Siz yüzüğü tabağa fırlattığınızda : eşinizin sizi alıp evden cıkarıp '' o cendereden '' kaçırması ile aklımdan geçen ilk şey
'' vay be ne erkekler var '' olmuştu ..
Bu evlilik eşinizin adam gibi adam olması ile kurtuluyor ( sizi tenzih ediyorum yanlış anlamayın sizin zaten olaylarda sucunuz olmadıgı için )
Başka bir erkek olsa : bu yaşanan olaylar karşısında karısı '' zarar görmesin,o kavga karısıklık anındakı sözleri duymasın '' dıye karısını ordan gotururmuydu .. bu kadar itinalı davranırmıydı ..
eşinizi çok takdir ettim. çok akıllı ve olgun bır adammış
Ailesini ve özellikle annesini çok iyi biliyor demekki : olaylar karşısında o evin cehenneme dönüceğini sizin o an o ortamda olursanız işlerin daha çok karışıp geri dönulmez bır yola gırecegını bılıyordu ve ona göre çok iyi bir tavır ile her iki taraflada kavgaya girmeden sorunları biraz olsun halletmiş.
Konunuzu okurken bir ara ağlamak geldi içimden eşinize olan sevginiz o kadar belliydiki .. böyle bir sevgi ziyan edilmemeliydi
ama belliki eşiniz de sizi çok seviyor .. yuvasına,karısına sahip çıkan bir erkek..
genelde erkekler evlendıklerı zaman eşi ve aılesı arasında kalır genellıkle aılesını tercıh eder eşlerını ezerler ..
bu konuda boyle olmaması ve bırazcık olsun huzura kavuşmanız benı çok mutlu etti..
Aşkınız da , yuvanız da bır ömür boyu huzurla sürsün İnşallah
oh oh maaşALLAH.
dün akşama kadar meraktan öldük ALA.
akşam da 7 ye doğru bir bakabildim.
güzel haberlerin gelmiş.
öncelikle geçmiş olsun,hastalanacağını tahmin etmiştim.
yoksa olumsuz bir şey de olsa bize yazardın.
bak ne güzel karanlığın ardı aydınlık oldu.
inşaALLAH kazasız belasız k.valide evine geçsin de şükredelim.
eşini de takdir ediyorum,çok güzel bir şekilde halletti meseleyi.
bundan sonra sağlığını düşün canım.
seni çok öpüyorum tatlım.
inşaALLAH canım,herşey bir düzelsin tek sorunumuz halay başı olsun.
canım ben de tuzladayım,neresinde oturuyorsunuz,senin için sakıncası yoksa.
hadi gözün aydın. gelişmelere çok sevindim. bak herşey benim en baştan tahmin ettiğim gibi çıktı. bundan sonra eşinizin ve çocuğunuzun kıy*****i bilin, kayınvalideyi de diğerlerini de dış kapının dış mandalı
bitanem özel msj olarak atıcaktım sana ama olmadı nedense
Gözünüz aydin....
Insallah kv de h.sonu hicbir problem su bu olmadan tasinir da, rahatlarsiniz....
tuzla merkezdeyim bu arada
yakınız,sana o kadar sıkıntıyı çektiren k.valideni görmek isterdim.
merak ettim,eşin evden çıkmalarına nasıl razı etti acaba.
hani o ev kendi üstüne ya.
aman sonradan bir sorun çıkarmasa bari.
haftasonunu da hayırlısıyla bir atlatırsak...
dualarımız sana canım.
valla canım yeni taşınacağı evi bilmiyorum açıkçası. bilmek de istemiyorum. kimbilir belki görmüşsündür biryerlerde....