Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ikisini karışıtırıp sürme birbirlerinin etkisini değiştirebilir ne kadar doğal olsada karışınca saçlarına zararı olur belki o yüzden karıştırma. . Ama bırakmak istemiyorsan haftanın bi günün birinin bi günü diğerini yapabilirsin
Benim şuanda kafamda barcelino var mesela pazar günüde malzemeleri aldım sinemakiye başlayacağımperşembeleri barcelino pazarları sinemaki :)
Sende öle yapabilirsin cnm:)
arkadaşlar bu sinameki kürü nedir banada anlatır mısınız çok rica ediyorum
anlıyorum cnm katmayım o zaman sınamekı ne olur ne olmaz
her hata degsık bı maske yapmak ıstemıyorum cnm ben
cunku mesela ben hep elıdor sampuan kullnırım ardından kremını kullnır yıkarım
ama baska bı sampuana gecıtıgımde saclarım elektrıklenır benım saclar bı kere alıstımmı bırakmıyo
bıde baska bı maske uyuglarsam yıne aynı etkyı gorebılırım
mısal bı ara turp maskesı yaptım benım maskem kadar ıyı degıldı bı cok kısı bayıldı o maskeye ama bana etkısı cok ıyı degıldı ama ıyıdı de hanı maskem kadar degıldı
umarım ıstedıgın saclara kavusursun (uz ) cnm![]()
Çamterebentin yağı aldım aktardan ve diplerine bıraz masaj ardından yıkamayla gözle görülür bi fark oldu kureklerimdeki saçlarım belime yaklastı kızlar
Kac ayda o hale geldi cnm bide kac saat beklettin?
her ikisinide haftada bir kez farkli günlerde yapiyorum demissin ama sade zeytinyagindan bahsetmissin, digeri nedir sacina sürdügün??
arkadaşlar zeytin yagını ısıtıp tek başınamı sürüyoruz anlayamadım;?:44: