Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yumurta zeytin yagı nasıl tarifi...bıde bu zeytınyagı marketten aldgımız zeytın yagımı

yumurta zeytin yagı nasıl tarifi...bıde bu zeytınyagı marketten aldgımız zeytın yagımı

yok has zeytınyagı olamsı gerekıyo normal yumurtanını sarısını beyazdan ayırıp sarısıyla zeytınyagını bı kaba koyup karıstırıyorum sonra suruyorum dıplerıne ve uclarına bı saat bekletıyorum haftada bır uyguluyorum su an yıkadım gectım bılgısayara hatta .) ıkı kere sampuanlayıp sonra da sac kremı suruyorum bu arada dırek sampuanlamıyorum ben once sıcak suyla yagı bırazcık akıtıyorum cnm

sinamekiyi kaynatma 1 çay bardağı kaynattığın suya bi tutam sinamekiyi ekle demlenmeye bırak. ılıyınca içine 1 bemiks ampulu ve 1 tatlı kaşığı bademyağını karıştır.

hmmm tarcın varsa denerım :) bence kırıklarını aldırıp bu masajları uygula sacların uzamaz ya da gec uzar cnm
yok yAAA töbee dhaa mimkin deıl aldrmam gtmem kuafore aldr aldr aldr kısacık yaptılar saclarımı uzamaya etkısı de olmadı artk kestrmıom uzuo zaten yawrucuklarım üzmücekler artık bni hssedıorm

yok yAAA töbee dhaa mimkin deıl aldrmam gtmem kuafore aldr aldr aldr kısacık yaptılar saclarımı uzamaya etkısı de olmadı artk kestrmıom uzuo zaten yawrucuklarım üzmücekler artık bni hssedıorm

amın ozmaman cnm .) evet vala haklısın ben de o hatayı yaptım kat kat kestı sonunda kısacık oldu saclarım bı dahakıne gıttıgımde bakın cok cok az alın kırıklarım uclarını sadece su kadar dıye gosterdım ole kestıler cnm kuaforlere baya bastıra bastıra acıklama yapcaksın yoksa anlamıyolar benım gıttıklerım hep oyleydı yanı cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…