Ben bir ateşe düştüm

Ya tecrübeniz çok yok anlaşılan ne var yani hoşlanmışsınız ne var bunda? İlişkiler böyle başlamaz mı zaten herkes görücü usulu mu tanışıyor? Ama evli ve ya nişanlı ya da sevgilisi var mı bir öğrenin sonra yükselirsiniz adama

Medeni durumunu öğren ve eğer hayatında kimse yoksa içinden geçenleri direkt söyle, en kötüsü reddedilirsin. Bu da, her halukarda kendi kendine gelin güveyi olmaktan iyidir.

Merhaba,
İki ay bir kişiyi gözlemlemek için az bir süre. Hem yolun daha çok başında olup serde gençlik, güzellik ve umut dolu olmak varken, Karacaoğlan gibi başlık atmak yakışıyor mu? 😉 Bence kendinizi sakinleştirin, münasebetsiz yakıştırmalar yapan arkadaşınızı susturun, beklemede kalın.
Yolunuz açık olsun. 🌸

Ya tecrübeniz çok yok anlaşılan ne var yani hoşlanmışsınız ne var bunda? İlişkiler böyle başlamaz mı zaten herkes görücü usulu mu tanışıyor? Ama evli ve ya nişanlı ya da sevgilisi var mı bir öğrenin sonra yükselirsiniz adama
Keşke bi öğrenme yolum olsa ama yok evli olduğunu sanmıyorum yüzük de yok parmağında ama sevgilisi belki vardır bunu bilemem

Merhaba,
İki ay bir kişiyi gözlemlemek için az bir süre. Hem yolun daha çok başında olup serde gençlik, güzellik ve umut dolu olmak varken, Karacaoğlan gibi başlık atmak yakışıyor mu? 😉 Bence kendinizi sakinleştirin, münasebetsiz yakıştırmalar yapan arkadaşınızı susturun, beklemede kalın.
Yolunuz açık olsun. 🌸
Teşekkür ediyorum 😄😄

Staj zamanımızda öyle okulda çok vakit geçirmemiştik. Ancak siz bir şekilde önce o kişinin ilişkisinin olup olmadığımı anlayın muhabbet edin. Belki de hiç sevmediğiniz huyları vardır. Belki de ikinizin karşılıklı enerjiniz tutacak.
Bilmeden platonik aşık moduna girmeyin. Kendinize yazık.
Arkadaşınız da halt etmiş.

Haklısınız ama reddedildikten sonra o staj bana utanç yeri olur
Bekle ve değerlendir kendi çapında davranışlarını. Evli ve nişanlı olmadığına emin olursan haziranda açılabilirsin. Reddedilirsen tekrar yanyana gelme ihtimalin olmaz. Arkadaşının yaptığı doğru değil onu söyleyeyim, tanımadığı bilmediği adam için senin aklını karıştırmış

Staj zamanımızda öyle okulda çok vakit geçirmemiştik. Ancak siz bir şekilde önce o kişinin ilişkisinin olup olmadığımı anlayın muhabbet edin. Belki de hiç sevmediğiniz huyları vardır. Belki de ikinizin karşılıklı enerjiniz tutacak.
Bilmeden platonik aşık moduna girmeyin. Kendinize yazık.
Arkadaşlarım da var benden farklı gün giden acaba onlar mı öğrense bi şekilde. Çünkü benim hoşlandığını bilir de karşılık vermezse çok utanırım okula gitmeye

Sadece bi stajyerim öğretmen olmadığım için eksik hissediyorum yaş farkından dolayı beni öğrenci gibi göreceğini düşünüyorum sebepler bunlar
Umuda kapıl diye demiyorum ama stajyerken okuldaki öğretmenle tanışıp mezun olunca evlenen biliyorum. Üniversite son sınıfsın, yetişkin insansın

Bekle ve değerlendir kendi çapında davranışlarını. Evli ve nişanlı olmadığına emin olursan haziranda açılabilirsin. Reddedilirsen tekrar yanyana gelme ihtimalin olmaz. Arkadaşının yaptığı doğru değil onu söyleyeyim, tanımadığı bilmediği adam için senin aklını karıştırmış
Çok teşekkür ederim çok mantıklı dönem biterken açıklamak 👍🏻🙂

X