Ben bir ateşe düştüm

Ablalarım, kız kardeşlerim bana bir akıl verin çevremde soracak kimsem yok benim. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. Staja gittiğim yerde bi öğretmen var ona aşık oldum galiba. Hiç ilgimi bile çekmemişti başta ama arkadaşım ne güzel yakışırsınız falan diye diye ben bu hale geldim farkında bile olmadan. Aramızda ortalama 8 yaş vardır. Acaba hiç şansım var mıdır? Bu imkansız bir durum mu değilse ben ne yapmalıyım gece gündüz aklımda. 1 yıldır kimse yok hayatımda. şimdi birden aklımdan çıkmamaya başladı napsam diye düşünmekten yoruldum :KK43:
Uyma akıllı mısınız? Kusura bakmayın hiç ilginizi çekmeyen bir adama, sırf başkaları "ne güzel yakışırsınız" deyince anayı mı yaktınız? Durun bir yaaaa mantık, bilinç ,kendini tanıma nerde??????
Biri gelse yok hiç güzel değil dese o büyük aşk yalan olacak demek ki?
Kendinize yazık ediyor saçma sapan bir duygu yüzünden eziyet çekiyorsunuz..Okula odaklanın gelişim üzerine kendinizi eğitin ..........

Ablalarım, kız kardeşlerim bana bir akıl verin çevremde soracak kimsem yok benim. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. Staja gittiğim yerde bi öğretmen var ona aşık oldum galiba. Hiç ilgimi bile çekmemişti başta ama arkadaşım ne güzel yakışırsınız falan diye diye ben bu hale geldim farkında bile olmadan. Aramızda ortalama 8 yaş vardır. Acaba hiç şansım var mıdır? Bu imkansız bir durum mu değilse ben ne yapmalıyım gece gündüz aklımda. 1 yıldır kimse yok hayatımda. şimdi birden aklımdan çıkmamaya başladı napsam diye düşünmekten yoruldum :KK43:
Merhaba bu şekilde tanışıp evlenen bir arkadaşım var normal bir durum ama sizin açılmanız doğru olmaz bence karşı taraf da böyle bir şey hissetse bile cesaret edemez. Biraz zamana bırakın aranızda nasıl bir ilişki var arkadaş gibi misiniz yoksa size karşı çok mu mesafeli ilişkisi var mı bunları bilmiyoruz. Eğer olacaksa bir şekilde o samimiyet olur ve ikinizden birisi sozlere döker. Zamana bırakın karşılıklı mi görün

Merhaba bu şekilde tanışıp evlenen bir arkadaşım var normal bir durum ama sizin açılmanız doğru olmaz bence karşı taraf da böyle bir şey hissetse bile cesaret edemez. Biraz zamana bırakın aranızda nasıl bir ilişki var arkadaş gibi misiniz yoksa size karşı çok mu mesafeli ilişkisi var mı bunları bilmiyoruz. Eğer olacaksa bir şekilde o samimiyet olur ve ikinizden birisi sozlere döker. Zamana bırakın karşılıklı mi görün
Mesajları okudum sizinki biraz hayranlık gibi sanki doğru düzgün bir iletişim sohbet bile yok belki de evlidir. Benim bahsettiğim kişilerin yaşları yakındı arkadaş gibiydiler zamanla birbirlerinden hoşlandıklarını farkettiler ama bu dediğim 1 yılı bulan bir olay bu sürede sürekli iletişim halindeydiler

Nesi etik değil bunun? Hasta doktor, psikolog danışan ilişkisi değil ki. Öğrenin birinden sosyal medyası vs yok mu hic? bekar mı değil mi? Sonra ona göre mesaj çekersiniz. Kahve mi içsek diye.
Bir de başlık çok fena. Ateşe düştüm bilmem ne.

Teşekkür ederim 🙂

Nesi etik değil bunun? Hasta doktor, psikolog danışan ilişkisi değil ki. Öğrenin birinden sosyal medyası vs yok mu hic? bekar mı değil mi? Sonra ona göre mesaj çekersiniz. Kahve mi içsek diye.
Bir de başlık çok fena. Ateşe düştüm bilmem ne.
Vallahi sürekli aklımda mutlu oluyorum düşündükçe de. 7 yıl önce böyle olmuştum bi de şimdi oldum. Buldum instagramını ama az kişi takip ediyor. Ben çekiniyorum çünkü belki aklından bile geçmez bana bakmak diye düşünüyorum. Olumsuz düşünürse daha beter olurum staja gidemem utancımdan onun için durup bekliyorum böyle

Bu aşk meşk aşkından yanmak harab olmak bı tek bana mı saçma geliyor 30 olunc a herkes böyle mi hissediyr😊😊😄

Bence o begenidir. Bende öğretmenim haftada 1 staja giderdik onda da full derse girerdik ne ara asik olacaksiniz 😅 18 erkekle ayni okuldayim birsürü arkadasım var bekar olan meslektaslarim gercekten birini bulmakta cok zorlaniyor. Hatta cogunun kriteri yok :) Direk birini bulalım evlenelim kafasındalar. Bence önce durumu gozlemleyin hayatinda biri var mi yok mu. Sonra günaydinlar falan o da ilgisi varsa karsilik verir . Ben sosyal medyadan eklemenizi tavsiye etmiyorum. Cunkü okulda duyulursa rezil olursunuz.

Bence o begenidir. Bende öğretmenim haftada 1 staja giderdik onda da full derse girerdik ne ara asik olacaksiniz 😅 18 erkekle ayni okuldayim birsürü arkadasım var bekar olan meslektaslarim gercekten birini bulmakta cok zorlaniyor. Hatta cogunun kriteri yok :) Direk birini bulalım evlenelim kafasındalar. Bence önce durumu gozlemleyin hayatinda biri var mi yok mu. Sonra günaydinlar falan o da ilgisi varsa karsilik verir . Ben sosyal medyadan eklemenizi tavsiye etmiyorum. Cunkü okulda duyulursa rezil olursunuz.
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım anlayabilirim biri var mı yok mu

Aynı şey benim başıma da gelmişti 2 ay boyunca bakıştığım biri vardı benden 8 yaş büyüktü ben cesaret edip açılamadım maalesef

Ay çok tatlı heyecanlar ☺️
Faceine falan da bak, belki orada medeni durumu görünür.
Gizli profilleri görmek için bazı web siteleri vardı araştır biraz.
Ay ben stajyerken bir konuda fikir belirttim diye bir hoca üstüme geldi sözleriyle, diğer hocalar bizi öğretmenler odasında istemezdi. Zaten yaşlar da çoğu +45 en azı da belki 35 falandır.
Çok kötü bir kadroya denk gelmiştim, karakterler olarak. Hepsi egoist kötü ay hatırlamak bile istemiyorum ama staj hocam çok iyiydi sjjskd
Neyse biraz araştır, hiç stalk huyun hevesin yok mu ya 🤣
Çekinmeden konuşursan, flört etmeye çalışmadan, Bakış atmaya çalışmadan seni girişken olarak görür. Benden hoşlanıyor olarak görmez ama bu davranışlarına bağlı işte. Bunu becerebilirsen konuş günaydın, nasılsınız, işte bölüm farklıysa sizin de bölüm ayrı zordur falan filan aç muhabbet

Ahh gençlik... :emir_bebek:
Zamana bırakın, eğer dönem sonu ilginiz devam ediyor olursa açılırsınız.
Olursa olur, olmazsa bir daha yüz yüze gelmek zorunda kalmazsınız.

X