Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni yasaminizda :)) mutlu huzurlu günler dilerim...
sevgiler...
ALA güleeee güleeeeeeee otur canım ALLAH bi daha o günleri göstermesin ALLAH mutluluğunu daim etsin kızınla eşinle aman dilenci duası gibi olmuş kız valla:26:
senin adına sevindim arkadaşım
inşallah bundan sonra huzurlu olursun
birtek anlamadım
madem bukadar kolaydı kayinvaldeni evden uzaklaştırmak
bir çırpıda annesine ayrı ev tutup dayaıp döşiyebiliyordu madem eşin
ne diye bukadar sıkıntı yaşandıkı
neden senin sinirlerin bukadar yıprandı
ilaki kötülükmü olması gerekiyordu bunların gerçekleşmesi için
inşallah birdaha bu tür olaylar ile karşılaşmasınız
ay çok sevindim son haberlere. neyse gözün aydın canım benim. bak herşey yoluna girmiş. ne güzel
merhaba, cok sevindim iyi olmaniza..
merakimda haddimi asmazsam
ayni binada oturdugunuz eltinle araniz nasil oldu?
ve kayinvalidenle hic karsilastinizmi? ailedeki tepkiler nasil oldu?
helal olsun esinize ki hemen bu olay uzerinde bir ev tutup
annesini yerlestirebilmis..
Çok çok sevindim sorunlarınızın hallolmasına.... :)) Hayatınız her günü balayı gibi geçsin :)) Sevgilerimle...
Canım Allah bozmasın Bundan sonra dencek birşey yok. Bu badireyi de atlattınız ya inşallah evliliğiniz daha da güçlenir. Mutluluklar canım
mutlu son
Son durum bilgisi veriyorum arkadaşlar...
Az önce üst kattaki eltim (ki kendisiyle eşi/yani eşimin abisi sebebiyle çok resmiyiz şu aralar) telefon açtı. Kayınvalidem onu aramış. Perşembe günü k.pederimin sene-i devriyesi için(gündüz bayanlara akşam erkeklere ) mevlüt okutacakmış. A_L_A'ya da haber verin demiş. Bu arada k.pederim 15 Aralık'ta defnedildi. Ben zaten 15inde Allahım kabul ederse yasinimi kendi kendime okumuş ve helva yapıp dağıtmıştım.
Neyse *ya sormam lazım bilmiyorum dedim. Telefon açtım eşime. (yarın benim doğumgünüm bu yüzden eşim bu hafta şehir dışına çıkmadı) Dedim böle böle ne yapalım?". T"amam de akşam evde konuşuruz" dedi. Tekrar aradım eltimi "* böle böle dedi" dedim. "Gündüz çalışıyorum ancak akşam *yla gelirim" dedim.
Akşam gittim eve. "İstiyormusun gitmek?" diye sordu eşim. "Valla dedim. Gitsem bir türlüüü gitmesem başka türlü dert. Gitsem mutlaka orada biri bir laf söz edecek, gitmesem vay efendim ben çağırdım o gelmedi denecek. Şaşırdım kaldım" dedim.
"Tamam"dedi."Anlaşıldı. Bana bırak. Ben getirmedim dicem. Durup dururken gerginlik olmasın"
"Sen bilirsin canım" dedim. "Sonra olay daha çok büyümesin tek istediğim bu"
Sizce gitmeli miyim? Hiç istemiyorum ama .... Üfff arada kaldım....:18: