Ben bu adama dayanamıyorum

Eşin ne yaptığında eleştirme veya soru sorma ihtiyacı hissediyorsun örnek verir misin bacım? Cevap veremeyeceğini düşündüğün şeyler neyle ilgili, maddiyatla mı ilgili mesela?

Yazarım tabi birazdan yazacağım uzunca şimdi müsait değilim
Mesela onu arıyorum meşgul oluyor kimle konuşuyorsun demem sorun kavga küfür.

Çalışma saatleri maddi olarak bizi etkileyecek şekilde azaldı yani calisma saati azaldı ve en paraya ihtiyacımiz olduğu zaman neden diyorum kavga gürültü amirine demiş beni az yaz mesai ye neden böyle dedin diyorum kavga gürültü küfür

Başka çocuklara karşı çok sabırlı dışarda bizim çocuğa çok müdahale eder.etme herşeyi ne karışma diyorum kavga gürültü daha örnekleri çoğaltabilirim.

Ama garip bir şekilde ben tüm bunları sorgulamz hep suyuna gidersem sanırsın melek.
Bulaşık yıkar evi sil süpür yapar bir dediğim iki olmaz.ama nereye kadar

Bacım bu nasıl iyi koca ?
Hıc bı şey size hakaret etmesine sebebiyet olamaz derdi olan oturur konuşur insani şekilde çocuklarının annesiyle .

Adam piskolojik şiddet uyguluyor sana da çocuklarına da .
iç yüzünü bilemem bu kadar hakaret küfür vurdulu kırdılı biri şiddette uyguluyor olabilir ayrıl defolsun gitsin

12 yıldır şiddet görmedim ama iletişim proplemi var anladım hatalarından kaçıyor hatalariyla yüzleşmeyor köşeye sıkışınca pisliklesiyor

Piskolojik şiddeti lütfen küçümsemeyin yıllarca izlerini taşırsınız .
Evet haklısıniz ama işte napayım bilmiyorum.
Ailem zaten tutucu ne yazikki bana al kızını gel diyorlar ama biliyorum pişman olurum.
Tek başıma parasız kızımla ne yapmalıyım bilmiyorum

Evet haklısıniz ama işte napayım bilmiyorum.
Ailem zaten tutucu ne yazikki bana al kızını gel diyorlar ama biliyorum pişman olurum.
Tek başıma parasız kızımla ne yapmalıyım bilmiyorum
Aileniz kızınızıda alıp gel diyorsa size kol kanat germeye hazırlar gidin kendınızı biraz toplayın . Sonra konuşursunuz sizden razıyım bize güzel bakıyorsunuz ama çocuğumun geleceği ıcın çalışmam gerekiyor sizin destegınız üzerindeyken müsade edin biraz çocuğuma birikim yapayım die .

Niçin pişman olacağınızı düşünüyorsunuz . Yani aileniz diliyle mi çağırıyor sizi gitseniz size iyi davranmazlar mı ?

Hislerimi benden iyi anlatmışsınız evet kesinlikle dil ile çağırıyorar.
Biliyorum ki bize ilklerimize kadar hissettirirler

Hakaret ediyor, küfürler ediyor en ufak bir soruda tartışma çıkarıyor. Açıklama yapmak bile zor geliyor bunun nesi iyi koca? Saygısız ve tahammülsüz birisi

herkesin hayatı 1 kere. bu hayatın ikincisi yok ki. cesur ve güçlü kadınları kimse yıkamaz. kadınlar çok güçlü. korkmayın. şayet çalışırım diyorsanız çalışana iş yok. yeter ki çalışkan olun. en azından kafanız rahat olur. size değersiz olduğunuzu hissettiren adam sizi kanser eder. sağlığınız önemli. yaşınız geçiyor. madem boşanacaksınız gençken boşanın.

Hislerimi benden iyi anlatmışsınız evet kesinlikle dil ile çağırıyorar.
Biliyorum ki bize ilklerimize kadar hissettirirler

Anne baba ne kadar kötü olsa da asla lafları sözleri elin adamları gibi batmıyor acıtmıyor.
Size boşanın diye tavsiye vermeyeceğim 12 yıl olmuş zaten.
Ailenizin evine gidin ve eğer eşiniz eve dönmenizi isterse düzelmesini şart koşun.
Artık onun eziyetlerini çekmeyeceğinizin gidecek bir kapınızın her daim olduğunun mesajını verin.
Baktınız düzelme yok o zaman düşünürsünüz. Hem bu arada ailenizin yanındayken size nasıl hissettirdiklerini de gözlemlemiş olursunuz. Belki beklediğiniz gibi olmaz.

Eşinin sana karşı tahammülü azalmış diye yorumladım ben. Bu yılların birikimidir muhtemelen. Biraz farklı iletişim kurmayı deneyebilirsin kestirip atmak yerine. Senin sorularını eşin hesap soruyorsun gibi algılıyor sanırım. Bazı erkekler çok soru sorulmaktan hoşlanmıyor maalesef. Bu biraz da kişilik, karakterle alakalı olabilir.

Maddi durumunuz çok iyi değil anladığım kadarıyla, sen çalışıyor musun? Bir evin tüm yükünün eşinin üstünde olması da biraz onu yormuş olabilir, çalışmak istememesi ya da mesaisini azaltmak istemesi bundan kaynaklanıyor olabilir sonuçta o da bir insan.

Çift terapisini kabul etmiyormuş madem, sen tek başına gidip ona karşı nasıl davranman gerektiğini öğrenebilirsin. İletişim eksikliği tek taraflı olan bir şey değildir ya da yanlış iletişim şekli de ilişkiyi etkiliyor olabilir. Aile evine de gitsen bu çözülmez maalesef. Biraz farkındalık yaratman gerekiyor diye düşünüyorum hem kendinde hem de eşinde.

Son düzenleme:
Sosyal yaşantınız nasıldır, kültürel aktivitelere ne kadar vakit ayırırsınız? Birlikte başbaşa ne kadar ve nasıl zaman geçirirsiniz? Cinsel yaşantınız nasıl?

Gerçekten üzücü bir durum özellikle bu kadar senelik evlilikte. Fakat bir de kendi açımdan düşünüyorum, eşim beni arasa, meşgul olsam ve telefonu açar açmaz kiminle konuşuyordun dese ben de sinirlenirdim. İsterim ki eşim önce bana nasılsın diye sorsun, nerdesin diye değil. Çünkü nasılsın diye sormak merak etmek ama nerdesin diye sormak hesap sormak benim için.

Bunlar birike birike tahammülsüzlüğe sebep olmuş olabilir.

Bazen farkına varmıyoruz, karşımızdakinin de yorulabileceğini, onun da kötü zamanlar geçirebileceğini vs unutabiliyoruz. Bir süre sonra onun iyi olmasından ziyade nerde olduğu, ne yaptığı ile daha çok ilgileniyoruz. Bu sadece küçük bir örnek tabi eminin sizin ilişkinizde daha farklı şeyler de vardır fakat belki farklı bir bakış açısı sana iyi gelir bacım. İnan karşındaki insanın davranışlarını aslında sen belirliyorsun.

Çocuğunuz kaç yaşında ?
8
Ah son cümle içimi nasıl yaktı.
Hep Altan al en ufak şeyle mutlu ol.

Bir şey isteme az ile yerin bana herşeyi mustehak görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…