Ben bir hata yaptım, bana yol gösterin..

Siz nisanliyken aileleriniz aynı sehirdeyken nasıl eve cikiyosunuz? çocuk zaten gelmiş ailenizin evinde sizinle birlikte kalmış. Annesi rahat edemeyecegini söylediği zaman biz odamızda vakit geciriyoruz demişsiniz. Şimdi annem duysa ne der diyosun ama tahmin etmiyor mu? Kızı ayrı evlerde kalıyor ortalarda yok bana biraz ilginç geldi bilemiyo

Seni kandırmasına izin verme adam hala dediğim dedik. "Güvenimi sağlarsan" ne demek daha ne yapacaksın ki. Aileni suçlamış yine örümcek kafalı. Ben zaten 1 haftadan daha uzun süredir düşünüyorum bu öylesine verilmiş bi karar değil. Ben mutsuz olmasam bu kararı vermezdim de. Kes at. Senden ailenden vazgeçmeni istemiş mesajında açık açık yazmış. İçgüveysi gelecekse gelsin:) sen ona bunu sorsan he der mi ailenden vazgeç desen geçer mi geçmez ama senin demeni istiyor.

Onun hayali sen isem nasıl ki vazgeçmiyorsa seninde hayallerin var sende vazgeçmek istemiyırsun. O senden bu hayali ona vermeni istiyr ama senin hayalini elinden almak istiyor

Mesela oldu ki birini sevdim,sevgili olduk.(sanmıyorum ama varsayalım)
Bunu sorarsa öğrenirse bana kötü gözle bakar anlamında diyorum.bunu nasıl anlayacağım.

Sen de kendine göre birini bulursun. .

Asla evlenme bence. Hatta sevgili de kalma. Bi üniversite kazan başka şehre git. Normal arkadaslar edin. Yaşının gerektirdiğini yaşa. O saçma sapan insandan da uzak dur. Konuşmayı kesip birdaha cevap bile verme bence. Yolun basindasin daha yaşın çok küçük. Onla (veya onun gibi tiplerle) devam etmek hayatını mahvetmene sebep olur.

Zaten hazır sogumusken ayril ve hayatını yasa. Oku, bi meslek sahibi ol. Yoksa çok pişman olursun.

Seni kandırmasına izin verme adam hala dediğim dedik. "Güvenimi sağlarsan" ne demek daha ne yapacaksın ki. Aileni suçlamış yine örümcek kafalı. Ben zaten 1 haftadan daha uzun süredir düşünüyorum bu öylesine verilmiş bi karar değil. Ben mutsuz olmasam bu kararı vermezdim de. Kes at. Senden ailenden vazgeçmeni istemiş mesajında açık açık yazmış. İçgüveysi gelecekse gelsin:) sen ona bunu sorsan he der mi ailenden vazgeç desen geçer mi geçmez ama senin demeni istiyor.

Onun hayali sen isem nasıl ki vazgeçmiyorsa seninde hayallerin var sende vazgeçmek istemiyırsun. O senden bu hayali ona vermeni istiyr ama senin hayalini elinden almak istiyor
Aynen öyle hala düşün diyor bende dedim yok ben kendi yoluma gidiyorum sende kabullen bence dedim değişen sensin ben beni seven kızı gördüm bilmem ne aç konuşmalarımızı oku sen ne istediysen onu yaptım ben bilmem ne diyip duruyor resmi sildim durumumu kaldırdım koy o resmi bilmem ne diyor hala yok yaa dedim yarında gidip yeni numara alıcam kendime

Annenleri nasil bu kadar uzdun yahu aklım almıyor bi anne 18 yaşında küçücük kizini cekip alamıyor başkasında kalıyor izin verilmiyor anneye gelmesine. Yazık ozledim diyormus bide kadincagiz çok çok yanlış.. Yaşınız büyük olsa evet ama bu yaşta bütün bunlar cok sacma.

En önce yapacağın artık ne sen onlarda ne o sizde kalsin lütfen bu sacmaligi bitiirin yasitlariniz gibi gidin kafede oturun. Bunu ona söyle çekinme. Hayatımda böyle saçma şey duymadim allahimmm

Daha sonra önce kendini ayrılık fikrine alistir sonrada ayrıl. O anası seni yer çiğ çiğ oglanda ana kuzusu zaten bu iş olmaz.

sakın ama sakın dönme bu yoldan.senı kararlı gordukce uzaklasacak.benım evım burası de ,cok mutsuzum,sevmıyorum artık de ümıdı kesılır .öbur kızdan nasıl vazgectıyse sendende mecbur vazgececek.hasta cok tehlıkelı bı adam kelımelerınden bellı.kendınden sogut uzaklastır mesajlarınla.Allah yardımcın olsun uzuldum bu yaşta bunlarla ugrasmak zorunda olmana.babam ögrenmış asarım keserım falan mı dıo desen acaba korkutmak ıcın.ınanır mıkı?

