansin o zaman ben odemek zorunda degilim ikiniz odersiniz dedi cekildi odasina elledim petekleri sogumus kapatmis esime dedim git ac gitti acti aksam kacta kalktysa gitmis kari gene kapatmis kombiyi herneyse bundan dolayi surat yapiyorum konusmuyorum bisey dersede vurucam yuzune. Bugun olani anlatiyorum simdi az once markete gidicem ayakkabilarimi giyiyodum kapiya dikildi o ne oyle ayakkabilarin eski caglardan kalma gibi dedi yok kiyafetlerime laf soylemeler ben zargana gibiymisim cok cirkinmisim giydigim hicbisey yakismiyomus esimde o dunyalar guzeli benim icin diyince kahkaha atiyo , ya oyle derler zaten diyo kendisi patronmus fabrikada calisiyo ama evle is yeri onun ustune oldugu icin patronmus o yuzden o ne derse o olurmus iyice sinirlerim bozuldu evi bok goturuyo o yatmis telefonla oynuyo sonra susleniyo pusleniyo ise gidiyo. Sinirden aklima gelmiyo yazicagim seyleride unuttum oyle iste kizlar ben bu kariya nasil davranayim napayim ne diyim dedigim seylerede alinmiyo .
Evi b.k goturo diosunda sen napiosun aksama kadar kadin calisiomus bide eve gelip temizlikmi yapsin
kac yasindasin acaba kadini elestirecegine bi kendine baksan ya.temizle evi sende yap yemegi sende evde calis konusmaya hakki olmasin.armut pis agzima dus bekliosunuz.madem oyle cikin ayri eve kimse kimseden sikayet etmesin.

Kuzeymasal Kuzeymasal canım madem ayrı ev olmuyor o zaman evin işini yapacaksın inatlasarak bir yere varamazsın ayrı yemek ayrı sofra olayını bir çözün önce bir tencerede pişsin yemek sofraya aile fertleri otursun iyi yönlerden bakmaya çalış eşin 300 tl alıyorsa haftada en azından 50 tl yi kenara atın ki hastalık vs durumlarında sorun çıkmaz böylece
Eşimin yengesi 16 yıldır aynı evde kv yle oturuyor 3 de çocuk var ama yengesi elişi evde ayakkabı dikimi vs yaparak kenara para atıyor vs.
Yani kendini buna alıştır yada eşinle ciddi ciddi konuş bir ev tutun

Ailesi şöyle düşünüyor galiba kira fatura yakıt derdi yok e hafta da 300 400 tl de az değil diye düşünüyor bence
Kayinpederin isi ne bilmiyorum da oda biraz paradan kısıyor madem bi işleri var oğlu sonuçta ya ortak gibi olurlar yada biraz daha fazla para verir herkes kendi işine bakar .eger çok rahatsız oluyorsa oğlunun yanında yasamasndan boyle yapmali. Yada kendine doğru duzgun is bul artık evlendin demeli. Çünkü bazı babalar ne yazikki cocuklari 40 yasina da gelse kendi himayesinde yasamasini istiyor buda oyle olabilir. Hepsinde suç var.

Kayinpederin isi ne bilmiyorum da oda biraz paradan kısıyor madem bi işleri var oğlu sonuçta ya ortak gibi olurlar yada biraz daha fazla para verir herkes kendi işine bakar .eger çok rahatsız oluyorsa oğlunun yanında yasamasndan boyle yapmali. Yada kendine doğru duzgun is bul artık evlendin demeli. Çünkü bazı babalar ne yazikki cocuklari 40 yasina da gelse kendi himayesinde yasamasini istiyor buda oyle olabilir. Hepsinde suç var.
Olabilir

Ama cidden yani kira, fatura,boğaz derdi yoksa 1200-1600 tl cok ta gecinilmeyecek bir tutar değil bence para idareleride sıfır 0. Hiç değilse her hafta 50 tl kenara koy doğalgazı karsila bebegin usumesin. Tabi baska durumlar varsa bilemiycem

Ama cidden yani kira, fatoduz derdi yoksa 1200-1600 tl cok ta gecinilmeyecek bir tutar değil bence para idareleride sıfır 0. Hiç değilse her hafta 50 tl kenara koy doğalgazı karsila bebegin usumesin. Tabi baska durumlar varsa bilemiycem
Eşim haftalık sistemle çalışıyor haftalık 430 tl alıyor kira fatura taksit ödüyoruz ucucuna yetiyor ama kafam rahat çok şükür çünkü kv ve görümce m eşim bir çiçek alsa oh ne güzel ya gibi laflar ederlerdi çok şükür geçti o günler

