Ben Bu Evde Çok Üşüyorum

Siz evde üşüyosunuz ama görümcenin kırasını ödüyosunuz? Vallaha anlam veremedim hic, ben olsam asla istemem görümcemin kırasını ödemeyi kabul etmem.

kaloriferi yakmazlarsa sen de elektrik sobasını yak.neden yakmıyorsun.fatura çok gelirse eşin düşünsün ona göre çözüm bulsun.hamile halinle hastalansan ne olacak.bebek doğunca illa daha fazla ısı gerekecek.konuş eşinle bir an önce kombi işini halledin

Nasıl yani sobayı yakmıyorlar, doğalgaz bağlattırmıyorlar, siz de elektrik fazla gelecek diye soğukta oturuyorsunuz. Şu halinle bu kış başka yere de taşınamazsınız. Aç sabahtan akşama kadar elektrik sobasını hatta üşüyorum de 1-2 tane de başka ordalara koy, elektrik faturası çok gelsin, eşin düşünsün. Belki böylelikle aklı başına gelir.

yak sobayı vur dibine bak nasıl çare buluyor eşin ben olsam kv nin klimasını gizlice bozarım üşüyünce bak nasıl yaktırır klima tamiride pahalı olur hiç acıma valla

belli ki onlar seni düşünmüyor sende kimseyi düşünme hiç de kocana acıma
yak elektrikli sobanı ısın bebeğin doğduğunda daha büyük sıkıntı yaşarsın elektrikli soba da yetmez
kocan bir çözüm bulsun erkek milletine acımayacaksın canım

sizin evinize kim ne hakla karışır neden pasif kalıp karıştırttıyorsunuz ki tavrınızı baştan koymalıydınız
bu insanlarda hiç mi insaf yok yahu ne demek hamile kadının soğuk evde durması elektrikli soba ne kadar ısıtır ki
yerinizde olsam doğalgaz bağlatılana kadar annemin evinde kalırdım
seni eşin düşünmüyor kv mi düşüncekte sobayı yakcak.....

bütün açıklamaları okumadım ama okuduğum kadarıyla cevaplim madem görümce kirasını vermeye niyetleniyorsunuz onun kirasını ödeyeceğinize siz kiraya taşının kendi kiramızı ödüyorum görümcemi ödeyemem dersin... yada siz kendi evinize bi soba kurun sıcacık oturun.. hayatta gelemem soğuğa düşenmesi bile kötü sadece elektrikli oda akşamları oturmak..

evin içine soba kurun..
akşamdan da eşinize kömürü odunu taşıtın kata kadar cayır cayır yakın ısının..

sürekli mazeretler gibi geldi bana ve kaynananızdan beklenti içindesiniz..(siz gerçi sobanın külüylede uğraşamam diceksiniz muhtemelen ama)

Elektrikli soba yakamam fatura gelir..
kaynanama inemem
doğalgaz döşetemem..

ya donun yada soba kurun

Valla bu durumda eşin de var bi vurdmduymazlık önemsememezlik...
İnsan hamile karısına kıyamaz yahu!
Üşümesin hasta olmasın diye üzerine tir tir titrer.
Seninki de tam tersi.
Valla hiç umursama faturayı maturayı.
Aç en son ayarını güzelcene ısın.
Yoksa üşütüp hasta olursun.
O zaman görürsün faturayı.
Sakın düşünme.
O kısmını da sorumsuz.eşin düşünsün.
Az cebine atacak artık elini kombi alamıyorsa.

çok zor durum Allah kolaylık versin eşinin ailesine de vicdan...

Senin para gidiyor bebeğin ihtiyaçları da olacak diye yakamadığın sobayı onlar görümcenin kira gideri olarak alırlar. Yerinde olsam hiç kısmadan yakarım fatura gelince de eşin ödesin pısırık olma. Bu ne fatura böyle derlerse de üşüyorum de insan üşüyerek oturur mu günah ya.

angryangel, diğer konularını da biliyorum. Senin bu gidişata bir an önce dur demen lazım. Eşinin aklını başına toplaması lazım. Biraz sesini çıkar arkadaşım, azcık dişli ol. Bebeğine yazık değil mi ya?

Siz evde üşüyosunuz ama görümcenin kırasını ödüyosunuz? Vallaha anlam veremedim hic, ben olsam asla istemem görümcemin kırasını ödemeyi kabul etmem.

hem de benim evimin kirasından alınıyor. ama kötü olmamak adına birşey diyemedim şimdiye kadar. ben kirayı ödemek istemiyorum desem aaa bak kötü gelin bizim kızımız dışarılarda okumaya çalışıyor, o bir ev kirasını çok görüyor diyecekler.

canım çok üzüldüm. bebeğimiz için diyerek ikna etmelisin. Allah korusun zatürremi olsun bebişiniz. kusura bakma kendim için değil ben böylede yaaşrım ama bebeğimiz için kombi şart diyeceksin. hergün kusacak, afedersin işeyecek sıçacak ve yıkamazsan pişik olacak. kombi olmayan evde hem üşünür hem sıcak su bulunmaz Allah korusun bebğiniza, canınıza bir şey gelir. bebeğiniz için ikna etmelisin. hamileyken halledersin canım inşallah sorununu da hem sen rahat edersin üşümezsin, hemde bebeğin..

bana da öyle geliyor.

sizi kölesi gibi almış zaten aile apartmanına bide aynı evin içine tıkmak istiyor. eşin mal gibi anasının gözüne bakıyo. sende bi yandan soğuktan donarken bi yandan da aman ufoyu yakmimde kocişimin cebinden para çıkmasın diye düşünüyon. bizde burda dertleniyoz senin yerine.
ee ne diyelim oturun paşa paşa kv. ile aynı evde dip dibe.

hamile olmasam inip kendim yakacağım ama bu halimle çok zor kendi ağırlığımı bile zor taşıyorum. kaynanama inmek istemiyorum çünkü herkes kendi evinde rahat eder. bu akşam doğalgaz için direticem ya da kat kaloriferini yaksınlar. bunun için mücadele vereceğim

oturduğunuz eve bir bedel ödedikten sonra ne anlamı var kayınvalideyle altlı üstlü aynı apartmanda oturmanın? Kira vermemelisiniz ki oturduğunuz ev cazip olmalı; yoksa para verdiğin sürece istediğin tüm evler senin...

sen boşver cnm altkattaki kazan sobayı kendi evinin içine kur bi kuzine..
eşinede odun kömür taşıt akşamdan hazırlasın sana 1 odada yak üzerinde kestaneni pişir..
kuzeinesinde yemeğini yap valla miss..
kimseden bişi bekleme yapmazlar çünki..
Kimseyide düşünme..
2-3 parça odun atsan ılır oda zaten sana yeter soğukta titremekden iyidir..
evin eskisini püsküsünü yaksan sana yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…