Ben bu çirkef aileden boşanırken haklarımı alabilir miyim sizce 🥺 Savaşmalı mıyım?

Madem esnaf, iyi kazandığı halde kendini asgari ücretli göstermiş vergi dairesine şikayet etmekle başlayın.

Canını sıkmak istemem ama benim eşimde gelirini düşük gösterip vergi kaçırmakta ama ispatlayamadiktan sonra hiçbir şey olmuyor. Demekle olmuyor elinde ıslak imzalı belgeler olmalı yoksa sözler havada kaliyor

Madem esnaf, iyi kazandığı halde kendini asgari ücretli göstermiş vergi dairesine şikayet etmekle başlayın.
Vergi dairesine şikayet ettiğinde de onu o dükkanda bulmalı yoksa orada iş üzerinde bulamazsa yine bir şey olmuyor . Tutanak tutup oradaki çalışanlara sorup gidiyorlar. Oradaki çalışanlara zaten tembihler söylemeyin diye. Ondan elle tutulur bir şeyler bulman lazım.

Hiç anlasmaliya varma çekişmeli aç davanı. Hakkını almaya çalış. Sürünsün. Senin kaybedecek başka bir şeyin yok bu saatten sonra . Sen zorluk çekerken o sefasını surmesin.

Altınları düğün videosu falan varsa ispatlayip alırsınız.

Hiç anlasmaliya varma çekişmeli aç davanı. Hakkını almaya çalış. Sürünsün. Senin kaybedecek başka bir şeyin yok bu saatten sonra . Sen zorluk çekerken o sefasını surmesin.
Benim için önemli değil gelirini düşük göstermesi. Tüm amacım yillarca benden boşanamaması..Elbette bu altınlarımı geri vermez ise gecerli olucak. Taleplerimi karşılamazsa ben bosanmayacağım. O düşünsün artık

Boşandıktan sonra o herkesin özeli artık.Sen çocuğunun hakkını savun.
Boşanamayacak ki o benden Yani anlasmaya varmayacak, anası altın meraklısı çirkef ve cahil. Altınları asla verdirmez. Ben de boşanmayacağım bu böyle sürüp gider. Onları cok iyi tanıyorum

Savas sen ziynetlerini al en azından.

Altınları düğün videosu falan varsa ispatlayip alırsınız.
Takı videosu var, onlarca fotograf var. Bir de tek tek altın miktarları, takilan para miktarlarını not etmiştik onları sunduk. Bir şahidim var eşimin benden altınları aldıgını biliyor. Annem de şahit kabul olursa. Eşimden altınlari istedigim ve kendisinin vermedigi whatsapp mesajları var. Onların da sunduk. Avukatım eğer alamazsak üst mahkemeye itiraz ederiz dedi. Hayırlısı diyorum artık alırım insallah şansimi deneyecegim

Onlarca resim ve video sundum. Bu konuda şahidim var eşimin altinlari aldigina dair. Ayrıca altınlari istedigimde kaçamak yaptigi

İnşallah ziynetler en önemlisi kaptırmayı asla istemiyorlar
Alin alın siz alirsaniz kudururlar. Boyleleri es çicuk onemsemez parayı onemser. Siz ondan para aldıkca kudursun. nafaka alin ilerde nafaka arttırım da acın sürekli. Odesin dursun. Maddi manevi tazminat da verir belki hakim. Ne alsanız kar. Çocuğu tek büyüteceksiniz belli. Kendinizi malesef buna hazırlayın. O adamdan zerre fayda olmaz. Soke soke parasını alin ama ne alabilirseniz. Nafaka kendinize de isteyin

Çekişmeli açtim zaten o da karşı dava actı
Bana da öyle yapmıştı.ben açmıştım o da karşı dava açtı. Sen elinde ne var ne yok delillerini sun. Sahiplerini yaz. Bu süre zarfında da delil toplamaya devam et. Her türlü yalani sana iddia edecekler. Kendilerini savunmak için. Gerekirse defalarca dilekçe yaz. Mahkeme de hakim konuşturmaz pek seni. Senin kendini savunma aracın dilekçe yazıp aile mahkemesinin kacinci kalemi ise dilekçe yaz. Avukatlara pek güven etme en iyi takipçisi davanın sen olacaksin. Çünkü senin bir tane boşanma davan var başkada suanlik için olmayacak. Bir daha da hakkını kaybedersen geri dönüşü olmayacak. Maddi durumun varsa iyi ve ağzı laf yapan iyi bir avukat bul. Bu davalarda avukatının ağzının laf yapması çok önemli. Avukat seni ipe de götürür iptende alır bunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…