benim oğlum 21 aylık. daha 10 aylıkken herşeyi yerdi sebzesi,meyvesi peyniri. sonra nerde ne olduysa anlamadım,lokmaları ağzından çıkarmayı öğrendi. sevdiği şeylerede itiraz etmeye başladı.yedi-yemedi derken hala işine gelmeyeni yemiyor. çorbalardan mercimeği, tarhanayı seviyor,pilav,makarna,tavuk,balık,patates,salatalık,domates,haşlanmış yumurtayı seviyor,sebzelerle arası pek yok bende çorbalarına katıyorum,bazen kemik suyuyla yapıyorum. ona yemek yedirirken hala sıkılıyorum.aslında çok sorun yapmamak lazım ama olmuyor.yemek yemediği zaman huzurum kaçıyor. diş sıkıntılarımız hala devam ediyor ondan oluyor diyorum ama 3 aydır çalışan bir anneyim,sanırım beni kullanıyor.bide kayınvalide bakıyor çocuğa,yesin diye eline yemek öncesi herşey veriyor,bisküvi,meyve ,akşama ben yemek yediremiyorum bu sefer. söyledim ama arada yine veriyor.
artık böyle idare edeceğiz diyorum.ay çok konuştum,bende çok dertliymişim meğer.
canım eğer yapabilirsen üzülmemeye çalış. zynpalp arkadaş çok haklı ayrıca sevdiği şeylere sevmediklerini karıştırıp öyle ver.sonradan düzelir inşallah.