Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bayram geçsin yeni resim çekip koyarım arkadaşlar kaldırmıştım çünki resimleri...çok yoğunum şuan koyamıycam çekip...

supermıs ya pekı hıc bır yan etkısı olmadımı mesela turplu su yapanlar sac dokulmesınden sıkayetcı 10 cm uzamasıda gercekten farkedılır bır uzunluk

bende yapmaya başladım 2.yapışım bu inş herkez faydasını görür upuzuuuuuuuuuuuuunn saç istiyoruummm :dance:
acaba keramet sinameki otundamı :uhm:

kizlar etkisini gören varmi yani kacinci uygulamada farkediyo uzunlugu

hepsinin ayrı bi kerameti var
badem yağı da çok faydalı saçlar için
ben de bu karışımı 1 kere kullandım henüz
normalde de saçımı sarımsaklı şampuan ile yıkıyorum
sadece sarımsaklı şampuan ile 2ayda 5 cm uzadı saçım
bu karışımın etkisi ne olur bilemiyorum
tahminimce 1-2 ay içinde sonuç alırızopuyorumnanaktan

izine gelicem ben bu yilbasinda eger sonuclar iyi olursa alir gelirim malzemeleri burda yok malzemeler bulumadim ben ayda 5 cm uzatsa bile süper bisey yaza sari yaptircam ama uzun olmasi lazim simdi kisalar

izine gelicem ben bu yilbasinda eger sonuclar iyi olursa alir gelirim malzemeleri burda yok malzemeler bulumadim ben ayda 5 cm uzatsa bile süper bisey yaza sari yaptircam ama uzun olmasi lazim simdi kisalar

inş faydasını görürüz hepimizopuyorumnanaktan

Bende yeni basladim daha, gecen hafta ilk uygulamam di ... 1 senedir bemiks kullana kullana kokusuna mecburen alistim :1closedeyes: Faydasi olsunda, o kokuya raziyim ben :sinifsinif: zeytinyaginin kokusu bile cikmaz oldu saclarimdan...yani anliyacaginiz kizlar, o kokular kolay kolay cikmiyor kaydirigubbakcemile

Insallah dualarimiz kabul olur kizlar alkisalkisalkis

IYI BAYRAMLAR a.s.

canim denemissin formülü sinemakiyi buldunmu almanyada opuyorumnanaktan

evet arkadaşlar bugün çektiğim fotoğraflarım ve saçlarım kısayken çekindiğim fotoğrafımmhihoyyyt

orjinal saçlarım bu kadar dalgalıdır..o yüzden tepeme toplanıyor demiştim uzunluğu hep düzleştirince belli olur;kabarır uçları kıvrılır yukarı çekilir....o yüzden ancak iyice düzeltince bariz farklılık ortaya çıkıyor..düzleştiriciyle dümdüz yapsam bu halinden de uzun durur ama yıpranır diye yapmıyorum:umursamaz: evet şimdiki resimlere bak canım saçımı biraz zaptettim :dance: eminim ki farkı görüceksin çoook:1hug: ha ayrıca bu resimler eski;sadece ne kadar dalgalı olduğunu göstermek için koydum...ama yeni resim ekledim saçlarımın arasındaki farkı göresiniz diye...bi üstte :)

Son düzenleyen: Moderatör:
haaa bu arada arkadaşlar konuyu açalı 9 gün olmuş o zamandan beri 2 cm daha uzamış...fark edilir bişey değil belki ama bu santimler birike birike saçlar istediğim yere gelicek inşallah...hihoyyyt ama çok da takmıyorum..2 ay sonra eğer hesaplarım tutarsa bi bu kadar daha uzar süper olur..belime gelir..

gerçektnde gözle görülür uzama var birde daha önce saç rngi konusunda yardım istemiştin resim falan koymuştun bak benim dediğime geldin ben sana daha öncede demiştim:)) o koydugun resimlerdende bihteri sacı deilde diger iki bayanın saç renklerinin tonları çok güzel ve bence o tonlar sana daha cok yakışıcak bn anlarım sen bana güven ayrıca eğer saçının rengini deiştirmek istiyorsan bence biraz daha sabret saçların istedigin boya gelsin en azından bir süre..

bu karışımla birlikte sarımsaklı şampuan da kullanan arkilere sesleniyorummm
kaşıntı ve deride soyulma oldu mu sizde de :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…