arkadaşlar ben 3ocakta boşandım.severek boşandım hemde.neden eşimin ailesiydi ve eşiminde bana hiç destek çıkmayıp hep onlardan yana olması.1,5 yıl evli kaldım.hayatımı zindan ettiler.sürekli eşimi doldurdular bana karş.onlar yokken ikimiz iyiyiz ama onlar olduğunda çok ciddi kavgalar ediyorduk.eşim zaten ben seni çok seviyorum ben seninle birebir çok mutluyum derdi hep.sorun ne ozaman dediğimde aileler derdi.ya nsan anası babası için eşine zulüm edermi.en son bayramdada yaptı yapacağını ve ben ayrılmak istedim ve bitti.ama seviyorum ve bu benim çok acı çekmeme neden oluyor.bana çok kötü davrandığınıda biliyoum ama seviyorum iştebenim durumumda olan varmı çok mutsuzum gezdiğimiz dolaştığımız nereye gitsem aklıma geliyor çok mutsuzum...
ya aslında ne görücü ne çıkarak ikiside bir iki hafta içide oluverdi hemen kayserilileri bilirmisiniz bilmem gelinnin boynuna tasma takmak isterler nereye çekersek oraya gelsin herdediğimizi yapsın isterler.evimi kurarken heşeyime karıştılar halıma perdeme sesimi çıkarmadım neler yaptılar sesimi çıkarmadım eşimde hep beni ezdi onların dediği olsun diye yani evimi bile kuraren gözyaşıyla kurdum daha neler neler eşim diyordu zaten annemin seni kıskandığını hissediyorum diye.anlatacak okadar çok şey varki inanın satırlar almaz.
Yani kendi sorunun olsa bu kadar uzulmezsin ama baslari yuzunden yuvan yikilmis.Bu daha aci.Allah yardimcin olsun gercekten zor bir durum.Nasil insan bunlar ya hicmi Allah korkulari yok anlamiyorumki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?