Ben bu adama dayanamıyorum

meltem212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2025
66
14
3
33
Kizlar slm
12 yıllık evliyim.
Eşim iyiyken çok iyi.
Ama eşime birvsey soracak olsam bunu neden böyle yaptın desem canavar oluyor resmen..

Bıktım istiyor ki ben sorgulamiyayim sormuyayim asalak gibi yasiyayim .
Hangisi gerçek bilmiyorum dağlar kadar fark var arada
Sormazsam benden iyisi yok.
Ama sorarsam cani

Sizin eslerinzde böyle mi

Somut bır örnek verir misiniz?
Elestırılmekten mı hoşlanmıyor?

Tavrınız net olsun. Dik durun onun bağırıp çağırması karşısında soğuk kanlı olup sakin tepkiler verin. Ona karşı söylediklerinizde haklıysanız o sinirlense bile geri adım atmayın sakinleşmesini bekleyip sakin bir dille tekrar konuşun. Sinirlenince geri adım atıyorsanız eşiniz bunu size savunma olarak kullanıyor olabilir

Geri adım atıyorum çünkü korkuyorum.
O kadar bağırıyor tehdit ediyor.
Ki evdeki çocuğu bile gözü görmüyor yalvarırım sus çocuk duymasın diyorum.
Çünkü derdi mutlu olmak değil haklı olmak ve bir şeyin hesabını vermeden yasamak

Ama bu şekilde bağırmaların tehditlerin dozu artacak ve daha büyük yanlışlar da yapsa sizi nasıl susturacağını biliyor

Bir videoda uzman dinlemistim iyiyken iyi kotuyken kotu diye bisey yok demisti

Erkekler genelde her konuda zeytinyağı gibi üste çıkmayı severler fakat sizinki zorbalık yapiyor
Eğer sizi gerçekten seviyorsa ve deger veriyorsa sakin bir zamanda alın konuşun kirildiginizi üzüldüğünüzu söyleyin bakalım ne diyecek daha da devam ederse bu şekilde hayat geçmez Allah yardımcınız olsun

Evet eleştirilmekten.
Aslında iletişim eksikliği var gibi işine gelmeyen
Cvp veremiyecegi bir şey olunca hemen bağır çağır kır dök
Küfür hakaret
afedersin de argo yazicam mıç.r.m onun kufurune de hakaretine de bir cinnetime bakar. o ne biçim iyilik . maske o aldanma o maskeye. İnsan sinirli iken sarhoş iken ne derse doğrudur. zihninden geçeni gerçek fikrini düşünmeden suzmeden söyler. sonra da sinirliydim ya kusura bakma der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…