Konunuzu ilk sayfadan itibaren okudum
Çok şükür herşey yoluna girmiş
Umarım bundan sonraki hayatınızda eşiniz,çocuğunuz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu,huzurlu ve sağlıkla yaşarsınız
Ne kadar sevindim son gelişmelere! Çok daha iyi olacak. Baştan beri hissediyordum. Hayırlı olsun yeni yaşamınız :)
Peki net bir tarih var mı? Ne zaman yuvanıza döneceksiniz?
canım son gelişmelere çok sevindim umarım h.sonu da sorunsuz ve istediğin şekilde geçen
Siz bu olayın üstüne bence karıkoca bir kaç gün bir yerlere kaçın, haftasonu fln... Başbaşa bir tatil bence ilişkiniz için de sağlığınız için de çok rahatlatıcı olur
paranoyadanmıdır nedendir bilmem. içim kıpır kıpır. dike üstündeyim. böyle sessiz sakin herşeyi kabullenerek gidecek olması çok mantıklı gelmiyor bana. benim tanıdığım kv bunu yapmaz çünkü. bu sebepten de o evden çıkana kadar dua etmeye devam edicem.ne güzel herşey olması gerektiği gibi ilerliyor,sevindim sizin adınıza;
geçen hafta bugün konuyu açtığınızda neler konuşuyoduk,şimdi neler konuşuyoruz değilmi?herşeyde vardır bir hayır derler ya
aslında yarın 1 geceliğine KARTEPEye gidecektik. geçen haftadan rezervasyon da yaptırmıştık. ancak durumlar böyle olunca iptal edildi rezervasyon tabii ki.evet bencede iyi gelir
paranoyadanmıdır nedendir bilmem. içim kıpır kıpır. dike üstündeyim. böyle sessiz sakin herşeyi kabullenerek gidecek olması çok mantıklı gelmiyor bana. benim tanıdığım kv bunu yapmaz çünkü. bu sebepten de o evden çıkana kadar dua etmeye devam edicem.
tabii ondan sonra mutlaka çok daha zor olaylar bekliyor olacak. mutlaka arkamızdan "bak ya oğlu gelini evinden etti diyecek", görümce den henüz ses yok bu sessizlik de hayra alamet değil.
ama şu anda ANı yaşıyor ve dua ediyorum...
tabi sonrasında birsürü laf söz olacak ama kocan yanında nasıl olsa takma kafana aslında eşinin de hafta içi yanında olacağı bi yere taşınsan ne iyi olur en azından herşeyi birlikte göğüslersiniz