Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öncelikle merhabaa ben yeni üye oldum :) internette geziniyordum bu tarifi buldum ve bir sürü yorum oldugu için cogunu okuyamadım.. nasıl işe yaradı mı deneyenler var mı? bi'de ben fotografını göremedim " saclarım ve aradaki 10 fark" yazmışsın ya.. :/

1buçuk ayda 10 cm imkansız

Heyecanla okudum yazıyı,seneye mezun oluyorum ve omuzlarıma gelen saçlarımı belime kadar uzatmak istiyorum.Bu karışımı deneyip sonuçlarını sizinle paylaşırım

merhaba şimdi bu zeytinyağımı sacınızı 10cm uzattı yoksa arkadasınızın verdıgı formullmu arkadasınızın verdıgı formulse yazarsanız sevınırım çünkü benımde saclarım yandı belımdekı saclarım omuzuma geldi zeytınyagı ıle sureklı bakım yapıyorum ancak ısıtmıyorum ayda 10 cm hiç uzamadı acıl cevap alabılırmıyım

valla sana yardım etmek isterdim ama konu açan arkadaş nasıl yazmışsa tarifi bende anlamadım sadece zeytinyağını anladım diğeri muallakta D

benimde anladığım bi zeytinyağı aralara bimeksler sinamekiler girmiş ama tam bi verim alamadım hiçbirşey anlamadm böyle karışıyorya bu tarz konular çıldıryorum kısa ve öz bilgiye ihtiyacımız var:)

zeytinyağı başlı başına işe yarıyor sana önerim 2 yemek kaşığı zeytinyağına bir yumrta kır ve saçlarına sür yarım saat bekle ve yıka ... ben yapıyorum işe yarıyor

Ben şampuanıma çam terebentin yapı ve badem yağı koyuyorum uzama hızında baya fark ediyor.

zeytinyağı başlı başına işe yarıyor sana önerim 2 yemek kaşığı zeytinyağına bir yumrta kır ve saçlarına sür yarım saat bekle ve yıka ... ben yapıyorum işe yarıyor

teşekkür ederim bebeğim:) burdaki dönen tarifi anlayabilirsen banada haber ver:))

Kızlar bende konuyu ilk okuduğumda sadece zeytiyagını anlamış digeri ney diye sizin gibi düşüne durmuştum.:):)sonra dikkatlice okuyunca konuyu açan arkadaşın haftada iki gün bakım yaptıgını biri zeytinyagı bakımı,digerinin ise kuförden saç uzatan formül oldugunu anladım.:):japongülü nickli bir kuför arkadaşımızın açtığı topiği takip ederseniz anlarsınız.bu formülde sinameki bir çay bardağı su ile kaynatılıp dinlendiriliyor,ılıyanca içine bimeks ampul ve bir çay kaşıgı tatlı badem yagı ekleniyor,bu karışım saça uygulanıp 30 dakika bekletilyor bunu 12 hafta uygulamak gerekiyor.ben bu karışımı 6 haftadır uyguluyorum,zeytiyagına başlamadım,saçlarımda gözle görülür bir uzama var yaklaşık 4 cm kadar uzadı diyebilirm.ben birde uçlardaki yana kırklarım için gene burada okudugum bir maskeyi aldım ve kullandım ondanda çok memnunum tarak girmeyen yanık ve kırık saçlarım artık taranıyor:):)umarım aydınlatabilmişimdir..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-uzatma-yontemleri/307364-kuaforden-sac-uzatacak-formul.html

kuförden saç uzatan topiğinin linkide bu.

ben kuaförüm kendime ve müşterilerime uyguladığım formül şu bir tutam sinamekiyi bir çay bardağı suda kaynattım ılıdıktan sonra içine 1 tatlı kaşığı bademyağı 1 ampul bemix ilave edip masajla saça yedirdim hep omuzlarda olan saçım belime kadar uzadı haftada bir uyguladımyerimseniben

alıntı

ayy çok saol şekerim:) saçların ahenkle dans etsin inşallah:) sinameki saç döküyor demiş bazıları sende öyle birşey oldumu tatlım:)

ayy çok saol şekerim:) saçların ahenkle dans etsin inşallah:) sinameki saç döküyor demiş bazıları sende öyle birşey oldumu tatlım:)

sağol canım.:):)saçlarım mütemadiyen döküldüğü için.:):)ilk bir kaç seans döküldü ama sonra normal seyrinde hatta saçlarımn dipleri görünüyordu bu küre başladıktan sonra o sorunda kalmadı.denemeni tavsiye ederim bimeksin kokusu biraz agır ama çekilmeyecek gibi degil,kaybedecek neyimiz var.:)yalnız uçlarındaki kırklar için gene bu sitede gördüğüm bir maskeyi yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…