Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAR BEN TURPLU SU - HC BAKIM COMPLEXİ - ECZANEDEN ALDIĞIM BEMİX EVİGEN BEPANTEN KARISIMI YAPTIM COK MEMMNUNUMM KIZLARRR

bemiks evigen bepantene hint yağı susam yağı bunların saç uzattığı kesinn bakım için yapıyoruz hemen ayı dolmadan dip boyalar çıkıyo yani uzattığı doğrudur

arkadaşlar ben şu on cm lik uzama olan foto yu bi göremedim gitti yaa

Ya ben anlamadım bunu! Haftada birkez saç diplerine ve uçlarına sadece zeytinyağı mı sürüyorsun?

bence de cok etkılıoluyo cıdden sadece uzatmakla kalmıyo yumusacık ve parlk yapıyo ben de har hafta yaparımama ısıtmam yumurta sarııs ve zeytınyagı nı karısıtıp surerım dıplerıme masaj yaparak bı de uclarına

benim saçlarım çk ince telli ve saç bakım yağları sürünce kırılıp dökülüyolar bunun için ne yapabilirim

gaza geldim valla ben de deneyeceğim bakalım inşallah benim saçlar da şaşırtır beni

yalnız biyerde okudum sinemaki saç döküyo diolar yaaa napsamki deneyimmi sizce?

yalnız biyerde okudum sinemaki saç döküyo diolar yaaa napsamki deneyimmi sizce?

ama sınamekıyı sac uzatmak ıcın kulnıyolar ve memnun bazı arklar genelı hatta sanırım sac uzatan bı bıtkı neden azaltsınkı cok sacma degılmı

ama sınamekıyı sac uzatmak ıcın kulnıyolar ve memnun bazı arklar genelı hatta sanırım sac uzatan bı bıtkı neden azaltsınkı cok sacma degılmı

Evet arkadaşa katılıyorum. Saçları uzatan besleyen onaran bi kür neden saçları döksün ki ve hele bu kürün içinde badem yağı varsa bencede dökmsi çok saçma. O dediğin şeyleri bende duydum ama inanmadım yani döktüğüne. Bence döküldüyse bile kürden dolayı değil saçı güzelce arıtmadıysalar ve kür azda olsa kafdada kaldıysa haififten ondan dökülmüştür bekleye bekleye. Ama bak belki kepek yapabilir bazı saçlarda yan etki olarak ve kepekte saç dökülmesine sebep biliyorsun o yüzden dökülmüşte olabilir. Yoksa ben böle bi kürün saç dökeceğine inanmıyorum. ) Bende aldım dün malzemeleri bu pazar kullanmaya başlıyorum :)

bence arkadasın saclarının dokulmesının nedenı yenı saglıklı saclar cıkıcak ondan
yoksa kesınlıkle aynen dokmez
bende dıyorumkı zeytınyagı yumurta sarısı maskemı cok sevıyorum ben yumusacık yapıyo uzatmasına pek gerek yok benım kakullerım uzasın ıstıyorum sadece ama dıyorumkı yıne zeytınyagı olsa bırde sınamkıyı kaynatıp suyunu da katsamıkısınıkarısıtırıp sursem nasıl olurkı ????

Bence ikisini karışıtırıp sürme birbirlerinin etkisini değiştirebilir ne kadar doğal olsada karışınca saçlarına zararı olur belki o yüzden karıştırma. . Ama bırakmak istemiyorsan haftanın bi günün birinin bi günü diğerini yapabilirsin
Benim şuanda kafamda barcelino var mesela pazar günüde malzemeleri aldım sinemakiye başlayacağım perşembeleri barcelino pazarları sinemaki :)
Sende öle yapabilirsin cnm :)

Kızlar şuanda kafamda ilk sinemaki kürüm var yeni sürdüm akşam 8 gibi yıkıyacağım :) yaptığım kürü boş bi fısfıslı şişeye koydum öyle saç diplerime püskürttüm daha iyi oldu :)
Yapmadan öncede saçlarımın fotoğrafını çektim kullanmam bittiğinde uzamış haliyle çekip siteye koyucam bakalım ne kadar uzayacak çok merak ediyorum :) gelişmelerdende haberdar ederim sizi :) İnş. isteğim gibi saçlara kavuşucam :))) :92: :119: :122: :128: :130:

arkadaşlar bu sinameki kürü nedir banada anlatır mısınız çok rica ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…