bu kişi ile evlenmek çok büyük hata olur ömür boyu pişman olmaktan sa birkere pişman ol daha iyi sana şart koşmuş evlenelim güvenimi kazanırsan okursun demiş bunun garantisi varmı sana güvenmiyorum diyecek işin içinden çıkıp göndermeyecek sen okumak istediğin yeri kazan onada nereyi kazandığını hiç söylemeden git ona güvenmemen konusu seni sadece okumana izin verip vermeyeceği ile alakalı değil kendisi çok baskıcı sadece kendi isteklerine önem veren biri onunla ömür geçmez ayrıca ileride biri çıkarsa ve yaşadığım bu durumu öğrenirse diye soruyorsun ya seni öyle kabul edecek biri çıkacak yada bu sorunun ameliyatla çözümü vardı diye okumuştum yanılmıyorsam şimdiden bile o çözüme başvurabilirsin

bu arada ona sor bakalım evlenince ne şartlar altında onun güvenini kazanmış olacakmışsın ne şartlarda olamayacakmışsın mesela evde hapis hayatı yaşayınca onun güzenini kazanmış olacakmıymışsın bir sor aklına yatarsa evlenebilirsin ama ben yine güvenme derim çok kıskanç kocadan hiçbir zaman hayır gelmmiştir

Kızlar şuan duyduklarıma inanamıyorum...hala hkaretlere devam etti bitti lafından anlamadı uzattıda uzattı ve ne dedi biliyor musunuz sana aldıgım herseyi geri ver ben onları karıma aldım sen artık karım degilsin.. Bu nasıl bir laftır. Bakın o olmasa benim alacagım ihtiyacım olan herseyi o aldı niye kendisi istedi yaptı.bende dedim ki bunlar benim esyalarım bana alındı lafını yapıyorsan sana parası öderim dedim.ver herseyi öyle gidiym prasında degilim bilmemne şimdi desen gelir evlenirim seninle seni cok seviyorum ama düzeltme yoluna gelmiyosun işte bende sinirleniyorum bilmemne dedi. Bende dedim ki iyice nefret ettim senden beni bi daha rahatsız etme polise giderim şikayet ederim uzaklaştırma alırsın dedim yok sana mahkeme açarım eşyalarımı caldı diye faturası var bilmemne bende sen beni sahipsiz mi gördün dedim kızlar bu ne ya şimdide seni cok seviyorum gel bi adım at bilmemne diyor aglıyorum ya bu hale dğşürdü beni evden cıkmaya korkuyorum kapıya dayanır diye :KK43: dengesiz hasta herif bişeyleri düzeltmeye calısırken aynı anda daha beter ediyo

Annanleri gelip herseyi anlatıcam hayallerimi caldin beni kandırdın bilmem ne diyor ya sözünden dönen değişen o bana dediği laflara bakın ya aşağılık herif aldıgını istemek nedir tama m parasını vereyim diyorum yok parada degilim bilmemne bu naısl bi adam hala bugun gelsen bugun evlenirim diyo bu ne ya

Annanleri gelip herseyi anlatıcam hayallerimi caldin beni kandırdın bilmem ne diyor ya sözünden dönen değişen o bana dediği laflara bakın ya aşağılık herif aldıgını istemek nedir tama m parasını vereyim diyorum yok parada degilim bilmemne bu naısl bi adam hala bugun gelsen bugun evlenirim diyo bu ne ya

Sakın korkma. Belliydi böyle boka bağlayacağı. Klasik erkek işte. Sana ne aldıysa git hepsini ver. Okur çalışır alırsın. Faturası var bilmem ne çaldı diye de bir şey diyemez merak etme. Korkutmaya çalışıyor. Lütfen korkma hiçbir bok yapamaz şu durumda. Daha cevap verme hiçbir yazdığına. Mesajlarını da sakla olur ki polise vermen gerekir gösterirsin böyle manyak bi herifti diye. Konuşmaların sende kalsın mutlaka lütfen silme bu çok önemli. Gidip yeni numara al. Kapına dayanırsa hemen polisi ara. Evet zor olacak uğraştıracak nefret ettirecek iyice ama yeni hayatın için adım attın ve söz her şey daha güzel olacak

