• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Ben bile salarma inanamadm...1 buuk ayda 10 cm :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence ikisini karışıtırıp sürme birbirlerinin etkisini değiştirebilir ne kadar doğal olsada karışınca saçlarına zararı olur belki o yüzden karıştırma. . Ama bırakmak istemiyorsan haftanın bi günün birinin bi günü diğerini yapabilirsin ;)
Benim şuanda kafamda barcelino var mesela pazar günüde malzemeleri aldım sinemakiye başlayacağım ;) perşembeleri barcelino pazarları sinemaki :)
Sende öle yapabilirsin cnm ;) :)

anlıyorum cnm katmayım o zaman sınamekı ne olur ne olmaz
her hata degsık bı maske yapmak ıstemıyorum cnm ben
cunku mesela ben hep elıdor sampuan kullnırım ardından kremını kullnır yıkarım
ama baska bı sampuana gecıtıgımde saclarım elektrıklenır benım saclar bı kere alıstımmı bırakmıyo
bıde baska bı maske uyuglarsam yıne aynı etkyı gorebılırım
mısal bı ara turp maskesı yaptım benım maskem kadar ıyı degıldı bı cok kısı bayıldı o maskeye ama bana etkısı cok ıyı degıldı ama ıyıdı de hanı maskem kadar degıldı
umarım ıstedıgın saclara kavusursun (uz ) cnm :34:

arkadaşlar bu sinameki kürü nedir banada anlatır mısınız çok rica ediyorum

sinamekili kür: 1tutam (yaklaşık 7-8 yaprak gibi) sinamekiyi yarım çay bardağı suda bir kaç taşım ( bir kaç saniye fokurdasın) kaynatın, ılıyınca içine mevcut olduğu şişenin kapağı kadar TATLI badem yağı ve 1 bemiks ampül ekleyin. saç diplerinize sürün. En fazla 4 saat bekleyin ve yıkayın. Ben 2 saat bekletiyordum.

anlıyorum cnm katmayım o zaman sınamekı ne olur ne olmaz
her hata degsık bı maske yapmak ıstemıyorum cnm ben
cunku mesela ben hep elıdor sampuan kullnırım ardından kremını kullnır yıkarım
ama baska bı sampuana gecıtıgımde saclarım elektrıklenır benım saclar bı kere alıstımmı bırakmıyo
bıde baska bı maske uyuglarsam yıne aynı etkyı gorebılırım
mısal bı ara turp maskesı yaptım benım maskem kadar ıyı degıldı bı cok kısı bayıldı o maskeye ama bana etkısı cok ıyı degıldı ama ıyıdı de hanı maskem kadar degıldı
umarım ıstedıgın saclara kavusursun (uz ) cnm :34:

Peki hayatım k.bilirsin ;) inş. canım :52: :)

çok pardon ama öğle bi çümleler kurmuşsun ki insanlar bitek zeytin yağı yaptığını anlasınlar diye çaba sarfedermiş gibisin bi konu anlatmışsın ama ne yazdığını okuduktan sonra kendin bile anlamamışsındır bence sen bu konuyu devrik ve karışık çümleler kurmadan güzelce tekrar yaz ve anlat oki doki

Çamterebentin yağı aldım aktardan ve diplerine bıraz masaj ardından yıkamayla gözle görülür bi fark oldu kureklerimdeki saçlarım belime yaklastı kızlar

bende kullanıyorum yag karısımlarından cok memnunum ısıtarak uygulndıgında etkısını daha cok gorursunz arkdslar:))

2009da açılmış bir konu fakat yazmadan duramıyorum.
Bir saçın 1.5 ayda 10 cm uzaması imkansız.
Olmaz falan demiyorum imkansız diyorum.
İnsanları kandırıp boşuna sevindirmeyin.
5 cm bile ulaşılması çoooook çok zor olan bir ölçü.
Bir kaç kişi olarak düzenli mükemmel bakımlar yapıyoruz fakat en fazla ayda 3 cm görebildik. Lütfen mucize beklemeyin :19:

Bu siteyi uzun zamandır takip ediyorum.saç konusunda bir çok öneri var.Bu formül çok dikkatimi çekti.benim de uzatmak için denemediğim şey kalmadı:( saçlarım çok yavaş uzuyor.Bir arkadaşım sadece zeytinyağı ve badem yağı kullanarak saçlarını 6 ayda omuzlarından beline kadar uzattı.(hem de dalgalı haliyle belinde şu anda).o haftada bir kez badem yağı ve zeytin yağını diplere ve uçlara uygulayıp 3 saat bekletiyordu.yalnız bu formül de çok ilgimi çekti.bu günden itibaren kuaförün formülünü denemeye başlıyorum.bakalım 1 ayda kaç cm uzayacak :))

kızlar nedir durumlar... bende az önce aldım malzemeleri ısıtıyorum su an sinamekiyi ... yine başıma sürecek bişeyler buldum bu arada ayda max 2 3 cm uzar diyenler !!! ben saçları çok zor uzayan bir insan olarak gecen ayın 24ünde kesilmiş olan saçlarımı dün ölçtüm ve tam 6 cm uzamıştı bu formülü sadece bapantenin saç konusunda çok faydalu olduğunu duyduum için deniycem ... siz de durumlar nasıllllll ???

Back
X