Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tatlım ben çıkıyorum,aman haftasonu güzel haberlerle dön bize.
bu meseleyi da mutlu sonla bitiriyoruz çok şükür.
KIZLAAAAAARRRRRRR!!!!!! CANLARIMMMMM!!!!!!BİTANELERİM!!!!!!! DOSTLARIM!!!!!!!! HAZIR MISINIZZZ!!!!!!
KOYUN ORDAN HALAY HAVASINI.... mENDİLLER NERDE YAAAAA??? KİM GEÇİYOR HALAY BAŞINAAAAAA?????
HAYDİN BAŞLIYORUZ. 1-2-3 TEYYYYY TEYYYY!!!!!!!
Not: Yokyok kafayı sıyırmadım. Şimdi eşimi aradım ne yapıyorsun diye? Ev yerleştiriyoruz dedi.... Taşındı mı anne dedim.. Evet dediiiiii....
HAYDİİİİİİİİ KİM GEÇTİYSE HALAY BAŞINA HABER VERSİNNNNN!!!!!
valla halayda ben de varim benim elimden de tutun, pek beceremem ama
gozun aydin canim.
bir sey dicem ALA, kayinvalidem o evden ciksa bile tekrar orada oturmam diyordun fikrini degistirdin sanirim ki geri doneceksin?
tuttuk canım gir hemen araya. kaynarsın arada çok bilmen gerekmiyor boşver
valla canım kocamı çok özledim şu anda gidicem ama önümüzdeki günlerde sağlıklı karar veririm diye düşünüyorum. ilk etap kocaya kavuşmak.
vakalım ne zaman gelip alıcak beni
ayy valla bir evime geçeyim tuzla grubu evde parti yapacam. ahtım olsun
KIZLAAAAAARRRRRRR!!!!!! CANLARIMMMMM!!!!!!BİTANELERİM!!!!!!! DOSTLARIM!!!!!!!! HAZIR MISINIZZZ!!!!!!
KOYUN ORDAN HALAY HAVASINI.... mENDİLLER NERDE YAAAAA??? KİM GEÇİYOR HALAY BAŞINAAAAAA?????
HAYDİN BAŞLIYORUZ. 1-2-3 TEYYYYY TEYYYY!!!!!!!
Not: Yokyok kafayı sıyırmadım. Şimdi eşimi aradım ne yapıyorsun diye? Ev yerleştiriyoruz dedi.... Taşındı mı anne dedim.. Evet dediiiiii.....
HAYDİİİİİİİİ KİM GEÇTİYSE HALAY BAŞINA HABER VERSİNNNNN!!!!!
tuttuk canım gir hemen araya. kaynarsın arada çok bilmen gerekmiyor boşver
valla canım kocamı çok özledim şu anda gidicem ama önümüzdeki günlerde sağlıklı karar veririm diye düşünüyorum. ilk etap kocaya kavuşmak.
vakalım ne zaman gelip alıcak beni
çok sevindim şekerim valla oynuyorum şuan müziği açmışım biyandan yemek yapıp bi yandan oynuyorum mutfakta:) delimiyim ne hehe
senin adına çok sevindim gerçekten ama kendi adıma da ders çıkarmadan edemedim.. demekki insan ne istediğini bilip arkasında durursa ve dualarında kararlı olursa Allahım herkesin gönlüne göre veriyor
dua o kadar önemli ki...