Kızlar şuan duyduklarıma inanamıyorum...hala hkaretlere devam etti bitti lafından anlamadı uzattıda uzattı ve ne dedi biliyor musunuz sana aldıgım herseyi geri ver ben onları karıma aldım sen artık karım degilsin.. Bu nasıl bir laftır. Bakın o olmasa benim alacagım ihtiyacım olan herseyi o aldı niye kendisi istedi yaptı.bende dedim ki bunlar benim esyalarım bana alındı lafını yapıyorsan sana parası öderim dedim.ver herseyi öyle gidiym prasında degilim bilmemne şimdi desen gelir evlenirim seninle seni cok seviyorum ama düzeltme yoluna gelmiyosun işte bende sinirleniyorum bilmemne dedi. Bende dedim ki iyice nefret ettim senden beni bi daha rahatsız etme polise giderim şikayet ederim uzaklaştırma alırsın dedim yok sana mahkeme açarım eşyalarımı caldı diye faturası var bilmemne bende sen beni sahipsiz mi gördün dedim kızlar bu ne ya şimdide seni cok seviyorum gel bi adım at bilmemne diyor aglıyorum ya bu hale dğşürdü beni evden cıkmaya korkuyorum kapıya dayanır diye :KK43: dengesiz hasta herif bişeyleri düzeltmeye calısırken aynı anda daha beter ediyo

Olmaz bir şey, geri basma.

Zaten kapına gelecek olsa bunu yapardı.

Fark ettiysen bir taktik işe yaramıyor, diğerine geçiyor hemen.

En olmaz olan olsa ve gelse bile (ki o d*t yok onda garanti ederim) annene iftira olduğunu ve ne kadar zor durumda olduğunu anlattığında anlayacak bir kadın. Cinsellikten bahsetmene bile gerek yok.

Psikoloji okuyacakmışsın onu gördüm aralarda, biraz gözünü açık tut :)

Yardıma ihtiyacın olursa o konuda da buralardayım, ben de psikoloji bitirdim :KK48:

Sakın korkma. Belliydi böyle boka bağlayacağı. Klasik erkek işte. Sana ne aldıysa git hepsini ver. Okur çalışır alırsın. Faturası var bilmem ne çaldı diye de bir şey diyemez merak etme. Korkutmaya çalışıyor. Lütfen korkma hiçbir bok yapamaz şu durumda. Daha cevap verme hiçbir yazdığına. Mesajlarını da sakla olur ki polise vermen gerekir gösterirsin böyle manyak bi herifti diye. Konuşmaların sende kalsın mutlaka lütfen silme bu çok önemli. Gidip yeni numara al. Kapına dayanırsa hemen polisi ara. Evet zor olacak uğraştıracak nefret ettirecek iyice ama yeni hayatın için adım attın ve söz her şey daha güzel olacak
Bakın gerçekten cok sey aldı etti ihtiyaclarımı karsıladı ama aldıgı herseyi geri verirsem bende hicbisey kalmaz ve işe okula giderken giyecek bir seyim olmaz suan bunları alacak durumda degilim calısır taksit taksit bile öderim dedim ama yok parada degilim onlar sana ait degil diyor. Ben de calmadım zorlamadım isteginle yaptın dedim yok karınım deyip kandırdın beni ben onlrı karıma aldım diyor.ne yapacagımı sasirdim. Bunların hepsi onla kalmayı kabul etmedim diye cünkü annemler izin vermez artık onları üzmicem mantıklı olan bu dedim bi gün bile kalamıyomusun o zaman böyle dedi ve bu igrenc seyleri söyledi..hala da son olarak seni cok seviyorum bende sinirleniyorum demicem seyler dedirtiyosun bi adım atsan neler yaparım ama atmıyosun bilmemne diyor.sizlere cok tesekkür ediyorum sizler olmasanız napardım ben

Olmaz bir şey, geri basma.

Zaten kapına gelecek olsa bunu yapardı.

Fark ettiysen bir taktik işe yaramıyor, diğerine geçiyor hemen.

En olmaz olan olsa ve gelse bile (ki o d*t yok onda garanti ederim) annene iftira olduğunu ve ne kadar zor durumda olduğunu anlattığında anlayacak bir kadın. Cinsellikten bahsetmene bile gerek yok.

Psikoloji okuyacakmışsın onu gördüm aralarda, biraz gözünü açık tut :)

Yardıma ihtiyacın olursa o konuda da buralardayım, ben de psikoloji bitirdim :KK48:
Bakın gerçekten cok sey aldı etti ihtiyaclarımı karsıladı ama aldıgı herseyi geri verirsem bende hicbisey kalmaz ve işe okula giderken giyecek bir seyim olmaz suan bunları alacak durumda degilim calısır taksit taksit bile öderim dedim ama yok parada degilim onlar sana ait degil diyor. Ben de calmadım zorlamadım isteginle yaptın dedim yok karınım deyip kandırdın beni ben onlrı karıma aldım diyor.ne yapacagımı sasirdim. Bunların hepsi onla kalmayı kabul etmedim diye cünkü annemler izin vermez artık onları üzmicem mantıklı olan bu dedim bi gün bile kalamıyomusun o zaman böyle dedi ve bu igrenc seyleri söyledi..hala da son olarak seni cok seviyorum bende sinirleniyorum demicem seyler dedirtiyosun bi adım atsan neler yaparım ama atmıyosun bilmemne diyor.sizlere cok tesekkür ediyorum sizler olmasanız napardım ben

