sevgili chosen yaşadıklaın çok üzücü ama senin bir umudun var eşin ne güzel ne olurdu benimde eşim bana sahip çıksaydı benide kaynanam evden kovdu ve bide küfür etti bende bidaha gitmeyeceğim dedim bu zamana kadar hiç yüzlerine gelmedim bişey demedim ama beni evden kovup bide çok ağır küfür edince dayanamadım bidaha o eve gitmeyeceğim dedim eşim nemi yaptı bide o burnmdan getirdi yaptığını beğendinmi şöylede böylede neler yapmadıki bana azıcık ama azıcık destek olsaydı sevgili chosen asla ayrılmak istemezdim ama gücüm kalmadı artık benim ve ayrıldım sen çok şanslısın eşin yanında sevmek ve karşılık bulmak çok güzel allahım daim etsin sevginizi beraberliğinizi dilerim en yakın zamanda ebedi aydınlığa ulaşırsınız eşinle beraber
arkadaşlar ben 3ocakta boşandım.severek boşandım hemde.neden eşimin ailesiydi ve eşiminde bana hiç destek çıkmayıp hep onlardan yana olması.1,5 yıl evli kaldım.hayatımı zindan ettiler.sürekli eşimi doldurdular bana karş.onlar yokken ikimiz iyiyiz ama onlar olduğunda çok ciddi kavgalar ediyorduk.eşim zaten ben seni çok seviyorum ben seninle birebir çok mutluyum derdi hep.sorun ne ozaman dediğimde aileler derdi.ya nsan anası babası için eşine zulüm edermi.en son bayramdada yaptı yapacağını ve ben ayrılmak istedim ve bitti.ama seviyorum ve bu benim çok acı çekmeme neden oluyor.bana çok kötü davrandığınıda biliyoum ama seviyorum iştebenim durumumda olan varmı çok mutsuzum gezdiğimiz dolaştığımız nereye gitsem aklıma geliyor çok mutsuzum...
arkadaşlar ben 3ocakta boşandım.severek boşandım hemde.neden eşimin ailesiydi ve eşiminde bana hiç destek çıkmayıp hep onlardan yana olması.1,5 yıl evli kaldım.hayatımı zindan ettiler.sürekli eşimi doldurdular bana karş.onlar yokken ikimiz iyiyiz ama onlar olduğunda çok ciddi kavgalar ediyorduk.eşim zaten ben seni çok seviyorum ben seninle birebir çok mutluyum derdi hep.sorun ne ozaman dediğimde aileler derdi.ya nsan anası babası için eşine zulüm edermi.en son bayramdada yaptı yapacağını ve ben ayrılmak istedim ve bitti.ama seviyorum ve bu benim çok acı çekmeme neden oluyor.bana çok kötü davrandığınıda biliyoum ama seviyorum iştebenim durumumda olan varmı çok mutsuzum gezdiğimiz dolaştığımız nereye gitsem aklıma geliyor çok mutsuzum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?