öncelikle kendim konu açmak istedim çünki çoook karışık oldu...resim koyucam dedim ama koyamadım çünki 100 msajım olması gerekiyormuş o yüzden hata verdi msj sayım az koyamadım...arkadaşlar ben bu sitede bayadır varım girerim arada konulara bakarım filan.uzun saçı da çok seviyorum ve tuplu su yaptım bi ara çok koktu annem kızdı mecburen bıraktım..sonra baya bi çaba sonucu ayda 2 cm filan uzadı uzadı baya bi uzattım saçlarımı ama hep düzleştirince de yıprandı üzerine bide röfle yaptırdım ve saçlar hepten helak oldu.:1no2: neyse işte 1 ay önce de bu sitede "kuaförden saç uzatacak formül" başlığına girdim..kuaför arkadaşıma da çok tşk ediyorum.Allah razı olsn diyorum çünki bi bayan için saçları çook öenmlidir kendini çok daha iyi hissetmesini sağlar her zaman...diyceğim o ki saçımı kestirdim bi buçuk ay önce ve zeytinyağını elimi yakmıycak kadar ısıttım sürdüm saç diplerime ve uçlarına 4-5 saat beklettim yıkadım...ve kuafçr arkadaşımızın tarifiyke beraber ;ki onu da 1 aydır yapıyorum zeytinyağı 1 buçuk aydır yağıyorum.neticede her iksini de haftada bir kez;farklı günlerde saçımın hem diplerine hem uçlarına sürerek 4-5 bilemedin 6 saat bekletip yıkayarak;saç kremi kullanmayarak,asla ama asla şekil aletleri kullanmayarak kendi haline bırakarak inanamadım ve inanamıycağınızı biliyorum ama 10 cm uzadı..biri bana dese inanmazdım..hani kuafçr arkadaşımız demiş ya 3 ayda belinize gelir..,nanmamıştım ama yapayım belki de olur diyerek başladım iiki de yapmışım iyiki de yaaaa.....çevremdekiler inanamıyo resmen ve ben de çok sevindirik oldum hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saçlarımın da fazlalaştığını söylüyorlar..gelgelelim resim koyamıyorum ama kullanıcı panelimde saçlarımın ilk halini ve bugünkü çekilmiş halini koydum aradaki fark inanılmaz oldu yanyana getirince resimleri iyice anladım..kaydirigubbakcemile2 kullanıcı panelimde -resimler ve albümlerde..... "saçalrım ve aradaki 10 cm lik fark"diye başlık açtım arkadaşlar bakabilirsiniz...çoook sevinçliyim ve ben bile şok oldum gerçekten...:naz
kızlar başından sonundan biraz baktım ama çok fazla sayfa olduğundan hepsini bitiremedm tabibu kürü uygulamak istiyorum fakat saçlarımı dökmesinden de tırsıyorum.. içinizde sorumu yanıtlıcak bi hatun kişi varmıdır acep???
yapan gitmiş
ehehe :) nıe cvp wermemslerrr sana bak smdiii :44: bende hepsını okuyamam wallaDün başladım uygulamaya sonuçlarını yazıcam kimse olmasa da
ehehe :) nıe cvp wermemslerrr sana bak smdiii :44: bende hepsını okuyamam wallaarkadas zeytınyagını ısıtıp sacınaa surup bekletmıs we sacı uzamıss 10 cm :) wallaa kesın dogrudurr zeytınygı her derde devaa. bnım saclarım omzumun azcık asagısında ve sacımı uzatan seyler snmekılı kür ve sarımsaklı sampuandı:) bayadr ypmıorm bısey ama baslıormm bnde zeytınygı we sınamekı kurünü uygulamaya. ins uzar uzaaaarrr rapunzel oluruzzz
ehehe :) nıe cvp wermemslerrr sana bak smdiii :44: bende hepsını okuyamam wallaarkadas zeytınyagını ısıtıp sacınaa surup bekletmıs we sacı uzamıss 10 cm :) wallaa kesın dogrudurr zeytınygı her derde devaa. bnım saclarım omzumun azcık asagısında ve sacımı uzatan seyler snmekılı kür ve sarımsaklı sampuandı:) bayadr ypmıorm bısey ama baslıormm bnde zeytınygı we sınamekı kurünü uygulamaya. ins uzar uzaaaarrr rapunzel oluruzzz
biri sesimi duydu sonunda :) hilary25 teşekkür ederim canım. Zeytinyağına sirke karıştırıyorum arada yapıyodum onu zaten ama hiç uzamaya katkısı olmadı. Bi kez de yumurtayı ekledim semsert oldu. Sinamekili kürü ilkini yaptım psikolojik midir ne uzuyo gbi :) sanki renginde hafif bi koyuluk oldu. Ama denemeye devam canım
hilarycim kesınlıkle sana katılıyorum ben de haftada bır yumurta sarısı ve zeytınyagı karısımını uyguluyorum harıka hem yumusacık oluyo hem de uzadıgını hıssedıyorum benım sana tavsıyem denedım gordum kesinlikle yumurta sarısını da koy beyasını koyma ama cunku sertlık verıyomus saclarım o kadar yumusak duz duruyo kı ınanırmısın hıc duzlestırmeden cıkıyorum evden sıddetle herkese tavsıyem .)
biri sesimi duydu sonunda :) hilary25 teşekkür ederim canım. zeytinyağına sirke karıştırıyorum arada yapıyodum onu zaten ama hiç uzamaya katkısı olmadı. bi kez de yumurtayı ekledim semsert oldu. sinamekili kürü ilkini yaptım psikolojik midir ne uzuyo gbi :) sanki renginde hafif bi koyuluk oldu. ama denemeye devam canım
sertlık yumurtanın beyazından kaynaklanıyo nm ben de yaptım ama sarısını kattım sadce hıc ole bı durum olmadı bende
ama bak işin püfü zeytınyagını ısıtıp surmektesen ole yapıo musun bnce ole dene bıde. ben bu gece yapıorm sıak zeytınyagı olayını sınemakılı kürün soncları kesın yaa benm saclarda bıle etkıı oldgna gore ama gel gor kıı o kdrr usenıorm kı o kürü yapmayaa sınemakıyı kaynatcan ılıtcan süzcen snra bemixi kırcan ıcınden enjektorle sıvıyı cekcen karısma ılave etcen flan oy oyyy yaslanıorm ben
yok sekerım yaptıgımda hıc beyazını koymam zaten ben yumurtanın vıtamınlerı de yagı da sarısındabenm saclarda bıraz fzla kırık war da yumusattıgı etkısını pek anlayamıorm ben ama faydalı tabıkıı katılıormm cicim. bu arada o yumurtalı maskeye azcık tarcın ılave edersen yumurtanın kokusunu hıssetmezsn we tarcn sac koklerındekı dolasımı hızlandırıomus ben hep ole yapıorm
başka bi gün tekrar dediğin gibi denicem canım sağol
meraba kızlar..yazılanların hepsini okuyamadım çok kadar çok sayfa varki.dogrumu anlamışım bı tutam sinemakıyı alıyoruz bı caybardagı suyla kaynatyoruz eczanaden bemiks ampul ve badem yagı alıp karıştryoruzz .en kısa zamanda alcagımda dogrumu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?