papatya herkeste aynı sorun var canım acılara inan en güzel çare zaman, zamanın alıp götüremi
yeceği acı yok. Bende şubat sonu gibi boşandım senden sonra boşanmışım aslında. Am şu an gayet iyiyim. Buda ailem ve yoğun iş tempom sayesinde oldu sanırım. Boşanmadan önce de 2 ay kadar ayrı kalmıştık, yeni yıla ağlayarak girmiştim:) o günleri hatırladım da... Uzun bi dönem kendime gelemedim, yazını okurken kendimi gördüm sanki bende 1,5 yıl evli kaldım ve sonuçta baktım aile 1. planda ben hep son sıralarda, gezme tozmaya bile ailesi karar veriyodu nerdeyse, dershaneye yazılmama kadar onların onayı, haklıda olsam onlar haklı haksızda olsam onlar, bi kere bile beni sahiplendiğini görmedim, en sonunda değmez bu adam için dedim ve boşadım çoğu insan bu kadar basit bişey için ayrılınır mı dedi, mücadele etmemişsin dedi ama dedikleri gibi kolay olmuyo malesef. Ben biraz akıllı davrandım ve hemen bir psikoloğa gittim, çevreme anlattıklarımda hep yanlış yönelendirmeler vardı, abuk sabuk şeyler söyleyerek daha çok demorilize olmamı sağladılar sağolsunlar. Resmi olarak boşanalı 2-2,5 ay oldu ama şu an kendimi iyi hissediyorum. farklı uğraşlar bul kendine derim ben sinema tiyatro ben öyle yaptım. Boşanmamın ilk zamanları ise sürekli örgü ördüm oda iyi geliyo :)