- 15 Mart 2008
- 3.285
- 9.650
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ay çükünün kalkmamasının suçunu kadının vajinasının darlığına atan bir adam için yorum yapmışım, püüüüü!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçi bunu söylediğimde kizacaksiniz ama zamanında beni aldatırsan hem o adamı hem seni hem kendimi vururum demisti. Sonra tabii bu dediğinin yanlış olduğunu anladı.Burda polis eşinden dayak yiyip adam zaten polis oldugu icin polise bile gidemeyen, bi suru kadinin konusunu okudum, belinde silahi var can guvenligim yok gidemiyorum diyeni de okudum. Yanlis dusunuyosun bence, polisin manyagi denk geldi mi o iş iyice cikmaza dönüyo
Gelmesin.Yok hayatım yanlis anladın. Gorustugum kisi polis oldugunda, gorustugum kişinin bana zarar verme ihtimali düşük gibime geliyor.
ya benim vajinam dar. anatomik olarak öyle.Ay çükünün kalkmamasının suçunu kadının vajinasının darlığına atan bir adam için yorum yapmışım, püüüüü!
bak bu yazdıklarında üzüzcü , ama empati kuramıyor erkek arkadaşın. empati kuramayanlar zor yürürtülür ilişkiler . bence yol ver gitsin. ilerde ezikliğinin acısını senden çıkartır. var tanıdığım zengin kız fakir oğlan , kızı üstün gördüğü için ezme modundaydı hep. en son şiddet uyguladıDediğiniz gibi herkesin kendine göre dertleri var. Ki benim hayatım da öyle kolay geçmedi, kendisi de biliyor. İyi maddi imkanlarla yaşadım hep ama anne babam ayrıydı. Babamın, annemi aldattığı kadınla nikahına gittim küçücükken. Kardeşim olduğunu mahkeme celbinden öğrendim. İstesem ben de çok güzel duygu sömürüsü yaparım.
Evet, şu an rahat bir şekilde çalışıyorum. Çünkü muhtemelen o üniversite sınavı zamanı dışarıda arkadaşlarıyla fink atarken, ben yaldır yaldır ders çalışıyordum. Bir farkı olacak elbet. O da totosunu kırıp daha iyi bir meslek hayatı, gelecek inşa etseymiş kendisine. Haksız mıyım?
Halbuki darlık daha bi coşturuyor adamları.Ay çükünün kalkmamasının suçunu kadının vajinasının darlığına atan bir adam için yorum yapmışım, püüüüü!
Bu adamdan lütfen lütfen lütfen uzak durGerçi bunu söylediğimde kizacaksiniz ama zamanında beni aldatırsan hem o adamı hem seni hem kendimi vururum demisti. Sonra tabii bu dediğinin yanlış olduğunu anladı.
Vajinanın o ihtisamın icinde hissedememek o dupduru temiz nehirin duvarlarında asılı sehvet parcacıklarını bilememesi icindeki o akvaryumda yüzmeye calısan meyveler, sekerler, lezzetler, saraplar oldugunu nerden bilsin pis cüküsü. Tabi sucu lezzete atacak.Ay çükünün kalkmamasının suçunu kadının vajinasının darlığına atan bir adam için yorum yapmışım, püüüüü!
Hayır ona da üzüldüm birazcık; Meredith’in dediğine göre dıştan baksan dağ gibi, ama iş oraya gelince küçük kum tepecikleriVajinanın o ihtisamın icinde hissedememek o dupduru temiz nehirin duvarlarında asılı sehvet parcacıklarını bilememesi icindeki o akvaryumda yüzmeye calısan meyveler, sekerler, lezzetler, saraplar oldugunu nerden bilsin pis cüküsü. Tabi sucu lezzete atacak.
Düsünsene bide o nehre giris yapınca konu sahibi icin cükünün o ihtisamını icinde hissedememek duvarları gerdirememesi icindeki nehirde yüzmeye calısan minik bi balık gibi olması hic hos olmayacak…Hayır ona da üzüldüm birazcık; Meredith’in dediğine göre dıştan baksan dağ gibi, ama iş oraya gelince küçük kum tepecikleri
Bana da zamanında küçük Xxx(onun kendi ismi) hiç de küçük değil diyordu ilk seksimizi yapmadan önceDüsünsene bide o nehre giris yapınca konu sahibi icin cükünün o ihtisamını icinde hissedememek duvarları gerdirememesi icindeki nehirde yüzmeye calısan minik bi balık gibi olması hic hos olmayacak…
Ama dağ gibi iste dangalak sözde……. :)
Polis de öldürüp kenara atar. Çok örneği var bunun. Hatta bellerinde her daim tabancalari oldugu icin daha da riskliler.Benim de galiba 2 sebebim var. Birincisi dis görünüşe cok önem veriyorum. Belli bir boy pos düzeyinde oluyorlar genelde. İkincisi ise kendimi daha güvende hissediyorum. Belki saçma ama sonuçta polis bu beni öldürüp bir kenara atmaz diye dusunuyorum.
Dik duramayan büllüğünü de övmezsin beBana da zamanında küçük Xxx(onun kendi ismi) hiç de küçük değil diyordu ilk seksimizi yapmadan önce
Polis de öldürüp kenara atar. Çok örneği var bunun. Hatta tabancalari oldugu icin daha da riskliler.
Anna :) bunca duygunu x5 uclarında öyle yasıyosun ki bazı devam edisler sana cok zarar veriyor. Hani biliyorum seni. Cok seyin farkındasın ama farkında olmana ragmen bu kopmayıslar, farkındalıklar sana da bi x1 ekliyor duyguna.Bana da zamanında küçük Xxx(onun kendi ismi) hiç de küçük değil diyordu ilk seksimizi yapmadan önce