O kadindan cok annemin emegi var evde ben yapamdigim icin o geliyo temizliyo mutfagini bulasiklarini ben burda laf yapcak diye yemek bile yemiyorum annem getiriyo hadi sen cocuk bakmaktan yapamiyosun bisey demesin sana ondan yapiyorum diyo evi dun temizledi benim odami temizledivpogca yapar borek yapar getirir herkes yer ama bi tesekkur bile etmez getirdigi canaklari bile yikamaz ben yiakyim diye kenara koyuyo makinaya koymak cok zor degil eline yapismaz alip koysa
Hem cocuk bakip, hem 8-5 calisip hem de ev isi yapan kadinlar varken sizinki biraz simariklik oluyo bence

Eşim haftalık sistemle çalışıyor haftalık 430 tl alıyor kira fatura taksit ödüyoruz ucucuna yetiyor ama kafam rahat çok şükür çünkü kv ve görümce m eşim bir çiçek alsa oh ne güzel ya gibi laflar ederlerdi çok şükür geçti o günler
Yani masallah Allah geçim kolaylığı versin. Lüks olmasa da konu sahibide büyük bi hastalık vs. Yoksa ortada en azindan o evde doğalgaz faturasını ustlenebilir. Yazık yavrucaga usuyup hasta olmasın.

Oldu canım. Kadın gece yarılarına kadar çalışacak sizi evinde besleyecek faturalarınızı ödeyecek üstüne size ev almak için uğraşacak bi de eve geceyarıları işten gelen kadıdan temizlik yapmasını bekleyeceksin üstüne benim gözümde anne bile değil diyeceksin. Armut piş ağzıma düş. Yok öyle yağma. Sonuna kadar haksızsınız.

Çocuğunu doğurup atmış öyle anne olunmaz diyorsun da siz daha kendi çocuğunuza sıcak bi yuva sağlayamıyorsunuz doğalgaz faturası ödemiyorsunuz sen çok mu güzel anne oldun şimdi? Ayrıca sana ne kadının süslenip püslenip gitmesinden?

Ekmek elden su gölden mi

Siz neyi nerede konuşacağınızi sanırım zerre bilmiyorsunuz

O söz u kv değil sen hakediyorsun

Ekmek sana elden geliyor kb kendi kazanıyor

Ya ben nankor insanlara tahammül edemiyorum acaba senin gibi bir gelinin olsa.. pardon simdi keşke olsa falan dersin sen

Umarım olur

Kadın hem çalışacak hem bulaşık yıkayacak hem temizlik bekleyeceksin

Pardon da senin ona ne katkin var

Seni neden çeksin? Yanı cidden neden seni ceksin bu kadın ?

Kv üzüldüm evinde besle o genç sen yaşlı o yatsın sen calis bide nankörlük etsin pes

Git sen calis madem bakalım eve gelince onun bulaştığını yikayacak misin bide o yaşta.........

Ailelerin onayı olmadığı için kaçıyorsunuz, ama ailelerden kaçacak kadar bağımsız değilsiniz, kv ile yaşıyorsunuz eşimiz babasıyla çalışıyor. Bu zaten olayın en ironik kısmı.
Sonra da yok böyle konuşulmamıştı takılarla bana ev alacaklardı diyorsunuz. Siz kaçmadan size ev alırız sözü mü verildi? Kaçtıktan sonra bunun hesabını nasıl yaptınız. Bu şartlarda hamile kalıp doğum yaptınız. Konunun bi yerinde hamileyken işleri ben yapıyodum diyosunuz, diğer tarafta hamileyken de açmadı annemde kaldım diyorsunuz. Siz gerçek misiniz?

Ben yokken evin işini nasıl yapıyodu diyorsunuz. Siz varken neden yapsın. Evet çocuk bakmak kolay bir iş değil, Ama zaman bulamayacağınız kadar da değil, Gece çocuk bakıp, gündüz işe gidip akşam evle uğraşan kadınlar makina mı?
Ev işlerini yapmanız lazım, yetişemediğiniz yerlerde evdekilerden yardım beklersiniz tabiki, ama hem çalışıp hem gelip iş yapmasını bekleyemezsiniz.

Kalorifer açmaması konusunda haksız bulabilirsiniz çocuk vs. ama diğer konularda suçlamanız abesle iştigal. Keşke hayata toz pembe baktığınız ve eşinizle kaçma kararı aldığınız zamanlarda gelip de bir fikir alsaydınız.

Back
X