inşAllah hepiniz için en hayırlısı olur (amiin)
yaparız, onu da yaparız. valla zafer mi denir bilinmez ama iyi oldu beeeeeCok sevindim canim yalniz halay cekmek yetmez yasadiklarindan sonra 40 gün 40 gece eglenmek lazim
Sabrettin.durusunu hic bozmadin ve zafer senin oldu bundan sonrasi icin mutluluk ve huzur diliyorum sana
tabii ki de. valla şaka değil bu konuda ciddiyimben gelirimmm. Maltepe'lileri de kabul ediyor musun?:86:
aman canım sakın benim yaptığım hatayı yapma. çek evet ama mutlaka göster. sen haklıyken haksıza düşme.ay hadi geçmiş olsun okadar sayfayı hiç üşenmeden yüreğim güm güm ederek yok daha neler diyerek okudum ama sonu mutlu bitiyor ya :) gerisi çabuk geçer artık
açıkçası bundan sonraki kayınvalidemle çatışmalarımda bende kamera kaydına alıcam ve eşime göstericem :)
ama sen gibi hazırlıksız yakalanmam inşallah tutup da okadar konuşmadaki suçlamalar dururken sadece senin yaptığın şeyin etikliğine takılmaları çok ilginçti
ama benim yaptığımın etikliğine takılamayacaklar çünkü ben eşime annesinin söylediklerini söylediğimde bana inanmıyorlar ozaman diyecem ki aha kayıtlar ortada sırf kim doğru söylüyor bunun için kaydettim diyip çıkaracam ortaya çok pis plan kurarım :))
saol canım.Çoook sevindim,haydi hepimizin gözü aydın tekrar
valla süpper şeyler oldu canım.Ay sonunda rahat bi nefes aldık. Ben yokken neler olmuş, ne güzel havadisler verilmiş öyle
gerçekten çok yanlış anlaşıldığımın göstergesi olmuş yorumunuz. bu vesile ile düzelteyim izninizle. kendimi bildim bileli yazları Çanakkale'deki yazlığımızdaydık. Emekli Albay olan rahmetli dedim 79 senesinde yaptırmış denize 0 olan o müthiş yeri. Çocukluğum ve genç kızlığım o bahçedeki ağaçların meyvelerini yiyerek, tavukların altından sıcak yumurtaları alarak ve miss gibi denizde keyif yaparak geçti. Çanakkalelileri de Çanakkaleyi de çok severim. Her sene mutlaka Şehitliği de ziyaret ederiz. Kızımıa oranın tarihini anlatırız. Vatanının değerini bilsin diye. Tekrar konumuza dönelim. Çanakkaleli denilmesinden gocunmuyorum. Benim problemim İstanbullu olmak valide hanımda nasıl bir negatiflik yaratıyor ise (bakış açısından bahsediyorum) İstanbullu olmamdan utanırmış gibi Çanakkaleli demesi. Yani bilmese ve Ç.Kale'li dese hiç sorun değil ancak onun altında yatan neden farklı anlatabildimmi?Kızımı neden temmeli annemin yanında bırakayım? O hayattaki en değerli varlığım benim. Herşeyle savaşma gücünü kızımdan alıyorum ben... Ayrıca dediğim gibi kızımız orada fazlasıyla mutşu. Geçirmekte olduğum hastalığımın o kadar yan etkisi var ki (hem fiziksel, hem psikolojik), uzmanların da tavsiye ettiği üzere KALİTELİ ZAMAN GEÇİRMEYİ tercih ediyorum. Tekrar ediyorum bana göre para bir ARAÇTIR. Parayı asla AMAÇ olarak görmedik ve bu şekilde düşünen herkesi de hayatımızdan uzak tutmaya özen gösterdik.Bende eski İstanbullu kalmadı zannederdim.Yanılmışım.Ben başka şeylere takıldım.Sizin nasıl bir aile yapısından geldiğinizi az çok anlayabiliyorum ancak aslen İstanbullu iken kayınvaldenizin herkese sizi Çanakkaleli olarak tanıtmasından neden bu denli şikayetçi olduğunuzu anlayamadım.Bende sizin gibi çok iyi bir ortamda tabir-i caiz ise el bebek gül bebek büyütüldüm.Bizde aslen İstanbulluyuz ancak kim sorsa İstanbulluyum denince aslen nerelisiniz diye tekrar sorulmasından bıktım.Çanakkale'de yazlığımız olması sebebiyle bende göğsümü gere gere Çanakkaleliyim diyorum.Kayınvaldenizi çok kafaya takmışsınız.Sağlık problemleriniz var ise anneniz sizin yanınızda kalsın.Kızınızı annenizin yanına temmeli bırakmış gibi bir durumunuz var.Bu çok yanlış.İlerde çok hesap sorar.Bence kayınvaldeniz ne kadara satarsa satsın şu hayatta paradan daha değerli şeylerde var.Bırakın onu dert etmeyi siz hayatınızı size yakışır bir şekilde yaşayın.
ALA senin günün hı artık bugün ....artık keyfine bak eşinle gerisini boşver....kıskananlar çatlasınlar
evettttttt kızlaarrrrrrr kusura bakmayınız hafta sonu giremedim mesaj da yazamadımmmmmm çünküüüüüüü 2.balayındaydımmmmee eve taşındın mı şekerim.
e hadi rahatladık hepimiz.
sağlık sıhhatle otur canım.