Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben tarifi tam olarak anlamadım ya
zeytinyağı tekmi kullanılcak sinemakili olan tarif ayrımı yoksa zaytinyağıylamı karışıyor.

ben tarifi tam olarak anlamadım ya
zeytinyağı tekmi kullanılcak sinemakili olan tarif ayrımı yoksa zaytinyağıylamı karışıyor.

tatlım her ikisini de ayrı günlerde ayrı 2 maske olarak uyguluyacaksın tamam mı ..karıştırma yok ikisi ayrı 2 maske e ayrı ayrı günlerde uygula canımmm:1hug:

teşekkürler canımm..ben küt saçı da çok severim düz de dalgalı da çok tatlı olur küt saçta...hemen uzar inşallah canım...ama çamterabentini de baya kullanmıştım çok kuruttu gibi geldi bana canım temkinli kullan derim ben ...a.s.

canım benim zeytinyağına bemix ve bademyağı koymasan da olur...tek yap onu çok malzeme gitmesin...sadece sinamekiye koy yeter canımm:1hug:

canım benim zeytinyağına bemix ve bademyağı koymasan da olur...tek yap onu çok malzeme gitmesin...sadece sinamekiye koy yeter canımm:1hug:

canım yok o kadar çok dalgalı ki öylece bıraksam hepsi tepeme toplanıyo zor zapt ediyorum..iyice düzeltip çekmeye çalışıyorum ama olmuyo....iyice düzleştirip çekicem resim bi ara inşallah...aslında o kadar dalga dalga ve kabarıyo ki anlatamam...:sinifsinif:

şuandada hoş gözüküyosun sadece fiki belirttim ama çok sağlıklı ve tok duruyor saçlar buarada en sonunda nazar deydireceksin kendine:) bir iki ay sonra hayır dualarıyla dolar taşar buralar:)):1hug:

herkesinki uzasın da yetersırnaşık şey

uzat canım uzat uzun saç bayanı çok farklı gösteriyor her zaman...:enbuyukkk:

ya 5-6 cmdaha uzasa gögüs altına geliyo hizası...yeter dimi...sora kafama takmam ne kadar uzarsa uzasın....ama düzken o kadar oluyo...dalgalıyken kabarıyo da hemen benneyaptımki

Son düzenleyen: Moderatör:

biliyorum ama saçlarım röfleden dolayı o kadar yıprandı, yandı, kırıldır ki anca böyle böyle toparlarım sanırım
zararı yok nasılsa diye koydum canım yerimseniben

]
arkadaşlar ben bu boylarda saç seviyorum çok da uzun biçimsiz geliyor bana...sizce nasıl güzeller mi??en fazla şu beren saatin saçları kadar olsun düzken diyorum sizce nasıllar??? inşallah bu boya da gelsin de resim çekip koycm artık ne zamana kısmetse inşallah:sm_cool: bi ayda uzarmı ki:uhm:

........

......

senin saclar istedigin kadar uzamıs zaten.. benim saclarımda o resimlerdeki kızlarınki kadar uzun ama insan daha uzun olsun istiyo

senin saclar istedigin kadar uzamıs zaten.. benim saclarımda o resimlerdeki kızlarınki kadar uzun ama insan daha uzun olsun istiyo

daha 5-6 cm si var yaaa ama inşallah o da uzayacak daha uzun istemiyorum..hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…