Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben tarifi tam olarak anlamadım ya
zeytinyağı tekmi kullanılcak sinemakili olan tarif ayrımı yoksa zaytinyağıylamı karışıyor.
Mervecim çok teşekkürler canım paylaşım içinn..
Valla maşallah demeden geçemicem..
Ve bende hemen bugün denicem malzemeleri alıp.
Ben de çamterabentin badem yağı zeytin yağı karışımını ara sıra uygularım ama istikrarlı yapmazdım.
Bunu inşallah istikrarlı yapıcam.
Benim saçlarım kısacıkkk..
Küt olsun yeter yaa az kaldı..
teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için
dün zeytinyağını biraz ısıttım, evde de has zeytinyağı vardı onu kullandım, mis gibi koktu ısıtınca
içine biraz tatlı badem yağı, bir tanede bepanthene ampül kırdım 2 saat beklettim saçımda
saçlarım pırıl pırıl oldu ama çok elektriklendi yaa uçuşuyo tel tel kaydirigubbakcemile3
bugün eve gittiğimde de sinameki otunu kaynatıp, içine bemix ve bepanthene ampül kırıcam, birazda tatlı badem yağı ekleyip bakımımı yapıcam
yeterki saçlarım uzasın ya, çok yıprandı kendine gelsin, ben hafta bir yaparım bu maskeleri
canım benim zeytinyağına bemix ve bademyağı koymasan da olur...tek yap onu çok malzeme gitmesin...sadece sinamekiye koy yeter canımm:1hug:teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için
dün zeytinyağını biraz ısıttım, evde de has zeytinyağı vardı onu kullandım, mis gibi koktu ısıtınca
içine biraz tatlı badem yağı, bir tanede bepanthene ampül kırdım 2 saat beklettim saçımda
saçlarım pırıl pırıl oldu ama çok elektriklendi yaa uçuşuyo tel tel kaydirigubbakcemile3
bugün eve gittiğimde de sinameki otunu kaynatıp, içine bemix ve bepanthene ampül kırıcam, birazda tatlı badem yağı ekleyip bakımımı yapıcam
yeterki saçlarım uzasın ya, çok yıprandı kendine gelsin, ben hafta bir yaparım bu maskeleri
mervecim saçın toplanacak kadar dalgalı değil hatta ilk resmindeki dalgalı ama sonrakiler daha düz yani uzunluğunu bir hayli gösterecek gibi ama ben ilk resimdekiyle bariz bir şekilde uzama göremedim canım ilk resimdeki gibi foto çekinirsen anlaşılır belki bi kaç cm o kadar
şuandada hoş gözüküyosun sadece fiki belirttim ama çok sağlıklı ve tok duruyor saçlar buarada en sonunda nazar deydireceksin kendine:) bir iki ay sonra hayır dualarıyla dolar taşar buralar:)):1hug:
çok beğendim yaaa a.s bende karar veremiyorum kısa saç yakışıo kes kısalt bir daha diolar ama böyle upuzun bakımlı saçları gördükçe de içim gidio senağlama yazın belime kadar geliodu saçlarım şimdi omzuma gelio ancaama senin resimleri görünce heves ettim uzatacağım yeniden :1hug:
canım benim zeytinyağına bemix ve bademyağı koymasan da olur...tek yap onu çok malzeme gitmesin...sadece sinamekiye koy yeter canımm:1hug:
biliyorum ama saçlarım röfleden dolayı o kadar yıprandı, yandı, kırıldır ki anca böyle böyle toparlarım sanırım
zararı yok nasılsa diye koydum canım yerimseniben
maasallah 41.5 kere darısı basımaa
senin saclar istedigin kadar uzamıs zaten.. benim saclarımda o resimlerdeki kızlarınki kadar uzun ama insan daha uzun olsun istiyo
bakalım bende baslayacagım bayramdan sonraya 10 cm uzasa yeter :)