Ben bu evi benimseyemedim. Samimi yorumlarınızı bekliyorum kızlar

iki kapı arasına koyduğun vitrin derken neyi kastetiniz anlayamadım :/ konsolumu diyosunuz acaba?

berjeri daha öne çekiorum foto sırasında geride kalmış ama o odaya bi aksesuar şart daha elim eripte alamadım :)

masayı misafir dışında kullanmıyorum mutfak masasısını kullanıyoruz genelde. başka yere uyduramadım ben sağ veya sol duvara koyduğumdada koltukları yerleştiremiyorum. Karşı duvara olsa kapı açılmaz. Evet baş köşe oturma alanı olsa çok şık olur ama bu sefer masayı koyacak yer yok, başka bi odayada atmak istemiyorum çünkü masamı çok beğeniyorum mobilyamın özelliği kaybolacak öyle.
Yani anca aksesuar ekleyebilirim, şekille oynamak biraz güç salonum için.
Ama nasıl buldunuz evimi, samimi soruyorum. Dşarıdan misafir olarak gelseniz beğenirmisiniz yoksa, hatırınızda kalacak kadar ilginizi çekmez mi?

canım benim mesleğim bu.. samimi cevap ver diyorsan söyliyim gerçekten şık renk olarak uyumlu bi evin var ..tek göze batan sıkışık olması oda evin mimarsinden kaynaklı tüm kapılar ne yazıkki salona açılıyor.. tek kusur o. yani sen zaten elinden geleni yapmış,güzel zevkinle mobilyalar almış,titiz bi bayan olarak da temiz ve düzenli yerleştirmişsin canım.. çok da dert etme bak zaten herkes beğenmiş yorumlarda.. güle güle oturrr:nazar: alan geniş olsa önerilerim olurdu ama maalesef :KK43:

Tatlım eşyaların süppper..Evet ev biraz eski ama sen eve ne bakıyorsun 2-3 yıl sık dişini eski evinden daha güzel bi eve çıkarsınız...Salon takımına,vitrinine,konsoluna,koltuklarına,berjerine hele hele de zigon sehpalarına :nazar:maşallah diyorum..Çok şıklar..Emin ol; .....'nın gelin evi , .......'nın çeyiz evi yazmasalar ben onların yeni gelin evi olduğuna inanmam..:KK19:Parlak koltuklar,kocaaa koca kulplu vitrin konsollar,10 m2lik salona ne varsa koymalar..
Seninki şık ve zevkle alınmış.:KK9:Bu vaziyet geçici ama inan içine sinmeyecek hiçbir şey yok.Bunlar senin içini ferahlatmak için değil gerçek düşüncelerim..Ama çok dert ediniyorsan al 2 kutu plastik boya bembeyaz yap kapıları..Maddi gücün varsa amerikan kapı yaptır...3-5 tablo,çerçeve duvarlara serpiştir tamaaam..Onun dışında güle güle otur evinde huzurla...

ah canım benim. çok teşekkür ederim.
bende işte nefret ediyorum o anlattığın mobilya tiplerinden. hangi eve gitsen aynı mobilya bide. ama işte öyle bi takıntı haline getirdim ki, şu sıralar o evler çok güzel benim evim çok çirkin gibi hissediyorum. hep şükrediyorum bunu bulamayanlar var diye ama, nekadar şükretsende iç sesine engel olamıyorsun işte. İstiyorum ki evime gelen çok beğensin.

Eşyalarınız çok güzel uyumlu şık.. :KK16::KK16:
Evet yeni ev eski ev diye bakmayalım bence çünkü siz mobilyalarınızı ilk taşındığınız eve göre aldınız o yüzden içinize daha çok sinmesi normal. Eğer Şimdi oturduğunuz evde oturacak olsaydınız ona göre seçimler yapardınız. Hem kötü de görünmüyor.. İçiniz rahat olsun.. Arkadaşlar söylemiş parkeler ve kapılar eski görünüyor diye katılıyorum bende.. Onun dışında eviniz gayet güzell.. Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsinn.. :nazar::nazar::KK16::KK16:

Valla kira verilmediği sürece oturulur bir ev.
Zamanlar şu kapılarını yaptırırsınız.
Krem ya da beyaz modern kapılardan yaptırırsın.
Şu portmanto da çok demode.
O duvara monte gibi duruyor. Onu da şutlarsın zamanı gelince. Güzel bir şey alırsın.

Mobilyaların güzel. Ben şu takıları koyduğun kutuyu demode buldum.
Onu da biraz toparlanınca atıp farklı bir şey al..

Valla kira verilmediği sürece oturulur bir ev.
Zamanlar şu kapılarını yaptırırsınız.
Krem ya da beyaz modern kapılardan yaptırırsın.
Şu portmanto da çok demode.
O duvara monte gibi duruyor. Onu da şutlarsın zamanı gelince. Güzel bir şey alırsın.

Mobilyaların güzel. Ben şu takıları koyduğun kutuyu demode buldum.
Onu da biraz toparlanınca atıp farklı bir şey al..

İşte oturulur bir ev olması beni tatmin etmiyor ne yazıkki. Sadece şükrettiriyor. Ben şık, güzel olmasınıda istiyoum.

Evde kalıcı değilim, kısmetse bikaç sene sonra kendi evimi alıcam. Demeyin ki ozaman idare et, insan içine sinen bir evde oturmak istiyor bende bu amala nasıl göründüğüne dair fikirlerinizi almak istedim.
Takılarımı koyduğum kutu değil buarada :) Tuvalet aynasının bi özelliği o.
Fikirleriniz için teşekkürler :)

kapılara çözüm bulamayacağınız yazmışsınız o zaman eşyalarda oynama yapın.şimdi arkadaşlar demişler konsol küçük odaya berjer salonda cam önüne diye ama bu seferde salondaki tv boş kalacak ve hangi duvara konacak o sıkıntı.bence salondaki vitrini küçük odaya alın.hem beyaz olduğu için uyum sağlar hem de boşluğu doldurur.pufun olduğu yere köşeye doğru vitrin gelse pufuda tv altına koyarsınız seyyar sehpa görevi görür.salonda ise cam önüne 3lülerden birini koyup soldaki duvara konsol ve tvyi koyun.tv oturma alanına çok uzakta kalmış.yani sol duvara tv karşısına ve cam önüne 3lüler.konsolun ve sağdaki 3lünün yanlarınada berjerler.masanızın şeklide duvara dayamalık bir model.onuda diklemesine konsolun olduğu duvara koyun.masa berjer arası çok sıkışık olurmu bilmem ama olmazsa kesinlikle bu şekil yapardım ben.

bence evin eski değil hiç öyle düşünme sadece eşyalarını biraz karışık yerleştirmişsin salondaki masa oraya olmamış mesela tv nin yerine olsa daha iyi olur sanki

Eki Görüntüle 924621

Eşyalarınız gayet güzel,güle güle oturun.
Kapılar ve antredeki lambriler biraz ağır kalmış sadece.
Bir de balkon içeri alınırken kartonpiyer sütunla kesmek salonu bölmüş.

Yerleşim konusunda bir fikir verebilirim.Yemek masası ve vitrin oradan kaldırabilirsiniz.
Camın önüne resimde görülen 2'li koltuk yerleştirebilirsiniz.
Koltuktan kalan boş yere,tv ve büfeyi yerleştirebilirsiniz.

Yemek masasını,büfenin şimdiki yerine yerleştirebilirsiniz.
Bu arada o ahşap çiçeklikten tamamen kurtulsanız daha güzel olabilir:)

Duvarlarda biraz aksesuar kullanılabilir.
Bir de yatak başucuna abajurlar yakışır.

sorun kapılar ve antredeki o ne derler ona.... hmmmm.... böyle ahşap ahşap, böyle tahta olan o şeyler sorun... bence zamanla daha göze batmayan renge geçebilirsiniz bu kapılar ve antredeki tahtalarda. onun dışında hiiiiiiç bi sorun yok. kiradan kurtulmuşunuz maşallah ne güzel güle güle oturun...

Mobilyalarına bayıldım, hele koltuklarına çok güzel

herkesin dediği gibi sorun kapılar ve ayakkabılık
onlar beyaz olsa daha güzel olurdu

koltuk takımını nerden aldın acaba?

Merhaba,bence evinizde mobilyalarinizda cok guzel,daha ferah olsun isterseniz kapilari beyaza boyatin.onun haricinde Hicte eski ve aykiri birsey goremedim ben.Ben yeni evliyken ne boyle mobilyalarim nede boyle bir evim vardi,ben eklesem o ilk evimi,nasil olurdasen bu evde oturursun derdin.esyalarim eski,evde cok vasatti.bence elinizdekilerin kiymetini bilin,mutluysaniz huzurluysaniz,gerisi teferruat,zaten kiraci olunca illaki,esyalarin yerlesim ve uyum sorunu olabiliyor.Allah agiz tadi versin,sevgiler.

