Somut bır örnek verir misiniz?Kizlar slm
12 yıllık evliyim.
Eşim iyiyken çok iyi.
Ama eşime birvsey soracak olsam bunu neden böyle yaptın desem canavar oluyor resmen..
Bıktım istiyor ki ben sorgulamiyayim sormuyayim asalak gibi yasiyayim .
Hangisi gerçek bilmiyorum dağlar kadar fark var arada
Sormazsam benden iyisi yok.
Ama sorarsam cani
Sizin eslerinzde böyle mi
Evet eleştirilmekten.Somut bır örnek verir misiniz?
Elestırılmekten mı hoşlanmıyor?
Zor bır durum.Evet eleştirilmekten.
Aslında iletişim eksikliği var gibi işine gelmeyen
Cvp veremiyecegi bir şey olunca hemen bağır çağır kır dök
Küfür hakaret
Çift terapisi denedik ama verim alamadık ne gerek var ne gerek var diye diye bitirdikZor bır durum.
Cıft terapisi deneyin öncelikle.
Onun normali o.Çift terapisi denedik ama verim alamadık ne gerek var ne gerek var diye diye bitirdik
Zaten hocaya herşey iyi demek ten Baska bir şey demiyor mus
Evet ahh ahhh .Onun normali o.
Ailesi de böyledir kesın.
Babası annesine böyle davranmıstır.
Calısıyor musunuzİnsan bir insandan Nedret eder mi eder mis ben bu adamdan ediyorum.
Aşaglar küçük düşürür sonra şaka yaptım der nasıl kurtulcam bilmiyorum
Çalışmıyorum şuan evet çocuk varCalısıyor musunuz
Çocuk var sanırım.
Eğer ayrılmayı düşünüyorsanız maddiyatınızı güçlendirin.Çalışmıyorum şuan evet çocuk var
Evet bir yerden başlama zamanı haklisinizEğer ayrılmayı düşünüyorsanız maddiyatınızı güçlendirin.
Eninde sonunda öyle gözüküyor.
Geri adım atıyorum çünkü korkuyorum.Tavrınız net olsun. Dik durun onun bağırıp çağırması karşısında soğuk kanlı olup sakin tepkiler verin. Ona karşı söylediklerinizde haklıysanız o sinirlense bile geri adım atmayın sakinleşmesini bekleyip sakin bir dille tekrar konuşun. Sinirlenince geri adım atıyorsanız eşiniz bunu size savunma olarak kullanıyor olabilir
Ama bu şekilde bağırmaların tehditlerin dozu artacak ve daha büyük yanlışlar da yapsa sizi nasıl susturacağını biliyorGeri adım atıyorum çünkü korkuyorum.
O kadar bağırıyor tehdit ediyor.
Ki evdeki çocuğu bile gözü görmüyor yalvarırım sus çocuk duymasın diyorum.
Çünkü derdi mutlu olmak değil haklı olmak ve bir şeyin hesabını vermeden yasamak
Bir videoda uzman dinlemistim iyiyken iyi kotuyken kotu diye bisey yok demistiKizlar slm
12 yıllık evliyim.
Eşim iyiyken çok iyi.
Ama eşime birvsey soracak olsam bunu neden böyle yaptın desem canavar oluyor resmen..
Bıktım istiyor ki ben sorgulamiyayim sormuyayim asalak gibi yasiyayim .
Hangisi gerçek bilmiyorum dağlar kadar fark var arada
Sormazsam benden iyisi yok.
Ama sorarsam cani
Sizin eslerinzde böyle mi
afedersin de argo yazicam mıç.r.m onun kufurune de hakaretine de bir cinnetime bakar. o ne biçim iyilik . maske o aldanma o maskeye. İnsan sinirli iken sarhoş iken ne derse doğrudur. zihninden geçeni gerçek fikrini düşünmeden suzmeden söyler. sonra da sinirliydim ya kusura bakma derEvet eleştirilmekten.
Aslında iletişim eksikliği var gibi işine gelmeyen
Cvp veremiyecegi bir şey olunca hemen bağır çağır kır dök
Küfür hakaret
Yani sahtekar dimiBir videoda uzman dinlemistim iyiyken iyi kotuyken kotu diye bisey yok demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?