- 27 Mart 2012
- 1.513
- 4
- 158
- Konu Sahibi esmerbomba_88
Bende bır anne ıstıyorum...
Senı oyle ıyı anlıyorum kı en azından baban gorusuyormus senınle kendı gucumun yettıgınce calıstım cabaladım hep aıleme verdım bıgun bı adamı sevıyorum ısteyecekler dedım adım o.... Oldu annem ve 2 kız kardesımın agzında bende kactım o adama 18 ay oldu ne ıstedıler ne bısey ustune turlu cesıt hakaretler cumle aleme o... Ilan edıldım dusuk yaptım tekrar hamıle kaldım 2 kız kardesım cıkıp geldıler ustume yuruduler cocugumu dusurceklermıs oyle dedıler dogum yaptım yanımda kımse yoktu ustune kocamın aılesıde b.k cıktı hıcbıryerden sansım yok her an kocam vardı yanımda napalım kader 4 bayramdır aglıyorum ve aramızda 2 sokak var aılemle artık umurumda degıller desemde bu bayramda agladım ıste koydu yalnızlık... Hepsı ıcın hayırlısı olsun ısallah... Bende anneyım ısaallah ne olursa olsun oglumun elını hıc bırakmıycam...
bende.......... ama allah da sorsun yani... beni de önce verdiler sonra da masraf olmasın diye nişanı da düğünü de küs yaptırdılar... en son düğünümde gördüm yüzlerini seslerini... şimdi eşimden ve onun ailesinden başka kimsem yok hayattta... para ne lanet birşeymiş... yalnızlık kötü yalnızlık zor... ama iyi ki yoklar