Yok mahkemeye verecekmiş, çaldı diye de bilmemne ahahahah

Hukuk bilgisi 0 herhalde arkadaşın, yemezler

Gözün açıldı artık bir kere, ne derse desin

Hatta dediğin gibi yeni hat alıp iletişimi de kes, hiç şansı olmaz o zaman

Merak etme bir sene sonra şuraya iyi ki kurtulmuşum yazacaksın

Bir ayı bulmaz kafam rahatladı, oh be dersin

Yok mahkemeye verecekmiş, çaldı diye de bilmemne ahahahah

Hukuk bilgisi 0 herhalde arkadaşın, yemezler

Gözün açıldı artık bir kere, ne derse desin

Hatta dediğin gibi yeni hat alıp iletişimi de kes, hiç şansı olmaz o zaman

Merak etme bir sene sonra şuraya iyi ki kurtulmuşum yazacaksın

Bir ayı bulmaz kafam rahatladı, oh be dersin
İnşallah öyle diyebilirim ya.. Hala diyor yarın konuşucaz ben herşeyi yaprım ilşkyi kurtarmak icin yeterki adım at falan ya bu laflardan sonra ilişkmi kalmış benim onu göresimmi kalmış.
Eşya konusunda napmalıyım? Evet biraz çirkin olucak ama bende ona o zaman sende bana kızlıgımı ver dedim? Terbiyesiz adam da diyorki ben hala kocanım ben gitmedim ki sen gittin diyor

İnşallah öyle diyebilirim ya.. Hala diyor yarın konuşucaz ben herşeyi yaprım ilşkyi kurtarmak icin yeterki adım at falan ya bu laflardan sonra ilişkmi kalmış benim onu göresimmi kalmış.
Eşya konusunda napmalıyım? Evet biraz çirkin olucak ama bende ona o zaman sende bana kızlıgımı ver dedim? Terbiyesiz adam da diyorki ben hala kocanım ben gitmedim ki sen gittin diyor

Böyle laflar etme işte.

Açık vermiş oluyorsun, bu konunun umrunda olmadığını göstermen gerekirdi aksine.

Bir sonraki taktiği bu noktadan olacak bak çünkü şimdi biliyor bu konunun kafanda olduğunu.

Ser verip sır vermeyecek modda olman hatta iletişimi kesmen lazım.

Madem çok mühimse git kapısına bırak eşyaları ama evde olmadığından emin olduğun bir zamanda yap bunu ki karşılaşmayasınız, vermek istemiyorsan da kapat telefonu hattını değiştir zaten ne yapabilecek ki.

O annenle yüz yüze gelse altına mıçar, şimdi dayılanmak kolay geliyor ona uzaktan

Böyle laflar etme işte.

Açık vermiş oluyorsun, bu konunun umrunda olmadığını göstermen gerekirdi aksine.

Bir sonraki taktiği bu noktadan olacak bak çünkü şimdi biliyor bu konunun kafanda olduğunu.

Ser verip sır vermeyecek modda olman hatta iletişimi kesmen lazım.

Madem çok mühimse git kapısına bırak eşyaları ama evde olmadığından emin olduğun bir zamanda yap bunu ki karşılaşmayasınız, vermek istemiyorsan da kapat telefonu hattını değiştir zaten ne yapabilecek ki.

O annenle yüz yüze gelse altına mıçar, şimdi dayılanmak kolay geliyor ona uzaktan
Hayır vermicem kendi istegiyle aldı kimse zorlamadıda calmadıda hepsini isteyerek aldı bana bazılarınıda zorla aldı illa aldı yani. Herşey iyiyken oh ne guzel şimdimi battı ona yok ya. Bakın hakkı olmadıgı halde parasını bile vericem dedim onun derdi pislik yapmak siz psikoloji okumuşsunuz anlarsınız sizcede bunu eşyaya ne kadar deger verdigimi görmek icin mi yaptı bence öyle cünkü gel al git deseydimde yapmicakti.sonra zaten sinirlendiriyosun beni bilmemne demicegim seyler diyorum dedi.hala da yazıyor ben senin aynanım bana ne kadar acımasız olursan o kadar olurum gel toparlayalım. Ya ondan nefret ediyorum artık ne toparlaması onla oldugum her dk daha beter olucak

X