- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.251
- 34
Uyma akıllı mısınız? Kusura bakmayın hiç ilginizi çekmeyen bir adama, sırf başkaları "ne güzel yakışırsınız" deyince anayı mı yaktınız? Durun bir yaaaa mantık, bilinç ,kendini tanıma nerde??????Ablalarım, kız kardeşlerim bana bir akıl verin çevremde soracak kimsem yok benim. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. Staja gittiğim yerde bi öğretmen var ona aşık oldum galiba. Hiç ilgimi bile çekmemişti başta ama arkadaşım ne güzel yakışırsınız falan diye diye ben bu hale geldim farkında bile olmadan. Aramızda ortalama 8 yaş vardır. Acaba hiç şansım var mıdır? Bu imkansız bir durum mu değilse ben ne yapmalıyım gece gündüz aklımda. 1 yıldır kimse yok hayatımda. şimdi birden aklımdan çıkmamaya başladı napsam diye düşünmekten yoruldum
Denir neden denmesin iş ortamı sonuçta ben herkese diyorum günaydın karşılaştığımda.Günaydın falan denir mi mesela, her branştan 4 kişi staja gelip gidiyor sessizce. ben onunla konuşursam ne yapmaya çalışıyor bu der mi acaba
Merhaba bu şekilde tanışıp evlenen bir arkadaşım var normal bir durum ama sizin açılmanız doğru olmaz bence karşı taraf da böyle bir şey hissetse bile cesaret edemez. Biraz zamana bırakın aranızda nasıl bir ilişki var arkadaş gibi misiniz yoksa size karşı çok mu mesafeli ilişkisi var mı bunları bilmiyoruz. Eğer olacaksa bir şekilde o samimiyet olur ve ikinizden birisi sozlere döker. Zamana bırakın karşılıklı mi görünAblalarım, kız kardeşlerim bana bir akıl verin çevremde soracak kimsem yok benim. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. Staja gittiğim yerde bi öğretmen var ona aşık oldum galiba. Hiç ilgimi bile çekmemişti başta ama arkadaşım ne güzel yakışırsınız falan diye diye ben bu hale geldim farkında bile olmadan. Aramızda ortalama 8 yaş vardır. Acaba hiç şansım var mıdır? Bu imkansız bir durum mu değilse ben ne yapmalıyım gece gündüz aklımda. 1 yıldır kimse yok hayatımda. şimdi birden aklımdan çıkmamaya başladı napsam diye düşünmekten yoruldum
Mesajları okudum sizinki biraz hayranlık gibi sanki doğru düzgün bir iletişim sohbet bile yok belki de evlidir. Benim bahsettiğim kişilerin yaşları yakındı arkadaş gibiydiler zamanla birbirlerinden hoşlandıklarını farkettiler ama bu dediğim 1 yılı bulan bir olay bu sürede sürekli iletişim halindeydilerMerhaba bu şekilde tanışıp evlenen bir arkadaşım var normal bir durum ama sizin açılmanız doğru olmaz bence karşı taraf da böyle bir şey hissetse bile cesaret edemez. Biraz zamana bırakın aranızda nasıl bir ilişki var arkadaş gibi misiniz yoksa size karşı çok mu mesafeli ilişkisi var mı bunları bilmiyoruz. Eğer olacaksa bir şekilde o samimiyet olur ve ikinizden birisi sozlere döker. Zamana bırakın karşılıklı mi görün
Teşekkür ederimMerhaba bu şekilde tanışıp evlenen bir arkadaşım var normal bir durum ama sizin açılmanız doğru olmaz bence karşı taraf da böyle bir şey hissetse bile cesaret edemez. Biraz zamana bırakın aranızda nasıl bir ilişki var arkadaş gibi misiniz yoksa size karşı çok mu mesafeli ilişkisi var mı bunları bilmiyoruz. Eğer olacaksa bir şekilde o samimiyet olur ve ikinizden birisi sozlere döker. Zamana bırakın karşılıklı mi görün
Vallahi sürekli aklımda mutlu oluyorum düşündükçe de. 7 yıl önce böyle olmuştum bi de şimdi oldum. Buldum instagramını ama az kişi takip ediyor. Ben çekiniyorum çünkü belki aklından bile geçmez bana bakmak diye düşünüyorum. Olumsuz düşünürse daha beter olurum staja gidemem utancımdan onun için durup bekliyorum böyleNesi etik değil bunun? Hasta doktor, psikolog danışan ilişkisi değil ki. Öğrenin birinden sosyal medyası vs yok mu hic? bekar mı değil mi? Sonra ona göre mesaj çekersiniz. Kahve mi içsek diye.
Bir de başlık çok fena. Ateşe düştüm bilmem ne.
Bu aşk meşk aşkından yanmak harab olmak bı tek bana mı saçma geliyor 30 olunc a herkes böyle mi hissediyrAblalarım, kız kardeşlerim bana bir akıl verin çevremde soracak kimsem yok benim. Ben öğretmenlik okuyorum son sınıftayım. Staja gittiğim yerde bi öğretmen var ona aşık oldum galiba. Hiç ilgimi bile çekmemişti başta ama arkadaşım ne güzel yakışırsınız falan diye diye ben bu hale geldim farkında bile olmadan. Aramızda ortalama 8 yaş vardır. Acaba hiç şansım var mıdır? Bu imkansız bir durum mu değilse ben ne yapmalıyım gece gündüz aklımda. 1 yıldır kimse yok hayatımda. şimdi birden aklımdan çıkmamaya başladı napsam diye düşünmekten yoruldum
Çok az takip ettiği var gizli hesap bakamıyorum da biSosyal medyadan ufak bir stalk ile evli mi bekar mı anlayabilme şansın vardır belki. Evliyse hiç bulaşma.
24üm daha. Bana da saçma geliyordu birden olduBu aşk meşk aşkından yanmak harab olmak bı tek bana mı saçma geliyor 30 olunc a herkes böyle mi hissediyr
Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için umarım anlayabilirim biri var mı yok muBence o begenidir. Bende öğretmenim haftada 1 staja giderdik onda da full derse girerdik ne ara asik olacaksiniz18 erkekle ayni okuldayim birsürü arkadasım var bekar olan meslektaslarim gercekten birini bulmakta cok zorlaniyor. Hatta cogunun kriteri yok :) Direk birini bulalım evlenelim kafasındalar. Bence önce durumu gozlemleyin hayatinda biri var mi yok mu. Sonra günaydinlar falan o da ilgisi varsa karsilik verir . Ben sosyal medyadan eklemenizi tavsiye etmiyorum. Cunkü okulda duyulursa rezil olursunuz.