Ben bir ANNE istiyorum :(

bende.......... ama allah da sorsun yani... beni de önce verdiler sonra da masraf olmasın diye nişanı da düğünü de küs yaptırdılar... en son düğünümde gördüm yüzlerini seslerini... şimdi eşimden ve onun ailesinden başka kimsem yok hayattta... para ne lanet birşeymiş... yalnızlık kötü yalnızlık zor... ama iyi ki yoklar

5 yil once annemi kaybettim 5 yillikda evliyim
iki hamilelik, dogum ,lohusalik ,goz ameliyati , 3 defa ta$inma, 10 bayram daha aklima gelmiyor vardir annesiz yaptigim birsuru $ey..
olmayinca umudun olmuyor beklentinde...
olunca daha acidir belki ama yinede Alalh eksikligini gostermesin , belki bigun Allahdan korkup duzelir o kadin
ozellikle sagliginizla ilgili tepkisine çok $a$irdim bende anneyim, bi anne nasil bu hale gelir aklim almiyor
annenizi yok saymaksaniz daha çok içiniz yanar
hatta $u an galiba benden çok aci çekiyorsunuz ..
in$allah sagliginiz duzelip el verirde sizde anne olursunuz, annenizden bekleyipde goremediginiz sevginin alasini çocugunuza siz gosterirsiniz...

çok ama çok geçmi$ olsun, Allah acil $ifalar versin ..

benımde kocam ve oglum var sukur yalnızlık cok zor ıyıkı yoklar evet canımı yakamıyolar artık tekım sanırdım hep meger varmıs ben gıbı yuzyuze gelsek kac yazar kı artık ne degısır ne cogalır ıcımdekı nefret azalır mı hayır benı kabul etmeyıp sokakta kalayım dıye kocama senın altında altacak senı dıyen kızkardesım ha kucukde degıller bırı 20 dıgerı 23 yasında onlarıda gorucem gunu geldıgınde allah bılsın ana baba hakkı varsa evladında hakkı vardır elbet

Ah be canım seni öyle iyi anlıyorum ki, benim annem de bir tuhaf seninki gibi. Küçükken babamla arasındaki her kavgayı bana mal ederdi niyeyse. Benim yuvamı kattın birbirine derdi hep.. Bir de öyle bir şey söylemişti ki bana hiç unutmuyorum benim yuvamı sokaktaki o...pu değil, sen yıktın o...pu demişti.. Ben daha 9-10 yaşındaydım o zaman. Sanki beni kıskanıyormuş gibiydi hep. Babamında ondan aşağı kalır yanı yoktu.

Napalım cnm aileden yana şansımız yokmuş demek. Ama şükret ki o kötü günlerin geride kalmış artık. Sana tavsiyem, hiç annen olmamış gibi davran ve bir daha da görüşme. Sana mutsuzluk veren şeylerden uzak dur.

insanın kendi ailesinden bunu görmesi çok ama çok üzücü gerçekten insan evladını sevmez mi? aramaz mı? özlemez mi?gidince yüzüne bakmaz mı? gerçekten çok şaşaırıyorum nasıl bir annelik bu ama eşin iyi birisi anladığım kadarıyla en azından hayatın sana eş tarafından güldüğüne sevinebilirsin oda kötü olsaydı ne olacaktı düşünsene.. sen de bundan sonra eşine, olacak çocuklarınla sarılırsın mutlu bir aile kurarsın.. annenin sana yapmadığı tüm şefkati, sevgiyi onlara gösterirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…