Bence bu evinde güzel ilk evle kıyaslamak dogru değil ev yeniymiş ve herşeyi yeniymiş
madem bu ev sizin kayınpederden neden işçlerini yenilemiyorsunuz
amerikan kapı
dilerseniz salondaki cam büyük olur kapılarınız amerikan kapı antredeki o askılık değiştirirlir daha modern bişi banyo ve mutfagıda değiştirirsiniz
eşyalarınız güzel ilk evle kıyaslayınca nesi varki diyor insan

Ben iki evide gayet güzel buldum.
Tabii ilk evin sifir oldugu icin icine sinmesi normal.
Ikincisi kullanilmis.

Ben bir sene kirada oturdum.
Aynen kendim hep diken üzerinde hiss ettim.
Ki benim evim senin suan ki kirada oturdugun evden kat kat kötüydü.

Nitekim bir sene sonra kendi evimize gecti sükürler olsun.
InsaAllah darisi basina.

Bence bu evinde güzel ilk evle kıyaslamak dogru değil ev yeniymiş ve herşeyi yeniymiş
madem bu ev sizin kayınpederden neden işçlerini yenilemiyorsunuz
amerikan kapı
dilerseniz salondaki cam büyük olur kapılarınız amerikan kapı antredeki o askılık değiştirirlir daha modern bişi banyo ve mutfagıda değiştirirsiniz
eşyalarınız güzel ilk evle kıyaslayınca nesi varki diyor insan

Ah canım benim. Evde kalıcı değilim. O yüzden değiştirmiyorum ama nezman kendi evimize geçeceğimizde belli değil. 1 Sene sonrada olabilir 3 senede. E ozaman idare ediver deme ama, idare ediyorum zaten de, idaretende olsa hala yeni evliyim ev dekorasyonunada çok meraklıyım sizlerin gözünden nasıl göründüğünü merak ettim işte :/

Bu evde kalıcı olsam ne mi yaparım?
O girişteki potmantoyu kaldırırm oraya bir tresuar, üzerine şık bir ayna, bir ayaklı uzun askılık, bir tanede şık ufak bi berjer :KK66:
Sonra o girişe açılan kapıyı kaldırırım belki daha şık bi kapı olabilir, tüm kapıları değiştiririm, salondaki o kartonpiyeri kaldırırım. Duvarlara güzel bi duvar kağıdı misss.

Mutfak ve banyoyu saymıyorum bile. Banyoyu tamamen kırdırım yenilerim.

Ama işte geride 2 erkek kardeş daha var bekar, ben bunları yaptırırım iki gün sonra bi laf ederler basıp çıkarım olan yaptığım masrafa olur.

O yüzden ev alana kadar böyle idare etmeye çalışıyoum. Ama en azından başkasının gözünden nasıl göründüğünüde merak ettim açıkçası. Yorumlarınız için çok teşekkürler :)

Salon koltuklarım Saloni'den canım beğenmene çok sevindim. Turkuaz berjerlerde salon takmına ait.

Salon koltuklarım Saloni'den canım beğenmene çok sevindim. Turkuaz berjerlerde salon takmına ait.

Ah canım benim. Evde kalıcı değilim. O yüzden değiştirmiyorum ama nezman kendi evimize geçeceğimizde belli değil. 1 Sene sonrada olabilir 3 senede. E ozaman idare ediver deme ama, idare ediyorum zaten de, idaretende olsa hala yeni evliyim ev dekorasyonunada çok meraklıyım sizlerin gözünden nasıl göründüğünü merak ettim işte :/

Bu evde kalıcı olsam ne mi yaparım?
O girişteki potmantoyu kaldırırm oraya bir tresuar, üzerine şık bir ayna, bir ayaklı uzun askılık, bir tanede şık ufak bi berjer :KK66:
Sonra o girişe açılan kapıyı kaldırırım belki daha şık bi kapı olabilir, tüm kapıları değiştiririm, salondaki o kartonpiyeri kaldırırım. Duvarlara güzel bi duvar kağıdı misss.

Mutfak ve banyoyu saymıyorum bile. Banyoyu tamamen kırdırım yenilerim.

Ama işte geride 2 erkek kardeş daha var bekar, ben bunları yaptırırım iki gün sonra bi laf ederler basıp çıkarım olan yaptığım masrafa olur.

O yüzden ev alana kadar böyle idare etmeye çalışıyoum. Ama en azından başkasının gözünden nasıl göründüğünüde merak ettim açıkçası. Yorumlarınız için çok teşekkürler :)

Bütün kardeşlere ev düşseydi evi yaptırıp otururdunuz ama sanırım ama düşmüyor sanırım ve onalrda henüz bekar
en sona kalan yaşayacak yani
neyse hayırlısı inşallah bir an önce evinizi alırsınız

X