Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık bi evlilikten sonra mutsuz olduğumuza karar verip anlaşarak boşandık. Daha sonra hayatıma biri girdi. Beni çok seviyor. Öyle söylüyor en azından. Ben de davranışlarından hissediyorum. Fakat sizin de tahmin edeceğiniz gibi beni ailesine söyleyemiyor. 9 aydır birlikteyiz. Sürekli benim de içinde olduğum ileriye dönük hayaller kuruyor fakat konu ciddiyete gelince işler değişiyor. Doğru Zaman'ı bekliyorum diyor ancak ben cesaret edemediğini dolayısıyla ertelediğini düşünüyorum. Bu arada kendisi iyi bi işi olan hali vakti yerinde kimseye muhtaç olmayan biri. Ben de dün gece ayrılmak istediğimi söyledim ve ayrıldık. Ne düşünüyorsunuz. Tavsiyeleriniz var mı. Mücadele etmeli miyim. Kafam çok karışık. Çünkü ben de onu çok seviyorum.
Kızlar hatırlarsanız beni tekrar aramıştı ben de şans vermiştim. Ve tam bir ay sonra yine aynı durum. Ve ben ayrıldım. Ama bu sefer hiç üxülmüyorum. Elimden geleni yaptım ben. Be bu kez bitti. Önüme bakıcam artık.
Kızlar hatırlarsanız beni tekrar aramıştı ben de şans vermiştim. Ve tam bir ay sonra yine aynı durum. Ve ben ayrıldım. Ama bu sefer hiç üxülmüyorum. Elimden geleni yaptım ben. Be bu kez bitti. Önüme bakıcam artık.
Son düzenleme: