Parasını ödedin ama dimi? Aslında armut diye bi site vardı oralarda nakliye şirketleri falan hemen iki dk.da bulunuyordu daha kolay olurdu. Bu şekilde de imkansız değil aslında ama yorulacaksin. Bir de caddy'ye baktım o araç normal otomobil gibi değil sanki daha önce o tip bir şey kullanmış miydin? Eğer evine yakın bir mesafeyse alıştırma yap mutlaka.
Onun dışında ikeada zaten parça parca verecekler her şeyi. Aracına taşımak için büyük tekerlekli yük arabaları var. Görevliler yardım eder zaten. Eve getirdikten sonra daireye çıkarırken biraz zorlanabilirsin ama asansör varsa onu da parça parça halledersin. Arabaya yüklerken arka koltukları yatır. Biz orta boy tek kapı bir araca ikeadan küçük bir koltuk almıştık ben on koltukta kafam dizime değecek şekilde iki büklüm dönmüştüm
azmini sevdim, eminim her şeyi kimseye ihtiyaç duymadan halledeceksin bol şans
Ek olarak, diyelim ki ikeaya gittin ve eşyalar araca sığmadı veya zorlandın. Nakliye ücreti çok fazla bir şey değildi sanırım. Nakliye ile getirmelerini isteyebilirsin sonradan da. Aracı da sadece evden küçük eşyaları almak için kullanırsın