Ben bir ateşe düştüm

Mutsuzz7

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
168
54
Ablalarım, kız kardeşlerim bana bir akıl verin çevremde soracak kimsem yok benim. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. Staja gittiğim yerde bi öğretmen var ona aşık oldum galiba. Hiç ilgimi bile çekmemişti başta ama arkadaşım ne güzel yakışırsınız falan diye diye ben bu hale geldim farkında bile olmadan. Aramızda ortalama 8 yaş vardır. Acaba hiç şansım var mıdır? Bu imkansız bir durum mu değilse ben ne yapmalıyım gece gündüz aklımda. 1 yıldır kimse yok hayatımda. şimdi birden aklımdan çıkmamaya başladı napsam diye düşünmekten yoruldum

Konuyu neden buraya açtınız? Şu akar yatağını bulur derler, hele bir okulunuzu bitirin.

Evli nişanlı ya da sevgilisi var mı önce bi emin olun,varsa askinizdan ölseniz de uzak durun.Eger yoksa gelin konu acin.

Acilin olsun bitsin olacaksa olur olmayacaksa yol yakinken daha fazla atese dusmeden noktalarsiniz

Sence etik mi. Üstelik siz tanışalı iki ay olmamıştır. Ne ara zaman geçirdin aşık oldun. Şaka gibisin ablaammm

Stajyer olarak, yani ders almak amaçlı gittiği yerde bu şekilde kısa sürede tanımadan etmeden aşık olduğunu duyurması, arkadaşlarıyla bunun sohbetini etmesi etik mi sence, bence değil.
Itiraz etmedim makiyato, konuyu anlamaya calisiyorum :)

Konu sahibi ortaya bombayi atmis gitmis, sen de etik mi diye sorunca bir yerde evli olduğunu soyledi diye dusundum. Ayrica bu etik demeyelim de akilci değil, gereksiz yere kendini dedikodu kazanina malzeme edecek...

Bence arkadaşının yaptığı hoş değil. Aklına sokmuş söyleye söyleye. E arkadaşından etkilenip adamı süze süze hoşlanacak bir şeyler bulmuş olabilirsin. Ama son senende, staj yapar iken sence bu denli kafanı meşgul edip dikkatini dağıtacak bir şey iyi mi olur senin için? Üstelik adam evli mi, sevgilisi ya da nişanlısı var mı bilmiyorsun gibi geldi bana. Bazı erkekler yüzük takmaz. O yüzden bence o ateşi söndürüp şu anda stajına ve sonra da bir iş bulup da iş hayatına odaklanmanı tavsiye ederim. İş hayatında daha başka kişilerle de tanışabilirsin.

Başkaları yakıştırıyor diyerek etkilenmek bir tuhaf manipüle olmuş . Sizin kendi fikriniz ve zevkleriniz yok mu? Belki de yeni gelen kızları böyle yemliyorlar bilemedim. Bu tarz tuhaf kafalar var.

Başkaları yakıştırıyor diyerek etkilenmek bir tuhaf manipüle olmuş . Sizin kendi fikriniz ve zevkleriniz yok mu? Belki de yeni gelen kızları böyle yemliyorlar bilemedim. Bu tarz tuhaf kafalar var.
Aslında gördükçe konuştukça oldu bana bu diyebilirim yaklaşık 10 kere gördüm

Haklısınız tek gördüğüm şey yüzüğünün olmaması

Ben gidip hiçbir şey söyleyemem ki utancımdan ayrıca staja gitmeye bile utanırım ters bi şey olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…